Nista jos, ujutru ce se sve znati. I dalje sam optimista po pitanju toga.mirzatele je napisao/la:Imal kakvih novosti za prenos
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
odhebi više i ne trolaj limonene..hebe mi za tebe i to što si psiho...više imaš ovdje postova nego godina života i kila zajedno. Relaxiraj se u mračnoj sobi sa neko laganom muzikom a obavezno koristi anti depresive jer iz svake tvoje riječi vidi se da si BOLESTAN do pm.
Uff sad da kažemo neku o sutašnjoj tekmi. Karić mora odigrati barem poluvrijeme ako nije spreman za čitavu tekmu. Vule mora igrati čitavu tekmu. Zatvoriti prilaze golu i igrati jako na sredini. Ovi šipci vole duel igru sa prljavim stvarima. Tu treba biti oprezan. Naši igraju od noge do noge..šipci vole duge lopte. Znači forsirati igru na zemlji koliko se može više.
Uff sad da kažemo neku o sutašnjoj tekmi. Karić mora odigrati barem poluvrijeme ako nije spreman za čitavu tekmu. Vule mora igrati čitavu tekmu. Zatvoriti prilaze golu i igrati jako na sredini. Ovi šipci vole duel igru sa prljavim stvarima. Tu treba biti oprezan. Naši igraju od noge do noge..šipci vole duge lopte. Znači forsirati igru na zemlji koliko se može više.
Gledah po netu nigdje nema najavljen prenos vase tekme ni na Albanskim tv-etanicama, steta .BegAx je napisao/la:Nista jos, ujutru ce se sve znati. I dalje sam optimista po pitanju toga.mirzatele je napisao/la:Imal kakvih novosti za prenos
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 17 jul 2013, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Samo da napomenem da se u petak odvija zrijeb gdje cemo ako prodzemo(a hocemo)saznati sa kim igramo u trecem predkolu. 

Zadnja izmjena: simon, dana/u 17 jul 2013, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
rekoh već prije dan dva..male skoro nikakve šanse za prenos.
Ako prođemo a trebali bi...hočemo ŠTUTGART ili SEVILJU ili UDINEZE ili St. ETIENE. Tu je lova i od karata i tv prava..naravno ispadamo ali lova je lova. Od naj lošijih koje možemo izvuči su Vitese koef. 9,90 i Debrecin 9,85. Hebeni a ne atraktivni...i manje para od karata i tv prava.
Ja bi radije kakvog slabog da prodzemo i to 3 pretkolo.stadion je napisao/la:Ako prođemo a trebali bi...hočemo ŠTUTGART ili SEVILJU ili UDINEZE ili St. ETIENE. Tu je lova i od karata i tv prava..naravno ispadamo ali lova je lova. Od naj lošijih koje možemo izvuči su Vitese koef. 9,90 i Debrecin 9,85. Hebeni a ne atraktivni...i manje para od karata i tv prava.
Ti si opet šampion !
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 

11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Ja mislim da ovaj Estoril Praia ne bi bilo lose dobiti, nositelji su na osnovu nacionalnog koeficijenta tj. nemaju svojsimon je napisao/la:Ja bi radije kakvog slabog da prodzemo i to 3 pretkolo.stadion je napisao/la:Ako prođemo a trebali bi...hočemo ŠTUTGART ili SEVILJU ili UDINEZE ili St. ETIENE. Tu je lova i od karata i tv prava..naravno ispadamo ali lova je lova. Od naj lošijih koje možemo izvuči su Vitese koef. 9,90 i Debrecin 9,85. Hebeni a ne atraktivni...i manje para od karata i tv prava.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ja mislim da prerano pricate o tome,ali kad vec pricate onda Hajduk svakako 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Ja mislim da prerano pricate o tome
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zvanicna stranica Kukesija

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Za vas smo DIVOVI u svakom slucajuLimonene je napisao/la:vi ste divovi a vozite se jos autobusom na evropske tekme ko famos!!Hordas Doboj je napisao/la:100% ! Pa mi smo DIVOVI!!!EdoBa je napisao/la:Zna li se 100% da ce biti prijenos na face tv ??

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Baja_Zvjerka je napisao/la:Zvanicna stranica Kukesija![]()
![]()
![]()

e ne vjerujem R.I.P. english
HZ87
nije sigurno ali počnite tražiti streamove
U koliko je utakmica?
Nadam se prijenosu
Nadam se prijenosu

19:30ahmic je napisao/la:U koliko je utakmica?
Nadam se prijenosu
Ti si opet šampion !
[youtube][/youtube]
Nema dalje... Prekucali i Slaviju po pitanju himne.

Nema dalje... Prekucali i Slaviju po pitanju himne.

Kaže Marjan da su albanci povećali trostruko cijenu za prijenos na FACE TV,tako da zbog toga nisu otkupljena prava za utakmicu. Šteta,sretno vam sutra.
BegAx je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nema dalje... Prekucali i Slaviju po pitanju himne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Mozda su prekucali Slaviju, ali FK Sprecu sigurno nisu

Trenutno korisnika/ca: AdinSally, Bosniacum Lilium, galia95, gh0stHZ, HordasFks, Hrammm1921, SarajevoAC i 163 gosta.