Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

youngredcomps
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la youngredcomps » 01 feb 2013, 00:07

Transfer window is now closed!! Liverpool's transfer deals throughout the window: IN:
Daniel Sturridge [Chelsea - Liverpool] £12m

Philippe Coutinho [Inter Milan - Liverpool] £8.5m

OUT:
Adam Morgan [Liverpool - Rotherham] Loan

Joe Cole [Liverpool - West Ham] Free

Nuri Sahin [Liverpool - Borussia Dortmund] Free (Loan deal terminated)

Danny Wilson [Liverpool - Hearts] Loan

Michael Ngoo [Liverpool - Hearts] Loan

Dani Pacheco [Liverpool - Sociedad Deportiva Huesca] Loan

Alexander Doni [Liverpool - Botafogo] Free
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 feb 2013, 00:08

EBSCO je napisao/la:Ljetni prelazni rok će nam dosta zavisit od plasmana u LP, nadam se da to Brendan ima na umu, jer ako se ne plasiramo crno nam se piše :roll:
Što nam se crno piše? Ove sezone je potrošio 60 miliona eura ( nećemo gledati u centim ). Ko želi da dođe on će doći.
Eto riješio je napad i krila, sada mu preostaje odbrana.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 feb 2013, 00:48

Henderson je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Ljetni prelazni rok će nam dosta zavisit od plasmana u LP, nadam se da to Brendan ima na umu, jer ako se ne plasiramo crno nam se piše :roll:
Što nam se crno piše? Ove sezone je potrošio 60 miliona eura ( nećemo gledati u centim ). Ko želi da dođe on će doći.
Eto riješio je napad i krila, sada mu preostaje odbrana.
nije jos rijesio,treba dovest onog ajaxovog fischera,potreban nam je takav,ja se nadam da ce BR dovesti njega.
Luis Suarez: "Even if Liverpool fail to qualify for the Champions League I will stay this is the club of my dreams"

Asked what he will do if Liverpool do not qualify for the Champions League this season, Suarez is cryptic at first. And then, unexpectedly, categorical.

'I will wait until the end of the season and see how we are doing.' 'We won't know until then how we are doing and what our position is so I am prepared to wait until that time.

"But I want to say now that, if you want to know what will happen to me if we don't qualify for the Champions League, then I will say this: I have a contract with Liverpool and I am very happy here. 'I will stay.'
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2013, 09:49

nije los prelazni rok. doveli smo dva momka koja mogu izrasti u veoma dobre igrace. nadam se da ovaj coutinho nece biti flop jer ove povrede ga bas muce... volio bi da smo incea doveli al sta je tu je... ako nista vidi se napredak jer nasi nece vise da se zalijecu i ne dozvoljavaju da im klubovi izvlace dobre pare za neke igrace koji i ne vrijede toliko.
You are someone else I am still right here

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 feb 2013, 10:30

" onclick="window.open(this.href);return false; se zna protiv kakve smo gamadi igrali

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 feb 2013, 10:58

youngredcomps je napisao/la: se zna protiv kakve smo gamadi igrali
sreca onaj nas se smirio u zadnje vrijeme :)

a zadovoljan sam prelaznim rokom, nismo mnogo trgovali ali doveli smo ono sto nam je trebalo i sto je BR obecao, tj partnera suarezu, iako nisam bio za dovođene daniela, ali zasad izgleda da sam pogrijesio, i nadam se da ce tako i ostati, i zadovoljan sam dolaskom coutinha, pogotovo cijenom, i samo da ga povrede zaobiđu, i ima pola godine da se privikne na novu sredinu...
fera je napisao/la:nije los prelazni rok. doveli smo dva momka koja mogu izrasti u veoma dobre igrace. nadam se da ovaj coutinho nece biti flop jer ove povrede ga bas muce... volio bi da smo incea doveli al sta je tu je... ako nista vidi se napredak jer nasi nece vise da se zalijecu i ne dozvoljavaju da im klubovi izvlace dobre pare za neke igrace koji i ne vrijede toliko.
a posebno sam zadovoljan sa ovim, sreca otjerali smo francusku prevaru, iako ni ayre nije nesto posebno, ali ovaj prelazni rok je odradio dobro...i ja sam ocekivao ince-a, i nije mi jasno zasto ga blackpool nije prodao, pa jos pola godine je vezan ugovoro, barem tako pise na transfermarkt...ali jos bolje, na ljeto otjerati downinga i dovesti ince-a kao slobodnog igraca :)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 feb 2013, 11:26

On je ugovorom vezan na 2+1 od kluba. Potpisao je ugovor na dvije godine a klub ima pravo da produži ugovor na još jednu sezonu ukoliko ih zadovolji, a oni će navjerovatnije to iskoristiti. Tako da Incu ostaje još 18 mjeseci ugovora.
Baš mi je čudno da nisu iskoristili Susa i Pacheca kao posudbe da ga doveu, pa i Wilsona. Ali eto.

