SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Svaka cast defender. To fantasticno izgleda. 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
HvalaCollegeGunner je napisao/la:Svaka cast defender. To fantasticno izgleda.
Imal sta od ove lige
Svi na nekim pripremama na moru il u striptiz klubovima
Ovi se moji izgleda izgubili,nema ih nigdje.Cuo sam da je Cartman u Juznoj Africi,valjda nasao neku cokoladnu tamo pa mu se ne ide nazad
forzu nisam vidio godinama
Nego hocel biti neki prijateljski mec ??
Evo sad ovaj Uefa kup pa bi mogli nesto odigrati
p.s svaka cast za novi grb majstore
Svi na nekim pripremama na moru il u striptiz klubovima
Ovi se moji izgleda izgubili,nema ih nigdje.Cuo sam da je Cartman u Juznoj Africi,valjda nasao neku cokoladnu tamo pa mu se ne ide nazad
forzu nisam vidio godinama
Nego hocel biti neki prijateljski mec ??
Evo sad ovaj Uefa kup pa bi mogli nesto odigrati
p.s svaka cast za novi grb majstore
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bravo @defender, bravo.
Green Dragonsi predstavili nove dresove
Na današnjoj konferenciji za novinare kapiten tima Bosco i najveća zvijezda popularnih Dragonsa predstavili su nove dresove za nadolazeću sezonu. Dresove je po najnovijim standardima pravio Adidas i čelni ljudi te velike korporacije su izuzetno zadovoljni jer su dogovorili dvogodišnju suradnju sa Zmajevima. Dresove ćete moći pogledati na slikama ispod članka. Kapiten tima Bosco nije krio svoje oduševljenje novim dresovima te je tako za naš list izjavio: "Izuzetno sam zadovoljan novim dresovima koji su pravljeni od plastičnih boca i smatramo da je to ujedno i ekološki veoma prihvatljivo i da bi ostale ekipe trebale slijediti naš primjer".
Treba napomenuti da je novi sponzor Dragonsa zenička firma RM-LH koja je ponudila odlične uvjete. Predsjednik firme Mirsad Čizmo izjavio je da klub može postići velike stvari i da mu je velika čast biti član tako ambiziozne sredine.
Međutim, na današnjoj konferenciji nije se razgovaralo samo o dresovima nego i o ambicijama kluba. Svoj osvrt za naš list dao je doskorašnji junior, a sada prvotimac i velika zvijezda, legenda reala: "Očekujem da ću u idućoj sezoni zabiti dosta golova ali očekujem da nećemo ući u Drugu ligu ukoliko moji suigrači ne tempiraju formu".
Međutim u ekipi Dragonsa nije sve tako ni bajno, jer se čelništvo ekipe ne može dogovoroti iz kojeg će grada dolaziti ekipa i sudeći prema večerašnjem razgovoru Bosca i legende reala rješenje ovog problema nije na pomolu.
Klub kreće na pripreme krajem iduće sedmice u Bad Waltersdorf u Austriji.
Treba napomenuti da na današnjoj konferenciji nije bio OTNYS_YNWA koji je dobio produzeni odmor jer se oporavlja od veoma teške povrede.
Dresove možete pogledati ovdje.

