Evo moji danasnji.. Fina kvota na prvom, realno mogo bi i proci al da je sve realno davno bih sjedio na milijunu.
Jedan da prodje u plusu sam
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

prijatelju, dortmund igra tešku i mnogo bitniju utakmicu u srijedu protiv shakhtara. Vrlo je realno da će se odmarat igrači, pošto bayern u prvenstvu nitko neće stić.. Hsv daje gol je kvota 1,65 - to bi po meni bilo logičnije za odigrat. Sve u svemu - sretno!!addoBvB je napisao/la:Evo i od mene jedan (nadam se) dobitni listic.....![]()
Caja Laboral - Barcelona (1/2F) KP 2
Zagreb - Din.Minsk 1x
Bayern - Schalke 1
Lazio - Napoli x2
Dortmund - Hamburg 1
----------------------------------------------
kvota 6,11
uplata:10,00KM
-------------------
iznos:61,10KM
[/quote][/quote]Dex je napisao/la:
Zašto bi Bayern odmarao igrače kad svoju utakmicu LP igraju tek 19.02, petarda i to hladno
Schalke bez Fuchs, K. Papadopoulos, Afellay, Moritz, Marica i Huntelaar.stomaklija je napisao/la:Mislio sam uopste na ekipe koje igraju LP. I dalje stojim pri svom misljenju. Bayern petarda?? Bajern-59, Dortmund-39. Ima li potrebe za tom petardom. Po meni puno bolji bet je Schalke gol(1,50). I bookie su stvarno pretjerali, smijesnih 1,30 na BayernK'o da igraju sa Unisom....
Steta za Kotbusnando91 je napisao/la:Malo ove ranije...
Hvala,mozda je prvenstvo rijeseno,ali nije bvb osigurao drugo mjesto...Bit ce tesko izostankom nekoliko igraca,ali ipak vjerujem u trijumf mnogo bolje momcadi...bevanda4 je napisao/la:prijatelju, dortmund igra tešku i mnogo bitniju utakmicu u srijedu protiv shakhtara. Vrlo je realno da će se odmarat igrači, pošto bayern u prvenstvu nitko neće stić.. Hsv daje gol je kvota 1,65 - to bi po meni bilo logičnije za odigrat. Sve u svemu - sretno!!addoBvB je napisao/la:Evo i od mene jedan (nadam se) dobitni listic.....![]()
Caja Laboral - Barcelona (1/2F) KP 2
Zagreb - Din.Minsk 1x
Bayern - Schalke 1
Lazio - Napoli x2
Dortmund - Hamburg 1
----------------------------------------------
kvota 6,11
uplata:10,00KM
-------------------
iznos:61,10KM
stomaklija je napisao/la:Mislio sam uopste na ekipe koje igraju LP. I dalje stojim pri svom misljenju. Bayern petarda?? Bajern-59, Dortmund-39. Ima li potrebe za tom petardom. Po meni puno bolji bet je Schalke gol(1,50). I bookie su stvarno pretjerali, smijesnih 1,30 na BayernK'o da igraju sa Unisom....
[/quote]stomaklija je napisao/la:Dex je napisao/la:
Zašto bi Bayern odmarao igrače kad svoju utakmicu LP igraju tek 19.02, petarda i to hladno
Mislio sam uopste na ekipe koje igraju LP. I dalje stojim pri svom misljenju. Bayern petarda?? Bajern-59, Dortmund-39. Ima li potrebe za tom petardom. Po meni puno bolji bet je Schalke gol(1,50). I bookie su stvarno pretjerali, smijesnih 1,30 na BayernMMarcos je napisao/la:stomaklija je napisao/la:Dex je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.