Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

nedim1993
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nedim1993 » 01 feb 2013, 15:15

oj oko čega se raspravljate. :shock: . čuj gamadi. pa jarane sve dajvinge arsenala ove sezone možeš sabrati i neće bit ni približnom broju dajvinga suareza u par utakmica.

Vi ga veličate zbog prljave igre. Kad imaš takvog igrača u ekipi drugim ne možeš zamjerat al nikako.

fera ako si ti velki čojk vidio si da su tvoja djeca prva počela pljuvat i još nazvala girouda gamad koja dajva.
Vođa zna.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 01 feb 2013, 15:20

Enrique starta protiv Citya, a Coutinho nece biti u sastavu nikako.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 feb 2013, 15:20

nedim1993 je napisao/la:oj oko čega se raspravljate. :shock: . čuj gamadi. pa jarane sve dajvinge arsenala ove sezone možeš sabrati i neće bit ni približnom broju dajvinga suareza u par utakmica.

Vi ga veličate zbog prljave igre. Kad imaš takvog igrača u ekipi drugim ne možeš zamjerat al nikako.

fera ako si ti velki čojk vidio si da su tvoja djeca prva počela pljuvat i još nazvala girouda gamad koja dajva.
Postavi nam neki link,video ili nešto da vidimo koliko puta Suarez dajva u toku jedne utakmice.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 feb 2013, 15:30

ma ne pravi se lud. odlično vi znate koga imate u timu. ukucas na youtube luis suarez i prijedlozi ispod će ti sve pokazat.
on naziva girouda gamad, zato što je dajvo i dobio žuti, a usput je zaboravio dajving suareza prošle sezone na enfildu za koji je dobio penal, pa se ne sjećam da ga ja nazvo gamad. i sami znate da je najprljaviji igrač u EPL-u.

I nije fer nazvat čovjeka koji je jednom dajvo, a 100 put primio udarce koji su su bili prekršaj a nijedan nije dobio. Samo zato što je gledo jednu utakmicu arsenala nazvo ga je gamad.
Vođa zna.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 01 feb 2013, 15:32

De ljudi manite se vise dajvova :D bilo ih je,bice ih za mene sastavi dio fudbala.Suarez mi je neizmjerno drag,vrlo brzo priraste srcu,volio sam Torresa ja,stvarno jesam i sad mi je drag zazmirivsi na cinjenicu da je izdao klub ali ovaj covjek je nesh posebno,njegova prva recenica je bila "dosao sam da usrecim navijace".Uzivam ga gledati :D
Zadnja izmjena: RtoX, dana/u 01 feb 2013, 15:35, ukupno mijenjano 3 puta.
"You'll Never Walk Alone"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 01 feb 2013, 15:33

nedim1993 je napisao/la:ma ne pravi se lud. odlično vi znate koga imate u timu. ukucas na youtube luis suarez i prijedlozi ispod će ti sve pokazat.
on naziva girouda gamad, zato što je dajvo i dobio žuti, a usput je zaboravio dajving suareza prošle sezone na enfildu za koji je dobio penal, pa se ne sjećam da ga ja nazvo gamad. i sami znate da je najprljaviji igrač u EPL-u.

I nije fer nazvat čovjeka koji je jednom dajvo, a 100 put primio udarce koji su su bili prekršaj a nijedan nije dobio. Samo zato što je gledo jednu utakmicu arsenala nazvo ga je gamad.
Znamo, drugog strijelca lige ;)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 feb 2013, 15:36

vjerovo ne vjerovo , drago mi je. Samo mi je krivo što Girouda nazivate gamad, kad to čovjek nije. Čovjek koji će radije uvijek ostat na nogama iako je prekršaj na njemu. Niko nije ovde reko za Suareza da je gamad, a vi ste na osnovu jedne gluposti za koju je čak i žuti dobio nazvali tačnije čitav tim gamad. Ako ko nije sklon dajvovima to je Arsenal, i ko posjećuje našu temu zna da to nijedan navijač ne voli.
Vođa zna.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 feb 2013, 15:37

Koliko znam Bale je dobio najviše žutića zbog dajvinga ne Suarez,ispravi me ako griješim,po čemu je to onda Luis najprljaviji,zato što se bori za svoju ekipu :!:

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 01 feb 2013, 15:41

nedim1993 je napisao/la:vjerovo ne vjerovo , drago mi je. Samo mi je krivo što Girouda nazivate gamad, kad to čovjek nije. Čovjek koji će radije uvijek ostat na nogama iako je prekršaj na njemu. Niko nije ovde reko za Suareza da je gamad, a vi ste na osnovu jedne gluposti za koju je čak i žuti dobio nazvali tačnije čitav tim gamad. Ako ko nije sklon dajvovima to je Arsenal, i ko posjećuje našu temu zna da to nijedan navijač ne voli.
Ma sad kazem sastavni dio fudbala,nikoga ja ne krivim,ko moze izborit sta za svoj tim neka izbori,kako iskreno me ne interesuje mada mnogi misle drugacije nego ja.Iskreno ja pokusavam biti objektivan koliko mogu,za mene Arsenal(gamad) niti Ziru to nisu/nije no svako ima svoje.
"You'll Never Walk Alone"

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 01 feb 2013, 15:48

pretjerujete fakat, nit ste osteceni nit sta, i opet spominjete neke dajvove, i vrijedjate, jel dobio zuti? jeste, prema tome ne znam cemu polemika oko toga, ako ko zna nesto o dajvovima onda ste to vi svakako, nemoj da napadate druge dzaba samo da bi skrenuli paznju sa vašeg Suareza koji znamo da nije cvjećka, i pokušavate da nekoga ocrnite samo da bi Suarez u necijim ocima ispao iole''bolji''
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 01 feb 2013, 16:13

Liverpool have already agreed to sell striker Andy Carroll to West Ham at the end of the season, according to Hammers co-owner David Sullivan.

http://www1.skysports.com/football/news ... -agreement" onclick="window.open(this.href);return false;
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 01 feb 2013, 17:21

" onclick="window.open(this.href);return false;

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 feb 2013, 17:54

slika
assaidi nam se vratio

"If you want to know what will happen to me if we don't qualify for the Champions League, then I will say this: I have a contract with Liverpool and I am very happy here. I will stay."
suarez za oficijelnu str
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 feb 2013, 17:58

neurofunk je napisao/la:Liverpool have already agreed to sell striker Andy Carroll to West Ham at the end of the season, according to Hammers co-owner David Sullivan.

http://www1.skysports.com/football/news ... -agreement" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo se moglo očekivati za profil igrača poput Carrolla i jest klub poput West Hama, dok je ovo više milionski gubitak za Liverpool 40 mil se bacilo a biće prodan za 5-10 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 feb 2013, 18:01

I sam znas zasto je Carroll toliko placen, ne zbog kvaliteta nego zato sto se je MORAO dovesti napadac tad a drugog boljeg (statisticki gledano tad ) nije bilo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 feb 2013, 18:05

Otelo je napisao/la:I sam znas zasto je Carroll toliko placen, ne zbog kvaliteta nego zato sto se je MORAO dovesti napadac tad a drugog boljeg (statisticki gledano tad ) nije bilo
Pa kad uzimaš napadača valjda ga uzimaš zbog kvalitete.Znači da je Carroll koštao 60 mil on se morao dovesti jer nije bilo druge opcije. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 feb 2013, 18:07

Da je Torres otišao za 80 ,Carroll bi bio plaćen 60,upravu si :!:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 feb 2013, 18:10

Saurman je napisao/la:
Otelo je napisao/la:I sam znas zasto je Carroll toliko placen, ne zbog kvaliteta nego zato sto se je MORAO dovesti napadac tad a drugog boljeg (statisticki gledano tad ) nije bilo
Pa kad uzimaš napadača valjda ga uzimaš zbog kvalitete.Znači da je Carroll koštao 60 mil on se morao dovesti jer nije bilo druge opcije. :mrgreen:
u pravu si,namjerno je doveden tako da nas mozete *ebati svaki put kad ga neko spomenu i sretni?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 feb 2013, 18:20

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-) 8-) 8-)

Sad me svi vole; pa cak i navijaci.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 feb 2013, 18:20

kompany out jos 3 sedmice,briga manje :D
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.