Na današnjoj konferenciji za novinare kapiten tima Bosco i najveća zvijezda popularnih Dragonsa predstavili su nove dresove za nadolazeću sezonu. Dresove je po najnovijim standardima pravio Adidas i čelni ljudi te velike korporacije su izuzetno zadovoljni jer su dogovorili dvogodišnju suradnju sa Zmajevima. Dresove ćete moći pogledati na slikama ispod članka. Kapiten tima Bosco nije krio svoje oduševljenje novim dresovima te je tako za naš list izjavio: "Izuzetno sam zadovoljan novim dresovima koji su pravljeni od plastičnih boca i smatramo da je to ujedno i ekološki veoma prihvatljivo i da bi ostale ekipe trebale slijediti naš primjer".
Treba napomenuti da je novi sponzor Dragonsa zenička firma RM-LH koja je ponudila odlične uvjete. Predsjednik firme Mirsad Čizmo izjavio je da klub može postići velike stvari i da mu je velika čast biti član tako ambiziozne sredine.
Međutim, na današnjoj konferenciji nije se razgovaralo samo o dresovima nego i o ambicijama kluba. Svoj osvrt za naš list dao je doskorašnji junior, a sada prvotimac i velika zvijezda, legenda reala: "Očekujem da ću u idućoj sezoni zabiti dosta golova ali očekujem da nećemo ući u Drugu ligu ukoliko moji suigrači ne tempiraju formu".
Međutim u ekipi Dragonsa nije sve tako ni bajno, jer se čelništvo ekipe ne može dogovoroti iz kojeg će grada dolaziti ekipa i sudeći prema večerašnjem razgovoru Bosca i legende reala rješenje ovog problema nije na pomolu.
Klub kreće na pripreme krajem iduće sedmice u Bad Waltersdorf u Austriji.
Treba napomenuti da na današnjoj konferenciji nije bio OTNYS_YNWA koji je dobio produzeni odmor jer se oporavlja od veoma teške povrede.
Dresove možete pogledati ovdje.

- legenda reala
- Kontakt:
Tekst je sjajan 

Ima nekoliko ,grešaka ,zna se ko je najveća zvijezda i prva violina ove ekipe ,i zna se ko je ovu ekipu odve u baraž i uz malo sreće zamalo do višeg ranga
zato naklonite se kralju
A ovom problemu se ne nazire kraj ,i još dugo ćemo se sporiti oko grada ,ja ne želim da igram u zagađenoj okolini ,želim čist zrak da bi mogao igrat .
i pružat najbolje partije ,i zato nam treba jedan grad u kojem je uništena industrija i gdje je čista okolina
A ovaj veteran Milicajac je na zalasku karijere zagazio je u 35 još malo ćemo morati praviti skauting za novog igrača
Dresovi su odlični ,samo ko je taj sponzor jel i oni zagađuju okolinu ,ako zagađuju ,zahtjevam da moj dres bude bez sponzora jer ne želim reklamirati te što zagađuju
Ima nekoliko ,grešaka ,zna se ko je najveća zvijezda i prva violina ove ekipe ,i zna se ko je ovu ekipu odve u baraž i uz malo sreće zamalo do višeg ranga
A ovom problemu se ne nazire kraj ,i još dugo ćemo se sporiti oko grada ,ja ne želim da igram u zagađenoj okolini ,želim čist zrak da bi mogao igrat .
A ovaj veteran Milicajac je na zalasku karijere zagazio je u 35 još malo ćemo morati praviti skauting za novog igrača
Dresovi su odlični ,samo ko je taj sponzor jel i oni zagađuju okolinu ,ako zagađuju ,zahtjevam da moj dres bude bez sponzora jer ne želim reklamirati te što zagađuju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
@defender
Bravo,svaka čast,ideja odlična.
