FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako dobijemo slaviju batva mi dodje cevape gehe
Uzimamo Jos 12 bodova.bice 5 u nizu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo sad je na zvanicnoj klupskoj stranici objavljeno da je juce prije tekme prodato 140 sezonskih
...svaka cast SLOBODASIMA.
..treba izbacit zvanicni podatak al mislim da smo blizu 700

..treba izbacit zvanicni podatak al mislim da smo blizu 700

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
zašto nismo igrali u crveno-crnim dresovima 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ljepsi bijeli...Chinaglia je napisao/la:zašto nismo igrali u crveno-crnim dresovima

vodi ih kući ako su ti ljepšiNYKnicks Fan je napisao/la:Ljepsi bijeli...Chinaglia je napisao/la:zašto nismo igrali u crveno-crnim dresovima

Hamzabegović - nije imao nekog pretjeranog posla
Efendić - pružio maksimum, on nit zna, nit moze bolje
Ivetić - standardno dobar. Po njegovoj strani niko ne probija, ofanzivno ga ima svaki napad
Moranjkić - zabio gol, imao nekoliko odlicnih i cistih startova. Pokazao da nije za staro gvozdje
Mehmedagic - gospodin u skoku. Kao i u Zenici dobio milijardu zracnih duela.
Stjepanovic - pravi destruktivac, a zna i s loptom. Dobar debi
Ordagic- Momak pokazao zasto se za njega otimalo pola lige. Brzo ce prerast u alfu i omegu Slobode
Zeba - Dolaskom Ordagica nije jedini u timu koji zna s loptom i koji je igrac poteza. Nesto bolje izdanje nego u Zenici, tuku ga brate
Govedarica - Pogodilo se i s ovim pojačanjem. Momak je bolji od Bekića
Mehidic - Nije prosao skolu fudbala i to se vidi. Nikad loptu na vrijeme nece dodati. Izvuklo ga onih par udaraca i fenomenalan centarsut kod gola
Ahmetovic. Ahmet KING! Pravi napadac, fizicki spreman, sto osjete stoperi protivnickih ekipa. Malo popraviti zavrsnicu, malo nesporazumi. Mogao bi biti pravi ubica.
Veselinovic - Sjajna konstitucija. Vidi se po gradji da je u Ceskoj igro. Zna s loptom. Mislim da ce ravnopravno konkurisat za prvih 11
Efendić - pružio maksimum, on nit zna, nit moze bolje
Ivetić - standardno dobar. Po njegovoj strani niko ne probija, ofanzivno ga ima svaki napad
Moranjkić - zabio gol, imao nekoliko odlicnih i cistih startova. Pokazao da nije za staro gvozdje
Mehmedagic - gospodin u skoku. Kao i u Zenici dobio milijardu zracnih duela.
Stjepanovic - pravi destruktivac, a zna i s loptom. Dobar debi
Ordagic- Momak pokazao zasto se za njega otimalo pola lige. Brzo ce prerast u alfu i omegu Slobode
Zeba - Dolaskom Ordagica nije jedini u timu koji zna s loptom i koji je igrac poteza. Nesto bolje izdanje nego u Zenici, tuku ga brate
Govedarica - Pogodilo se i s ovim pojačanjem. Momak je bolji od Bekića

Mehidic - Nije prosao skolu fudbala i to se vidi. Nikad loptu na vrijeme nece dodati. Izvuklo ga onih par udaraca i fenomenalan centarsut kod gola
Ahmetovic. Ahmet KING! Pravi napadac, fizicki spreman, sto osjete stoperi protivnickih ekipa. Malo popraviti zavrsnicu, malo nesporazumi. Mogao bi biti pravi ubica.
Veselinovic - Sjajna konstitucija. Vidi se po gradji da je u Ceskoj igro. Zna s loptom. Mislim da ce ravnopravno konkurisat za prvih 11
Niko, niko, samo Sloboda
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nije Ikina stigao da ih isprintaChinaglia je napisao/la:zašto nismo igrali u crveno-crnim dresovima

samo Sloboda
Juce kada sam pitao azmira za slike da dovedem djecu pitam GA pozdravljamo SE i pitam GA laicki Sta sad predsjednice osmjehnu SE i kaze tek smo poceli momak.
Kako nas samo lijepa buducnost ceka..a joj ljudi trnci me fataju.kakvo povjerenje ulijeva Gigant.
Kako nas samo lijepa buducnost ceka..a joj ljudi trnci me fataju.kakvo povjerenje ulijeva Gigant.
Mislim da sam te vidio ispod loza si ga safatao ?solinas je napisao/la:Juce kada sam pitao azmira za slike da dovedem djecu pitam GA pozdravljamo SE i pitam GA laicki Sta sad predsjednice osmjehnu SE i kaze tek smo poceli momak.