Žao mi je Butlanda, njega mogu oprostiti jedino ako dovedu Stegena na ljeto.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 01 feb 2013, 11:41

Blackpool je opet pokusao da uzme sto vise para od Liverpoola kao sto su to uradili i sa adamom. Eealno Inxe ne vrijedi vise od 5 miliona.

Imate na Sport Klubu nesto o Gerri.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 01 feb 2013, 11:45

Da ga yebeš ne može biti veća gamad od Luisa Suareza. Ovaj je dobio kaznu, Suarez onomad penal. Pa ti vidi ko je koliki šljam.

EmreBelozoglu
Kontakt:

Post Postao/la EmreBelozoglu » 01 feb 2013, 11:59

VRACANJE U FORMU DOWINGA JE NAJVECE POJACANJE OVE GODINE ZA LIVERPOOL

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 01 feb 2013, 13:02

http://www.goal.com/en-us/news/69/trans ... fer-window" onclick="window.open(this.href);return false;
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 feb 2013, 13:10

Vincent Kompany has been ruled out of our game against Man City this Sunday with a calf injury.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 feb 2013, 13:21

Rockefeller je napisao/la:
Da ga yebeš ne može biti veća gamad od Luisa Suareza. Ovaj je dobio kaznu, Suarez onomad penal. Pa ti vidi ko je koliki šljam.
Haj da je samo ovo nego je i Wilshere uradio prelijep dajv na 20 metara od gola Liverpoola i sviran mu je faul.Podolski je to zapucao u živi zid.
You'll never walk alone.

pikolo
Kontakt:

Post Postao/la pikolo » 01 feb 2013, 13:40

Iskreno ja sam zadovoljan ovim prelaznim rokom u odnosu na predhodne,ali daleko cemo morati bolje na ljeto ako se mislimo boriti za lp,raduje me to sto nismo previse novca dali a doveli smo fine igrace koji odgovaraju Brendanovim zahtjevima e sad ja ne ocekujem cuda ni od daniela a pogotovo od coutinha,prvo momak je tek dosao,drugo cesto je povrijedjen i trebat ce mu vrmena da se uklopi recimo 1 gol i 1-2 asistencije od coutinha i naravno pozrtvovanost na terenu a tek od naredne sezone msm da ce i daniel i coutinho doci do izrazaja :D

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 feb 2013, 13:42

Jack je dajvo, ali kod Oli se vidi mali kontakt sa Aggerom, koji je dovoljan da igrac izgubi balans i padne. To nije dajv.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 01 feb 2013, 14:03

Profesor je napisao/la:Jack je dajvo, ali kod Oli se vidi mali kontakt sa Aggerom, koji je dovoljan da igrac izgubi balans i padne. To nije dajv.
[youtube][/youtube]

Evo pogledaj još jednom ili koliko ti već puta treba i vidjećeš da nije bilo kontakta ni kramponom a kamoli nečim drugim. Po svim karakteristikama ovo je veeeeeeliki dajv.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 feb 2013, 14:05

Giroud za dajv dobio karton, Suarez onomad penal i jos ih nije stid da se bune i zale.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 01 feb 2013, 14:09

VolimLiverpool je napisao/la:
Haj da je samo ovo nego je i Wilshere uradio prelijep dajv na 20 metara od gola Liverpoola i sviran mu je faul.Podolski je to zapucao u živi zid.
Pobjednik. 8-)
[youtube][/youtube]

PS. Kakav dajv Wilshera? :?

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 01 feb 2013, 14:13

Kad nema argumenata onda se počnu tražiti klipovi iz prošlosti. Zašto je tako teško priznati da je Giroud napravio klasični dajv :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2013, 14:49

Pobjednik. 8-)
[youtube][/youtube]

PS. Kakav dajv Wilshera? :?
hajde djecice smirite se vise... nikog ne interesuje vase pljuvanje i padobranstvo...
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.