Bravo,svaka čast,ideja odlična.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ne brini legendo, ne zagađuju, nego baš suprotno, prave neke dijelove za vjetrenjače po inoistranstvu i tako. 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Potrebno vam je moje iskustvo, nemojte se lagati.
Tekst je odlican.
Tekst je odlican.
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo prijavljujem da sam dogovorio sve detalje transfera iz SK Stolac Hercegovina u FK Gustere. A zato ce elninho_resTo, napustiti Gustere, te ce pojacati SK Stoalc Hercegovinu. Transfer sam dogovorio zajedno sa svojim kapitenom @stolica i kapitenom Gustera @Juvnetus 0244 .
Zamolio bih savez Sportsport.ba Lige, da potvrde ovaj transfer tj. da zatraze i potvrdu kapitena da se okonca transfer, taman da sve bude gotovo do 1. kola SportSport.ba Lige.
Zamolio bih savez Sportsport.ba Lige, da potvrde ovaj transfer tj. da zatraze i potvrdu kapitena da se okonca transfer, taman da sve bude gotovo do 1. kola SportSport.ba Lige.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Evo prijavljujem da sam dogovorio sve detalje transfera iz SK Stolac Hercegovina u FK Gustere. A zato ce elninho_resTo, napustiti Gustere, te ce pojacati SK Stoalc Hercegovinu. Transfer sam dogovorio zajedno sa svojim kapitenom @stolica i kapitenom Gustera @Juvnetus 0244 .
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
baš fino !!!defender je napisao/la: ta tema nece vise izgledati tako![]()
nesto novo:
x. liga - Sezona x.
1.Mislish United (Zagor©, __Liedson__, Feco)
2.FC Grizzlies (LBJ MVP©, CollegeGunner, spielführer_21)
3.FK Delfin (adnan24©, BIHfan, 123456)
4.Gongashi (deyo©, fifa09, *p!p!t@*)
.
.
.
klik na ime kluba za info
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlicno, imate evo potvrde od oba igraca, kapiteni su jos na redu
.
Naravno da se slažem, @elninho_resTO hvala još jednom što si bio korektan i mnogo sreće u novom klubu!
Evo neke novosti iz ekipe FK Formula...
Premijerni cilj ekipe je isti k'o i lani, neulazak Green Dragonsa u cvajtu, a tek onda dolaze jos dva cilja, nas ulazak u cvajtu i da neko od nasih igraca bude najbolji strijelac lige (ja il stefko, ipak je kapiten defanzivno raspolozen)...
Imamo najbolji napadacki tandem u ligi i najboljeg stopera (kapitena), koji ce zaustaviti legendu reala koji i nije bas u formi u zadnje vrijeme (kazu, vise igra tenis, nego sto trenira
).
Vise informacija od kapitena (ako se ikad vise loguje, mozda kad udjemo u EU
)
Premijerni cilj ekipe je isti k'o i lani, neulazak Green Dragonsa u cvajtu, a tek onda dolaze jos dva cilja, nas ulazak u cvajtu i da neko od nasih igraca bude najbolji strijelac lige (ja il stefko, ipak je kapiten defanzivno raspolozen)...
Imamo najbolji napadacki tandem u ligi i najboljeg stopera (kapitena), koji ce zaustaviti legendu reala koji i nije bas u formi u zadnje vrijeme (kazu, vise igra tenis, nego sto trenira
Vise informacija od kapitena (ako se ikad vise loguje, mozda kad udjemo u EU
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Taj prvi cilj neulazak Dragonsa u viši rang bi možda mogli i postići ,ali to da budete najbolji strijelci ti i Štefko antitalenti je smiješno bogami 

