Vi ga veličate zbog prljave igre. Kad imaš takvog igrača u ekipi drugim ne možeš zamjerat al nikako.
fera ako si ti velki čojk vidio si da su tvoja djeca prva počela pljuvat i još nazvala girouda gamad koja dajva.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Postavi nam neki link,video ili nešto da vidimo koliko puta Suarez dajva u toku jedne utakmice.nedim1993 je napisao/la:oj oko čega se raspravljate.. čuj gamadi. pa jarane sve dajvinge arsenala ove sezone možeš sabrati i neće bit ni približnom broju dajvinga suareza u par utakmica.
Vi ga veličate zbog prljave igre. Kad imaš takvog igrača u ekipi drugim ne možeš zamjerat al nikako.
fera ako si ti velki čojk vidio si da su tvoja djeca prva počela pljuvat i još nazvala girouda gamad koja dajva.
Znamo, drugog strijelca ligenedim1993 je napisao/la:ma ne pravi se lud. odlično vi znate koga imate u timu. ukucas na youtube luis suarez i prijedlozi ispod će ti sve pokazat.
on naziva girouda gamad, zato što je dajvo i dobio žuti, a usput je zaboravio dajving suareza prošle sezone na enfildu za koji je dobio penal, pa se ne sjećam da ga ja nazvo gamad. i sami znate da je najprljaviji igrač u EPL-u.
I nije fer nazvat čovjeka koji je jednom dajvo, a 100 put primio udarce koji su su bili prekršaj a nijedan nije dobio. Samo zato što je gledo jednu utakmicu arsenala nazvo ga je gamad.
Ma sad kazem sastavni dio fudbala,nikoga ja ne krivim,ko moze izborit sta za svoj tim neka izbori,kako iskreno me ne interesuje mada mnogi misle drugacije nego ja.Iskreno ja pokusavam biti objektivan koliko mogu,za mene Arsenal(gamad) niti Ziru to nisu/nije no svako ima svoje.nedim1993 je napisao/la:vjerovo ne vjerovo , drago mi je. Samo mi je krivo što Girouda nazivate gamad, kad to čovjek nije. Čovjek koji će radije uvijek ostat na nogama iako je prekršaj na njemu. Niko nije ovde reko za Suareza da je gamad, a vi ste na osnovu jedne gluposti za koju je čak i žuti dobio nazvali tačnije čitav tim gamad. Ako ko nije sklon dajvovima to je Arsenal, i ko posjećuje našu temu zna da to nijedan navijač ne voli.
Ovo se moglo očekivati za profil igrača poput Carrolla i jest klub poput West Hama, dok je ovo više milionski gubitak za Liverpool 40 mil se bacilo a biće prodan za 5-10 mil.neurofunk je napisao/la:Liverpool have already agreed to sell striker Andy Carroll to West Ham at the end of the season, according to Hammers co-owner David Sullivan.
http://www1.skysports.com/football/news ... -agreement" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa kad uzimaš napadača valjda ga uzimaš zbog kvalitete.Znači da je Carroll koštao 60 mil on se morao dovesti jer nije bilo druge opcije.Otelo je napisao/la:I sam znas zasto je Carroll toliko placen, ne zbog kvaliteta nego zato sto se je MORAO dovesti napadac tad a drugog boljeg (statisticki gledano tad ) nije bilo
u pravu si,namjerno je doveden tako da nas mozete *ebati svaki put kad ga neko spomenu i sretni?Saurman je napisao/la:Pa kad uzimaš napadača valjda ga uzimaš zbog kvalitete.Znači da je Carroll koštao 60 mil on se morao dovesti jer nije bilo druge opcije.Otelo je napisao/la:I sam znas zasto je Carroll toliko placen, ne zbog kvaliteta nego zato sto se je MORAO dovesti napadac tad a drugog boljeg (statisticki gledano tad ) nije bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.