Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne vjerujem da ce se znati Wengerova sudbina dok se ne zavrsi sezona, pa bilo bi neozbiljno da se sad ista objavljuje sezona jos uvijek moze da bude uspjesna.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja bas mislim da bi bilo dobro da im je to rekao. Vala ako ih to ne motivise da uzmu bar FA cup, ne znam sta hoce.BigBigBang je napisao/la:Ne vjerujem da ce se znati Wengerova sudbina dok se ne zavrsi sezona, pa bilo bi neozbiljno da se sad ista objavljuje sezona jos uvijek moze da bude uspjesna.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ti si zaveden idejama Velikog vam vođe, u tebi je sejtan.rambo16 je napisao/la:
tačno ću bit godinu dana u žalosti ako se ovo desi
Svi bi mi izgleda voljeli Kloppa al ja cisto sumnjam da ce taj lik jos dugo otici iz Borussie.Seaman je napisao/la:Klopp mi je vrh,ali nebi imao ništa protiv malo žabarske taktike i Capella.Ali onaj mrtvac Gazadis se navodno već sastajao s Martinezom.Taj lik mi niti smrdi niti miriše.QUARTERBACK je napisao/la:seamene koga bi ti da dođe nakon voajera?
Capello mi je OK.
Martinez nije loš, barem meni, al kad bi se biralo izmedju ove 3 on bi mi bio treci izbor svakako.
Vidi se da ti il nemaš blage o fudbalu il hlupaš onako radi reda.Aanonymous je napisao/la:Ono što vama slijedi jeste kao i Man.utd..
Ozbiljno Wenger je držao ovo malo Arsenala, sa ovakvim timom ne može niko ništa bolje izvuci..
Pogledajte Man.utd sa kakvim igracima je iza vas
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Nekako mi ga žao,al skrozrambo16 je napisao/la:
- Aanonymous
- Kontakt:
nedim93 je napisao/la:Vidi se da ti il nemaš blage o fudbalu il hlupaš onako radi reda.Aanonymous je napisao/la:Ono što vama slijedi jeste kao i Man.utd..
Ozbiljno Wenger je držao ovo malo Arsenala, sa ovakvim timom ne može niko ništa bolje izvuci..
Pogledajte Man.utd sa kakvim igracima je iza vas
vjerovatno ti znaš bolje od mene sve..
pa da cujem tvoje mišljenje ..
Zar misliš da evo Klopp,Capelo ko još ima od jacih imena može napraviti novi Arsenal No 1
ma ne može otić ovako...nije zaslužio pa da je ne znam šta radio ovom klubu....neslavan rastanak..past ću u duboku depruRosicky je napisao/la:Nekako mi ga žao,al skrozrambo16 je napisao/la:
A.F.C. Bournemouth!
Darren MackenzieTHE ARSENAL INSIDER
Someone has started a rumour and that'd it a rumour that Wenger has told players he is leaving.
It's not something he would do as confidence would drop even lower for a Start, he wouldn't have done this so soon after the game and not in the changing rooms at Chelsea
Plus from information i was given he isn't planning in going anywhere.
I don't believe any player has been told media silence because he is leaving, more stop playing online taking photos and get your heads straight to finish this season on a high, Wenger is very strict and wasn't happy with the selfies taken at shite Hart lane, he likes professional players on and off the pitch.
I'd say he has refused all media to get players heads together, to avoid this silly questions and to concentrate on finishing this season on a high.
Please ignore this crap that's going around
Someone has started a rumour and that'd it a rumour that Wenger has told players he is leaving.
It's not something he would do as confidence would drop even lower for a Start, he wouldn't have done this so soon after the game and not in the changing rooms at Chelsea
Plus from information i was given he isn't planning in going anywhere.
I don't believe any player has been told media silence because he is leaving, more stop playing online taking photos and get your heads straight to finish this season on a high, Wenger is very strict and wasn't happy with the selfies taken at shite Hart lane, he likes professional players on and off the pitch.
I'd say he has refused all media to get players heads together, to avoid this silly questions and to concentrate on finishing this season on a high.
Please ignore this crap that's going around
A.F.C. Bournemouth!
Nije valjda dotle došlo. E Murinjo, Murinjo... sram neka te bude!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Koliko god ne bi želio da Wenger ode toliko promjena treba u ovom klubu. Dao je dosta, ali ovo što posljednjih 8 godina dao je vrlo malo za standard kluba kakav je Arsenal. Treba mu se zahvaliti i dovesti nekoga ko bi mogao nešto od ove ekipe da napravi. Capello, Klopp, Martinez, van Gaal je čak dostupan, bilo ko samo da se promjene naprave.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Neka hvalaOnlyUnited je napisao/la:Moyes bi mogao biti takodjer dostupan...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma nema teorije da najdraži Vođa ode...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
nedo nikad ne reci nikad,ja sam plakao onu noc kad je Sir rekao da odlazi,vjerujem da bi i vama bilo isto,jes da ste dosta i nervozni povodom losih rez,al tesko bi podnijeli odlazak profesora,a ako ode,vidjet ce te ko je i sta je on zapravoOrion87 je napisao/la:Ma nema teorije da najdraži Vođa ode...
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 0272_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
BigBigBang
- Kontakt:
Wenger nece otici, sve je i dalje u njegovim rukama osvajanje FA kupa i plasman u top 3 bi sigurno skinuo veliki teret sa ledja njega i kluba.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i vjeruj da bi bilo efekta od toga iakjo se sprdate na tu izjavu, i ne Draxlera nego Reus-a napisao sam vam par postova unazad kakav bi Arsenal izledao po mom misljenu ono sto fali timuQUARTERBACK je napisao/la:Ma prodat Ozila, i dovesti Draxlera, Pogbu i Cavanija.
Gunner4ever
- arsengunner
- Kontakt:
Sezona 1999/2000 prijateljev album lige šampiona
Uhvatila pomama oko paninijevih albuma pa se naslo:

Jedna samo za Seamena

I jedna za zahebanciju

Uhvatila pomama oko paninijevih albuma pa se naslo:

Jedna samo za Seamena

I jedna za zahebanciju

Samo WENGER istina je!!!
Arsenal staff & players held a crisis meeting on Sunday at the training ground. Koscielny injured for Swansea game! 
razlika je očigledna
razlika je očigledna
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.