I meni je slicno jednom rekao kad rece polako nije ovo nista.
samo Sloboda
Ja BA.kada je izlazio iz loza.koliki je covjek allahu dragi.merak je napisao/la:Mislim da sam te vidio ispod loza si ga safatao ?solinas je napisao/la:Juce kada sam pitao azmira za slike da dovedem djecu pitam GA pozdravljamo SE i pitam GA laicki Sta sad predsjednice osmjehnu SE i kaze tek smo poceli momak.
I meni je slicno jednom rekao kad rece polako nije ovo nista.
U bijeloj majici ja bio i sal oko ruke.
jesi kulturan, prava gradska jalijazlajci je napisao/la:
Ko sto kaze jedan moj dobar drug,ono od srca,
"ma j.ebem ja tebe u usta" kuknjava
Forza Milan!
-
- Kontakt:
Dobra utakmica jucer mada ce to biti jos bolje kad se prikljuce Kostic i Skahic i kad se momci jos malo uigraju. Ordagic jucer najbolji igrac defintivno i da je zabio gol nakon onog prodora bio bi jedan od najljepsih u sezoni. Zeba los mada je to zato jer sve ekipe znaju da nam je on najbolji igrac pa na njega najvise paze. Samo da se vise ne branimo nakon vodstva od 2-0 jer nam se to jucer u zadnjim minutama moglo odbit od glavu. Sto se tice sezonaca svi trebamo biti prezadovoljni, zato jer nam je ovo prvi put da smo ozbiljije usli u prodaju i ta brojka od 700 je odlicna. Nadam se pobijedi protiv Slavije !!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Slavija, Borac i Radnik, ha?solinas je napisao/la:Ako dobijemo slaviju batva mi dodje cevape gehe

