Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Irfan Redzepagic: “Neznam o cemu vi pricate. Edin se vraca u City poslije podne”
- Gabon
- Kontakt:
Ne kontasEvil Genius II je napisao/la:nece dzeko nigdje.Gabon je napisao/la:Ocima radost a njemu zalost.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- Goalgetter
- Kontakt:

Close enough.
-
Evil Genius II
Gabon je napisao/la: Ne kontas
Cudi me da Roma nije dovela jos nikakvo pojacanje u odbrani,bar ja nisam upratio da jesu..Bojim se da ne budu dzaba Dzekini golovi i Miretove asistencije ako nazad bude propuh kakav je znao biti cesto prosle sezone 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Po meni njima su bekovi problematični, stoperi su okRios je napisao/la:Cudi me da Roma nije dovela jos nikakvo pojacanje u odbrani,bar ja nisam upratio da jesu..Bojim se da ne budu dzaba Dzekini golovi i Miretove asistencije ako nazad bude propuh kakav je znao biti cesto prosle sezone
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Evil Genius II
doci ce jedan bek, a mozda i dva ukoliko sabatini iscupa neke povoljne cijene. stoperi su klimavi, s tim sto se ceka castanov povratak u punu formu. kada se vrati on i manolas ce sa novim bekom/bekovima biti jedna sasvim solidna odbrana, daleko bolja od proslosezonske.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzeko ce igrati tek protiv Sevilje 14 og na Olimpicu....
Digne lijevo i Peres desno....
Digne lijevo i Peres desno....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 avg 2015, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Po meni jedino Manolas,ostalo potanko sve..Jednu utakmicu dobri,pa dvije losi i sve tako..Evo i @Evil se slaze sa mnom,dzaba ti jeFaraonTM je napisao/la:Po meni njima su bekovi problematični, stoperi su okRios je napisao/la:Cudi me da Roma nije dovela jos nikakvo pojacanje u odbrani,bar ja nisam upratio da jesu..Bojim se da ne budu dzaba Dzekini golovi i Miretove asistencije ako nazad bude propuh kakav je znao biti cesto prosle sezone
Ne bi im bilo lose dovesti i nekog mladjeg zadnjeg veznog da pokriva DDR-a,jer onaj Keita ne moze vise fkt,godine su ga pritisle samo tako..
Plus im je Scesni,sta je branio sad protiv Barse..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa ne znam šta bih ti rekao, Manolas, Yanga-Mbiwa, Castan po meni i više nego solidna odbrana.
Bekovi su im fakat neophodni, a vidiš nisam upratio da su doveli Poljaka iz Arsenala to je dobar golman, samo voli zapalit
Bekovi su im fakat neophodni, a vidiš nisam upratio da su doveli Poljaka iz Arsenala to je dobar golman, samo voli zapalit
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mbiwa odigra jednu vrhunski a onda drugu k'o amater...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dok im je Pjanic glavni organizator igre , nece biti ni blizu Juventusa
gotovo svaku jacu i bitniju tekmu u seriji A se sakrio, posebno protiv Juventusa
gotovo svaku jacu i bitniju tekmu u seriji A se sakrio, posebno protiv Juventusa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne znam prijatelju,ali posljednji mjesec,kad se i lomila Romina pozicija broj 2,upravo ih je Miralem vukao naprijed..Uz to,daleko od toga da ga nije bilo nigdje u bitnijim tekmama u Seriji A..Inter,Napoli,Milan,Lazio..ultrasstyle_tz je napisao/la:dok im je Pjanic glavni organizator igre , nece biti ni blizu Juventusa
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- NoName
- Kontakt:
Što's ba ljubomoran na Kalesiju?ultrasstyle_tz je napisao/la:dok im je Pjanic glavni organizator igre , nece biti ni blizu Juventusa
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
oduvijek lik tako priča o pjaniću, isto kao @gringoNoName je napisao/la:Što's ba ljubomoran na Kalesiju?ultrasstyle_tz je napisao/la:dok im je Pjanic glavni organizator igre , nece biti ni blizu Juventusa
-
Evil Genius II
pretprosla sezona, kup utakmica na olimpicu protiv juventusa. usao u drugom poluvremenu, okrenuo vodu na romin mlin i cak poceo akciju za jedini gol na tekmi i prolaz dalje.Rios je napisao/la: Juventus ok,tu jos cekamo svi njegovu dobru partiju.
sto se tice ostalih tekmi protiv juventusa, recimo samo da su bile jako specificne i niko se nije pretjerano isticao.
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 07 avg 2015, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Znam tu partiju,cak je Garsija rekao da im je to i bila taktika,da Pjanic udje u posljednjih pola sata i prelomi tekmu,ako se ne varam..Evil Genius II je napisao/la:pretprosla sezona, kup utakmica na olimpicu protiv juventusa. usao u drugom poluvremenu, okrenuo vodu na romin mlin i cak poceo akciju za jedini gol na tekmi i prolaz dalje.Rios je napisao/la: Juventus ok,tu jos cekamo svi njegovu dobru partiju.
sto se tice ostalih tekmi protiv juventusa, recimo samo da su bile jako specificne i niko se nije pretjerano isticao.
Kad sam mu replicirao i napisao ovo gore mislio sam na Seriju A,tu jos nije bilo neke znacajnije partije,eto i sam si rekao.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Evil Genius II
sto se tice serie a, imao je solidnu partiju kod pobjede 1:0 onom golcinom tottija. vezni red je tu tekmu odradio skroz dobro.Rios je napisao/la:Znam tu partiju,cak je Garsija rekao da im je to i bila taktika,da Pjanic udje u posljednjih pola sata i prelomi tekmu,ako se ne varam..
Kad sam mu replicirao i napisao ovo gore mislio sam na Seriju A,tu jos nije bilo neke znacajnije partije,eto i sam si rekao.
[youtube][/youtube]
ove zadnje partije su za zaborav cijelog kolektiva, tu ste u pravu i ti i tuzlak. no, odosmo mi u off
forza dzeko, juve merda
- Goalgetter
- Kontakt:

Hocemo li mu halalit