dok ne kaže na bosanskom/srpskom/hrvatskom izjava se neće uzimati kao relevantnasuhi je napisao/la:Evo i na spanskom : "Es el mejor equipo que hay y está un paso por encima del Bayern".

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
dok ne kaže na bosanskom/srpskom/hrvatskom izjava se neće uzimati kao relevantnasuhi je napisao/la:Evo i na spanskom : "Es el mejor equipo que hay y está un paso por encima del Bayern".
Ništa pogrešno.BadrHari je napisao/la:Xabi Alonso - Najbolji igrac svih vremena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oj ja prosipanja skloni potpis vidjet se jos neko,,,,,Clutch je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:oj ja prosipanja skloni potpis vidjet se jos neko,,,,,Clutch je napisao/la:![]()
![]()
Navedi jednog boljeg?BadrHari je napisao/la:Xabi Alonso - Najbolji igrac svih vremena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arteta je produkt fenomenalnog smisla za humor vas topnika,i kao takav ne moze konkurisati za mjesto direktora svemira.rambo16 je napisao/la:Arteta?
Najveci gospodin u svijetu fudbalaKawhi je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Arteta je produkt fenomenalnog smisla za humor vas topnika,i kao takav ne moze konkurisati za mjesto direktora svemira.rambo16 je napisao/la:Arteta?
Znam da vam je medicinski tim u kurrcu,al valjda imate stomatologa.rambo16 je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Otkud vam hrabrost i obraz da komičara Artetu stavljate u istu rečenicu sa direktorom svemira?
Arteta je zayebancija, Xabijeva titula je službena.
A ja mislio da ste vi ozbiljan klub.rambo16 je napisao/la:Nicklas nije više kod nas....odnio je svoj talenat kući...Grande Mikel će isto uradit ubrzo....Xabi i Arteta ne mogu u istu rečenicu,jer je Arteta ŠMINKA i kao takav može sve na terenu a i dalje će imat savršen hairstyle...dakle Xabi 0points
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.