dok ne kaže na bosanskom/srpskom/hrvatskom izjava se neće uzimati kao relevantnasuhi je napisao/la:Evo i na spanskom : "Es el mejor equipo que hay y está un paso por encima del Bayern".
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ništa pogrešno.BadrHari je napisao/la:Xabi Alonso - Najbolji igrac svih vremena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oj ja prosipanja skloni potpis vidjet se jos neko,,,,,Clutch je napisao/la:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:oj ja prosipanja skloni potpis vidjet se jos neko,,,,,Clutch je napisao/la:![]()
![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Navedi jednog boljeg?BadrHari je napisao/la:Xabi Alonso - Najbolji igrac svih vremena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne moze navest nesto sto ne postoji.
Arteta je produkt fenomenalnog smisla za humor vas topnika,i kao takav ne moze konkurisati za mjesto direktora svemira.rambo16 je napisao/la:Arteta?
Najveci gospodin u svijetu fudbalaKawhi je napisao/la:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Dzoni je napisao/la:Arteta je produkt fenomenalnog smisla za humor vas topnika,i kao takav ne moze konkurisati za mjesto direktora svemira.rambo16 je napisao/la:Arteta?

A.F.C. Bournemouth!
Znam da vam je medicinski tim u kurrcu,al valjda imate stomatologa.rambo16 je napisao/la:
Covjek se ni nasmijat ne smije.
Otkud vam hrabrost i obraz da komičara Artetu stavljate u istu rečenicu sa direktorom svemira?
Arteta je zayebancija, Xabijeva titula je službena.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:Otkud vam hrabrost i obraz da komičara Artetu stavljate u istu rečenicu sa direktorom svemira?
Arteta je najbolji,odmah poslije Bendtnera.
Nicklas nije više kod nas....odnio je svoj talenat kući...Grande Mikel će isto uradit ubrzo....Xabi i Arteta ne mogu u istu rečenicu,jer je Arteta ŠMINKA i kao takav može sve na terenu a i dalje će imat savršen hairstyle...dakle Xabi 0points
A.F.C. Bournemouth!
10 najboljih defanzivnih veznih prema CNN-u:
1. Xabi Alonso - Real Madrid.
2. Andrea Pirlo - Juventus.
3. Sami Khedira - Real Madrid.
4. Blaise Matuidi - PSG.
5. Yaya Toure - Manchester City.
6. Sergio Busquets - Barcelona
7. Javi Martinez - Bayern.
8. Lars Bender - Bayer Leverkusen.
9. Daniele de Rossi - Roma.
10. Mikel Arteta - Arsenal.
Potvrda dominacije
1. Xabi Alonso - Real Madrid.
2. Andrea Pirlo - Juventus.
3. Sami Khedira - Real Madrid.
4. Blaise Matuidi - PSG.
5. Yaya Toure - Manchester City.
6. Sergio Busquets - Barcelona
7. Javi Martinez - Bayern.
8. Lars Bender - Bayer Leverkusen.
9. Daniele de Rossi - Roma.
10. Mikel Arteta - Arsenal.
Potvrda dominacije
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
A ja mislio da ste vi ozbiljan klub.rambo16 je napisao/la:Nicklas nije više kod nas....odnio je svoj talenat kući...Grande Mikel će isto uradit ubrzo....Xabi i Arteta ne mogu u istu rečenicu,jer je Arteta ŠMINKA i kao takav može sve na terenu a i dalje će imat savršen hairstyle...dakle Xabi 0points
Biskvit > Alonso 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.