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Mehidic ako nije bio bolji, nije bio ni losiji jucer na terenu. Govedarica mnogo trci, pokusava prodorima, ali treba ga i na desnoj strani probavati, barem tokom utakmice da pravi rotaciju sa Mehidicem.katarakta je napisao/la: Govedarica - Pogodilo se i s ovim pojačanjem. Momak je bolji od Bekića
Mehidic - Nije prosao skolu fudbala i to se vidi. Nikad loptu na vrijeme nece dodati. Izvuklo ga onih par udaraca i fenomenalan centarsut kod gola.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Slaviju mozda i mozemo, Borac mislim da dobivamo kuci..ali Radnik sto nam ne lezi, to je cudo jedno...prvo sto im idemo u goste, drugo sto je to jedna fantasticna ekipa (nesto kao i mi, dobro vodjeni, dobro selektirani igraci, zdrava atmosfera, podrska grada jos i veca nego kod nas, blizina beogradskom bazenu igraca, mladen krstajic itd) i trece sto imamo jako los skor s njima...u zadnja 3 meca: 2 poraza i remi kuci...
a sto se tice posjete jucer ugodno sam iznenadjen...skoro 2000 ljudi protiv Rudara iz Prijedora je strasna brojka za ovu ligu...posebno po ovoj cijeni ulaznica to je vrhunski prihod za klub, jos plus navijanje bez kazni- sa te strane fantasticno..kad bi nam svaka ovakva bila protiv uslovno receno manjih klubova..
o broju prodatih sezonaca, da ne govorim...kapa do poda ljudima koji su to odradili..prodati 600-700 bilo cega vezanog za Slobodu u ovom gradu je perverzija..a da ne govorim o necem sto kosta 50 KM...
najvise mi je drago zbog ljudi iz kluba i UG-a sto je jucer sve proslo kako je proslo..vidi se da se svim silama trude da izmjene imidz Slobode, i drago mi je sto je pocelo da im se vraca na pravi nacin, jer ja sam iskreno ocekivao 700-800 ljudi maksimum jucer..medjutim, eto haman da i ljudi polako prepoznaju i vide da se radi drugacije, i da se vodi racuna o sve vise stvari (tipa oni posebni ulazi itd itd)..neko ovdje je spominjao i muziku prije utakmice, jucer kao da je i par pjesama nasih provuceno- znaci i to neko prati..hhaha bgm pomislit cu da nema kluba u drzavi koji vise slusa glas navijaca, i zato kazem drago mi je da im se trud vrati...
ali opet sve to ovisi od terena, a ono na terenu treba biti iskren ne obecava...nije to ni blizu onom od prosle godine, a isti igraci (cak i kvalitetniji)..dal tu ima kakvih problema medju igraca, ili na relaciji sa trenerom - svasta se prica, ali eto pred nama je
a sto se tice posjete jucer ugodno sam iznenadjen...skoro 2000 ljudi protiv Rudara iz Prijedora je strasna brojka za ovu ligu...posebno po ovoj cijeni ulaznica to je vrhunski prihod za klub, jos plus navijanje bez kazni- sa te strane fantasticno..kad bi nam svaka ovakva bila protiv uslovno receno manjih klubova..
o broju prodatih sezonaca, da ne govorim...kapa do poda ljudima koji su to odradili..prodati 600-700 bilo cega vezanog za Slobodu u ovom gradu je perverzija..a da ne govorim o necem sto kosta 50 KM...
najvise mi je drago zbog ljudi iz kluba i UG-a sto je jucer sve proslo kako je proslo..vidi se da se svim silama trude da izmjene imidz Slobode, i drago mi je sto je pocelo da im se vraca na pravi nacin, jer ja sam iskreno ocekivao 700-800 ljudi maksimum jucer..medjutim, eto haman da i ljudi polako prepoznaju i vide da se radi drugacije, i da se vodi racuna o sve vise stvari (tipa oni posebni ulazi itd itd)..neko ovdje je spominjao i muziku prije utakmice, jucer kao da je i par pjesama nasih provuceno- znaci i to neko prati..hhaha bgm pomislit cu da nema kluba u drzavi koji vise slusa glas navijaca, i zato kazem drago mi je da im se trud vrati...
ali opet sve to ovisi od terena, a ono na terenu treba biti iskren ne obecava...nije to ni blizu onom od prosle godine, a isti igraci (cak i kvalitetniji)..dal tu ima kakvih problema medju igraca, ili na relaciji sa trenerom - svasta se prica, ali eto pred nama je
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nema ljudi problema izmedju igraca i husrefa.ili igraca izmedju sebe.
Najveci Problem je u nasoj glavi jer smatramo da kuci trebamo da pregazimo nekog.
Iskreno rudar je dobro prosao.trebali smo zabiti5.6 komada.iz jednog suta zabili su gol.
Ja kada sam vidio juce da nekoliko igraca na kraju aplaudira prema lozama i azmir njima meni srce KO majevica.
Smanjite ocekivanja jbg.nismo Barcelona da dajemo po 4.5 komada.danas svi igraju lopte.
Najveci Problem je u nasoj glavi jer smatramo da kuci trebamo da pregazimo nekog.
Iskreno rudar je dobro prosao.trebali smo zabiti5.6 komada.iz jednog suta zabili su gol.
Ja kada sam vidio juce da nekoliko igraca na kraju aplaudira prema lozama i azmir njima meni srce KO majevica.
Smanjite ocekivanja jbg.nismo Barcelona da dajemo po 4.5 komada.danas svi igraju lopte.
samo da se rješe Kostić i Škahić, da nam duša odahne
igra će biti sve bolja i bolja, mora, samo se nadam da Husref više neće vraćat' Sarića u početni sastav

igra će biti sve bolja i bolja, mora, samo se nadam da Husref više neće vraćat' Sarića u početni sastav

I da sleti Stevo 

Spremili se ljudi za brodolomNYKnicks Fan je napisao/la:Ljepsi bijeli...Chinaglia je napisao/la:zašto nismo igrali u crveno-crnim dresovima

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Hahaha dobar dobarCoraco je napisao/la:I da sleti Stevo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.