FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nasa liga puna talenata ne znam sta cemo od njih. Nismo deset godina izbacili igraca. Bas nam je ovo sad problem..
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
Sto se mali promangupisao
P.S. Duzan sam ti odgovor od jutros, niti sam corav niti sam debeo, opet si fulio, kao i uvijek
P.S. Duzan sam ti odgovor od jutros, niti sam corav niti sam debeo, opet si fulio, kao i uvijek

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
Vala nisi slagao nista ali opet kako halaliti korona titulu?Argentina je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:58Malo pretjerujes. Da imamo klub da radi treba, danl ima glavu i rep, izasao bi u javnost sa argumentima, poslao bi dopis UEFA-i, sazvao bi pres konferenciju, obratio se ostalim Savezima iz regiona i nesto pokusao.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:12A sta ste ocekivali od genocidaša i nasih izdajnika??
Naravno da se steli Bojcu.
Sad ce nas dragi i postovani paša @Argentina da kaze “nemoj da se izvlacimo na savez”, a virto ce da pohvali vicin rad.
Aferim![]()
Ovako svi varijantisu ili su imali neki tal sa Savezom ili su nesposobni i onda sve prodje. Nek se 5 klubova digne, na pravi nacin, ovo ce pasti u vodu. Za pocetak neka izadju i kazu necemo igrati ligu dok su ova pravila, ali sampravim argumentima. Mislis da bi naatavio Savez, ne bi vjeruj mi. Nego su nasi klubovi vodjeni od strane idiota i taldjija
Penal dosudjen Zrinjskom neposteno gdje gubimo titulu?
Jos mnogo stvari za koje nije niko iz kluba kriv, zapravo jesu vec kad se privodi sezona kraju, namjesti svaku i osiguraj titulu vezano za penal Zrinjskom.
Nije bitno jel sad vodi savez vico ili velija ako je los, los je jbga.
Vidi carapice sto se udara ko pecat

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Registrovan prije 20 dana. Sigurno i ti gledas kako ti staru pune pa si nervozan.
Imahinle kakva danas prijateljska napr.. sa Donjim Rahicem da se uigramo.Zuban dao go Orahovici netreba nam napadac.Sta smo dozivili.Najaci nam protivnik u zadnjih 10 godina Pitari i Zrinjski.
Dođe i taj ponedjeljak, nadam se da će bar mali dio onoga čime su nas pumpali posljednjih dana biti istina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
E sad jos izrazenije nece moci izboriti i ne odnosi se to samo na mlade igrace. Liga je vec postala liga polovnjaka iz exyu zemalja. Sad ce biti prava liga stranaca bez stranaca.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:40Kakav bolan razvoj mladih igraca? Yamal sa 16 godina nosi Spaniju do trofeja EP, a kod nas se igraci sa 21 godinom ne mogu izboriti za mjesto u ekipi, i to u ligi koja je među najlosijim u Evropi.MojaMalenkost je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:28Ma ovo je pogibeljno za razvoj igraca iz BiH. Do duse, ovo novo ne mijenja nista u odnosu na ono sto smo imali od pocetka prosle sezone.
Standardne balijske spodobe su Vicini saucesnici tako da je licemjerno samo Vicu optuzivati za ove nakaradne odluke.
Vidis da bam je svaki bivsi u21 igrac zavrsio u federalci.
Koliko mi u rosteru imamo bh igraca trenutno, a vjerovatno smo ekipa sa ponajvise bh igraca.
Borac bukvalno prilagodjava pravila svojim potrebama i to iz sezone u sezonu.
Pročepit će negdje.
- grbavicka1921
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:40Kakav bolan razvoj mladih igraca? Yamal sa 16 godina nosi Spaniju do trofeja EP, a kod nas se igraci sa 21 godinom ne mogu izboriti za mjesto u ekipi, i to u ligi koja je među najlosijim u Evropi.MojaMalenkost je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:28Ma ovo je pogibeljno za razvoj igraca iz BiH. Do duse, ovo novo ne mijenja nista u odnosu na ono sto smo imali od pocetka prosle sezone.
Standardne balijske spodobe su Vicini saucesnici tako da je licemjerno samo Vicu optuzivati za ove nakaradne odluke.
Vidis da bam je svaki bivsi u21 igrac zavrsio u federalci.

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Jel realno da sa ovolikom dozom ogorcenosti docekujes lijepe vijesti za Željezničar?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 10:00Jel realno da sa ovolikom dozom ogorcenosti docekujes lijepe vijesti za Željezničar?
A ne, nego ću se primati k'o mlado majmunče na svaku špekulaciju koja se pojavi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑29 jul 2024, 10:29sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 10:00Jel realno da sa ovolikom dozom ogorcenosti docekujes lijepe vijesti za Željezničar?
A ne, nego ću se primati k'o mlado majmunče na svaku špekulaciju koja se pojavi.
Nije poenta u tome da li ces vjerovati ili ne, poenta je da ti pises isto kao da hoces da nam se lose stvari dese.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kad predstavljaju Pjanića?
Jel' za danas dogovoreno
Jel' za danas dogovoreno

-
- Kontakt:
Treba ulagati u omladinski pogon to je trenutno problem svih problema, on može pozlatiti i jug i zapad, ali pricaj qurcu mooda te slusaju
Pa to je postao generalni problem, što se svako ko uputi i najmanju kritiku - odmah etiketira. Neprijatelj, grobar kluba, želi loše, pitar, plaćenik, ovaj-onaj.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 10:50Nije poenta u tome da li ces vjerovati ili ne, poenta je da ti pises isto kao da hoces da nam se lose stvari dese.
Kritičko mišljenje nije dozvoljeno, iako je to jedino mišljenje koje je ispravno nakon svih ovih godina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mamonelafo
- Kontakt:
Sad ćemo vidjeti koji su dalji planovi, pored toga što kreće izgradnja juga. Zanima me hoće li biti govora o OP i slično, obzirom da nam je to goruća tema.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Menadžer Miralema Pjanića potvrdio prelazak iz FK Dizel D2 u FK Dvogrba Kamila!