pa ja bi se ubio kad bi vas dvojica bili bolji od mene.
To da vam je kapiten najbolji odbranbeni ,pa kud će biti bolji od onih mojih štopera ,pa nisu dali gola od nove godine
.
Legenda Reala je na produženom odmoru do 25 .07(kao prava zvijezda ),tako da u pitanju je u kakvoj će formi biti na početku sezone ,a i razmatra ponude i dali će nastaviti igranje u Dragonsima jer ima jedan spor sa kapitenom pa nije isključeno ni da dođe do prekida saradnje
nažalost
A za formu ,ne očekujem puno golova na početku ,ali kad krene ima da ide ko ludo ,i zna se ko će biti zlatna kopačka ove sezone ,najbolji strijelac svih liga zajedno ,žao mi je tebe i Štefka zbog toga što se uzalud nadate ,ali znam nada umire posljednja

Pa valjda znaš ko je imao najbolji prosjek prošle sezone za samo 6-7 zadnjih kola ,sam postigao 9 golova i doveo ekipu iz donjeg djela tabele na korak do ulazka u viši rang i od toga su me djelile minute ,otad mrzim Marseile koji je zabio u 89 i izbacio me iz utrke ,ovi moji me nimalo dobro nisu ispratili i eto ,ako budu imalo bolje tipovali nego pred kraj sezone ,sigurno idemo u viši rang ,usudiću se reći bez poraza ,da nećemo imati konkurencije nikako sljedeće sezone ,ako ne budu pratili ,opet ista priča

pa ja bi se ubio kad bi vas dvojica bili bolji od mene.To da vam je kapiten najbolji odbranbeni ,pa kud će biti bolji od onih mojih štopera ,pa nisu dali gola od nove godine
Legenda Reala je na produženom odmoru do 25 .07(kao prava zvijezda ),tako da u pitanju je u kakvoj će formi biti na početku sezone ,a i razmatra ponude i dali će nastaviti igranje u Dragonsima jer ima jedan spor sa kapitenom pa nije isključeno ni da dođe do prekida saradnje
A za formu ,ne očekujem puno golova na početku ,ali kad krene ima da ide ko ludo ,i zna se ko će biti zlatna kopačka ove sezone ,najbolji strijelac svih liga zajedno ,žao mi je tebe i Štefka zbog toga što se uzalud nadate ,ali znam nada umire posljednja

Pa valjda znaš ko je imao najbolji prosjek prošle sezone za samo 6-7 zadnjih kola ,sam postigao 9 golova i doveo ekipu iz donjeg djela tabele na korak do ulazka u viši rang i od toga su me djelile minute ,otad mrzim Marseile koji je zabio u 89 i izbacio me iz utrke ,ovi moji me nimalo dobro nisu ispratili i eto ,ako budu imalo bolje tipovali nego pred kraj sezone ,sigurno idemo u viši rang ,usudiću se reći bez poraza ,da nećemo imati konkurencije nikako sljedeće sezone ,ako ne budu pratili ,opet ista priča
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@legenda početnička sreća
Džaba ti ti golovi vidi te u trećoj(gdje ima par ekipa neprijateljski nastrojenih prema tebi znači nema šanse za ulazak u cvajtu,a šanse za povredu velike)a mene čeka prva liga nakon ove sezone.Siguran sam u ulazak
Džaba ti ti golovi vidi te u trećoj(gdje ima par ekipa neprijateljski nastrojenih prema tebi znači nema šanse za ulazak u cvajtu,a šanse za povredu velike)a mene čeka prva liga nakon ove sezone.Siguran sam u ulazak
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zaboravih spomenuti nase sportske prijatelje predvodjene juventus 0244-om koji su izbacili Dragonse u barazu <3
Roger Federer the greatest of all time!
Vaša poluekipa će iduće sezone Zmajevima gledati u leđa.Edin TM87 je napisao/la:Zaboravih spomenuti nase sportske prijatelje predvodjene juventus 0244-om koji su izbacili Dragonse u barazu <3
- legenda reala
- Kontakt:
Dječice LBJ MVP i Edo
Početnička sreća je kad daš gol u prvom nastupu i više ni jednog ,ali kad daš 9 golova u 6 nastupa ,onda to više nije početnička sreća .
A ne znam šta se vas dvojica javljate pa jbt ,ja sam u 6 nastupa dao više golova nego vas dvojica zajedno za čitavu sezonu
Samo me mrzite ,onda ćete dobro nastradati ove sezone ,to mi samo pomaže da budem bolji
Normalno da mi znače golovi ,mogu transfer ostvariti neki ,možda i u prvu ligu
A ti ako uđeš u prvu ligu ja se prestajem takmičiti
pa na sreću si ušo i u ovu drugu
Početnička sreća je kad daš gol u prvom nastupu i više ni jednog ,ali kad daš 9 golova u 6 nastupa ,onda to više nije početnička sreća .
A ne znam šta se vas dvojica javljate pa jbt ,ja sam u 6 nastupa dao više golova nego vas dvojica zajedno za čitavu sezonu
Samo me mrzite ,onda ćete dobro nastradati ove sezone ,to mi samo pomaže da budem bolji
Normalno da mi znače golovi ,mogu transfer ostvariti neki ,možda i u prvu ligu
A ti ako uđeš u prvu ligu ja se prestajem takmičiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

FK Delfin (
Gongashi (