FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad kada je broj stranaca promijenjen, hoćemo li dovesti malog Mačića?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:20Pa to je postao generalni problem, što se svako ko uputi i najmanju kritiku - odmah etiketira. Neprijatelj, grobar kluba, želi loše, pitar, plaćenik, ovaj-onaj.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 10:50Nije poenta u tome da li ces vjerovati ili ne, poenta je da ti pises isto kao da hoces da nam se lose stvari dese.
Kritičko mišljenje nije dozvoljeno, iako je to jedino mišljenje koje je ispravno nakon svih ovih godina.
Nisam te etiketirao kao neprijatelja i znam da nisi neprijatelj. Ali ocigledno ili nisi upucen ili iz nekog razloga ne zelis vjerovati, super je kriticko misljenje ali je realno da ova uprava radi ogroman posao i ako zavrse jos ovih par stvari zacementirat ce se kao najjaca uprava u zadnjih ihihi godina. Dobronamjerna kritika je uvijek dobrodosla medjutim tvoje pisanje mi vise baca na negativu nego na kritiku.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:07Dobronamjerna kritika je uvijek dobrodosla medjutim tvoje pisanje mi vise baca na negativu nego na kritiku.
Lako ću se ja prešaltati na pozitivu, samo da mi daju bar malo razloga za nju.
PRESS:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pošteno od ministra, pametno je što se ne igra sa datumima. Ovo je sasvim ok, projekat je krenuo i sad je sve do poštovanja procedura koje su izuzetno spore, ali kad krene onda nema zaustavljanja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
- mamonelafo
- Kontakt:
Ovo je sada krenulo. Lijepa vijest, i da, i meni je drago što nam nije obećano slijepo koji je datum.

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Trebamo iskoristiti ovaj momenat i urediti i vanjsko lice sjevera da prvo lici na nesto a drugo da mozemo uzimati pare i od reklama.
Veliki je posao uraditi fasadu sjevera, to je poseban projekat koji treba raditi kad sve tribine budu gotove.
P.S. Da hoce krenuti ovo za novi jug do kraja godine ako nista da klub preko infrasturkture privuce investitora, jer ovo je prezivljavanje sta se desava trenutno.
Mjau !
Hoce li bit neki potpis danas?
-
- Kontakt:
Da nisu izbori mozda ove godine?
Neće. Trebalo bi u srijedu, osim ako nas opet kurata sreća pogleda.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- mamonelafo
- Kontakt:
Za nadati se da smo skinuli peh, vrijeme je.

Eto, ponedjeljak dođe i prođe. Tri dana se svršavalo i pravila euforija, i na kraju ništa.
Za jug smo svakako znali.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nista od juga ne bi moglo biti da nije bilo ove fenomenalne press konferencije
Da li nam se to blize izborii.
Da li nam se to blize izborii.
-
- Kontakt:
Saznadosmo da ce se jug nekad izgraditi. Kad, ne zna se. Ja tipujem da ce biti gotov do opcih izbora 2026., a i to je optimisticna pretpostavka. Cestitke upravi sto su odradili svoj dio posla i skinuli dio tereta sa sebe.
Pročepit će negdje.
Cirkus od pressa cirkus od kluba.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Na silu pokusaj da se napravi hajc pred Siroki. Bespotrebna konferencija za novinare za nesto sto je najavljeno prije pola godine 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Jedino korisno sa ovog presa je sto smo zvanicno culi da je klub svoj dio posla odradio. Ostalo se nista ne zna.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:02Na silu pokusaj da se napravi hajc pred Siroki. Bespotrebna konferencija za novinare za nesto sto je najavljeno prije pola godine![]()
Pročepit će negdje.
- mamonelafo
- Kontakt:
I da će 15.07 biti objavljen tender, meni se čini.MojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:06Jedino korisno sa ovog presa je sto smo zvanicno culi da je klub svoj dio posla odradio. Ostalo se nista ne zna.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:02Na silu pokusaj da se napravi hajc pred Siroki. Bespotrebna konferencija za novinare za nesto sto je najavljeno prije pola godine![]()