FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ko ne trci za parama, ne treba biti naivan... al ovo sto sam napisao nije provjerena info, samo procitao na drugom forumu pa ne treba sad stvarati sud o momku na osnovu toga...
Al sigurno su mu vece sanse sa Zeljom da se proda dalje, nego sa Olimpikom.
Valjda ce se saznati vise oko ovoga...
Al sigurno su mu vece sanse sa Zeljom da se proda dalje, nego sa Olimpikom.
Valjda ce se saznati vise oko ovoga...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
njanje su u zabludi jer misle da su im bodovi zagarantovani protiv gracica...al to misle oni koji ne poznaju dobro odnose izmedju njih...njanjama ce biti lakse igrati protiv nas nego protiv olimpika...ovaj ce im dati premije masne i jos ce imati podrsku jer se moze uci sa polugodisnjim i godisnjim
Olimpik ne igra lose kao novajlija ali sa druge strane uzasno igra obzirom na pojacanja koja je doveo tj koliko je novca potroseno....

Olimpik ne igra lose kao novajlija ali sa druge strane uzasno igra obzirom na pojacanja koja je doveo tj koliko je novca potroseno....
- eliminator
- Kontakt:
ko ce imat podrsku ?Seyo_TM je napisao/la:njanje su u zabludi jer misle da su im bodovi zagarantovani protiv gracica...al to misle oni koji ne poznaju dobro odnose izmedju njih...njanjama ce biti lakse igrati protiv nas nego protiv olimpika...ovaj ce im dati premije masne i jos ce imati podrsku jer se moze uci sa polugodisnjim i godisnjim![]()
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
jel ko gledao neki dan reportazu o edinu Dzeki na ZDFu. Bilo je mnogo toga i o Zelji, reprezentaciji, nasoj ligi. Stvarno odlican marketing.
MENI MOJE, A VAMA VASE
e sigurno ce manijaci dati podrsku pitarimaeliminator je napisao/la:ko ce imat podrsku ?Seyo_TM je napisao/la:njanje su u zabludi jer misle da su im bodovi zagarantovani protiv gracica...al to misle oni koji ne poznaju dobro odnose izmedju njih...njanjama ce biti lakse igrati protiv nas nego protiv olimpika...ovaj ce im dati premije masne i jos ce imati podrsku jer se moze uci sa polugodisnjim i godisnjim![]()

- eliminator
- Kontakt:
isto ko i olimpikuSeyo_TM je napisao/la:e sigurno ce manijaci dati podrsku pitarimaeliminator je napisao/la:ko ce imat podrsku ?Seyo_TM je napisao/la:njanje su u zabludi jer misle da su im bodovi zagarantovani protiv gracica...al to misle oni koji ne poznaju dobro odnose izmedju njih...njanjama ce biti lakse igrati protiv nas nego protiv olimpika...ovaj ce im dati premije masne i jos ce imati podrsku jer se moze uci sa polugodisnjim i godisnjim![]()
ŽELJEZNIČAR U-24
____________Rovčanin(21) Mehić(20)_____________
Stanić(20) Ćulum(24) Serdarević(24) Svraka(20)
Radovanović(23) Kerla(21) Cocalić(21) Čolić(18)
_________________Šehić(21)____________________
Vrlo jaka ekipa!
Vrlo jaka ekipa!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
protiv Rudara ocete li biti kompletni??Željovac je napisao/la:ŽELJEZNIČAR U-24
Vrlo jaka ekipa!
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
imam jednu nedoumicu Jaran kaze Da je nk zeljo a ja kazem da fk zeljo
koje ga je sad? 
a za rudar prijedor,trebali bih zato jer ce danas culum odradit kartone protiv bosne...neznam za damira rovcanina kojeg odawno nema

a za rudar prijedor,trebali bih zato jer ce danas culum odradit kartone protiv bosne...neznam za damira rovcanina kojeg odawno nema

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Dzoka The maniacs je napisao/la:imam jednu nedoumicu Jaran kaze Da je nk zeljo a ja kazem da fk zeljokoje ga je sad?
ti ko da nikad nisi bio na stadionu

Davno je preregristrovano u fk...Dzoka The maniacs je napisao/la:imam jednu nedoumicu Jaran kaze Da je nk zeljo a ja kazem da fk zeljokoje ga je sad?
Nece daka jos, trckara jos uvijek...a nije bio nikad neki radnik pa ce se i zbog toga oduziti oporavak od operacije...
Jel tebe nesto yebe tastatura ili prsti?
Njemu je jedno slovo malo jedno veliko i stalno umjesto V pise W.

- bistrikboy
- Kontakt:
To je zato jer je on MaWi SwAtKinime_tm87 je napisao/la:Njemu je jedno slovo malo jedno veliko i stalno umjesto V pise W.![]()

Svi u Dolinu,yebo ligu prvaka

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
mawena..hhaahahahabistrikboy je napisao/la:To je zato jer je on MaWi SwAtKinime_tm87 je napisao/la:Njemu je jedno slovo malo jedno veliko i stalno umjesto V pise W.![]()
![]()
Svi u Dolinu,yebo ligu prvaka
jedva bio sam na utakmici ono treba sve rastjerati
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jel zavrsilo 1-0CLS je napisao/la:jedva bio sam na utakmici ono treba sve rastjerati
[quote="CLS"]jedva bio sam na utakmici ono treba sve rastjerati[/quote
Ko nas je proslavio, kombinovani ili prvi tim?
veceras jedva i veoma lose
ali hajde prosli smo

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
kombinovani tim guso bi na golu, bosna imala konkretnije sanse mi iz kornere neki odpadak udje u go i dalje se pitam kako je uslo, dvije izmejne vec u 36 min, lose stvarno lose al dobro na kraju smo proslichanchi je napisao/la:CLS je napisao/la:jedva bio sam na utakmici ono treba sve rastjerati[/quote
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Hrasno15 i 36 gostiju.