FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mozda Skahu prebaci na beka umjesto Efendije a stoperski par Kostic/Mehmedagic ,sumnjam da ce ovaj drugi na klupu u bilo kojoj kombinaciji .
SPORT NOGOMET 03.08.2015. u 19:31 1
FK Sloboda: Kostić i Nikolić još bez radne dozvole, Škahić bez ispisnice
Piše: D. Brkić
Fudbaleri tuzlanske Slobode su u susretu protiv Rudara ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu u Premijer ligi BiH. Šef Stručnog štaba Husref Musemić kaže da je po broju neiskorištenih prilika pobjeda njegovog tima trebala biti uvjerljivija.
"Zadovoljan sam igrom i zalaganjem, mada nas je gol Filipa Arežine iz 'slobodnjaka' poremetio", izjavio je Musemić, podsjetivši da je već drugu utakmicu u prvenstvu izveo sastav drugačiji od onog što ga je uigravao na pripremama u Kupresu i Pohorju.
Naime, Ivan Kostić i golman Aleksandar Nikolić već duže od mjesec dana čekaju radnu dozvolu, a Ibrahim Škahić ispisnicu iz Veleža.
"I Kostić i Škahić bili bi u početnoj formaciji, ali eto nema papira i valja praviti improvizacije", ističe Musemić.
Sekretar Slobode Ekrem Ibrić kaže da su na vrijeme podnijeli zahtjev kantonalnoj i federalnoj Službi za zapošljavanje, ali navodno zbog sezone godišnjih odmora nema ko da ih obradi.
"Što se tiče Škahića, da li je naš ili Veležov igrač trebaju odgovoriti nadležna tijela FSBiH i NS Hercegovačko-neretvanskog kantona, a i to ide veoma sporo", navodi Ibrić.
Zbog svega Sloboda ni protiv Slavije u 3. kolu Premijer lige BiH ne može računati na Kostića, Nikolića i Škahića.
(Klix.ba)
FK Sloboda: Kostić i Nikolić još bez radne dozvole, Škahić bez ispisnice
Piše: D. Brkić
Fudbaleri tuzlanske Slobode su u susretu protiv Rudara ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu u Premijer ligi BiH. Šef Stručnog štaba Husref Musemić kaže da je po broju neiskorištenih prilika pobjeda njegovog tima trebala biti uvjerljivija.
"Zadovoljan sam igrom i zalaganjem, mada nas je gol Filipa Arežine iz 'slobodnjaka' poremetio", izjavio je Musemić, podsjetivši da je već drugu utakmicu u prvenstvu izveo sastav drugačiji od onog što ga je uigravao na pripremama u Kupresu i Pohorju.
Naime, Ivan Kostić i golman Aleksandar Nikolić već duže od mjesec dana čekaju radnu dozvolu, a Ibrahim Škahić ispisnicu iz Veleža.
"I Kostić i Škahić bili bi u početnoj formaciji, ali eto nema papira i valja praviti improvizacije", ističe Musemić.
Sekretar Slobode Ekrem Ibrić kaže da su na vrijeme podnijeli zahtjev kantonalnoj i federalnoj Službi za zapošljavanje, ali navodno zbog sezone godišnjih odmora nema ko da ih obradi.
"Što se tiče Škahića, da li je naš ili Veležov igrač trebaju odgovoriti nadležna tijela FSBiH i NS Hercegovačko-neretvanskog kantona, a i to ide veoma sporo", navodi Ibrić.
Zbog svega Sloboda ni protiv Slavije u 3. kolu Premijer lige BiH ne može računati na Kostića, Nikolića i Škahića.
(Klix.ba)
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E odlicno da Kostic i Skahic nece igrat ni protiv Slavije...cccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je receno...ja sam to promasioultrasstyle_tz je napisao/la:pa receno vam je davno
Mater im zebem, cuj na godisnjem i nema koodraditi papire. Moze li ih se tuziti, mame im se kolektivno nazebem, prelazni rok u profi ligi i oni nemaju osobu koja ce raditi papire za vrijeme ogdisnjih odmora. Pa ovakve stvari su nezamislive u drugim zemljama. Bas se trude da me iznerviraju, smradovi bosanski.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa da Kostica i Skahica nema do daljnjeg...skoro sigurno ni za Borac, a 99% ni u Bijeljinistaragarda je napisao/la:Sta je receno...ja sam to promasioultrasstyle_tz je napisao/la:pa receno vam je davno
pesimisticne prognoze govore mozda tek krajem oktobra ali eto nadati se da nije tako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zar nije Avaz objavio da vec u subotu Skahic bi mogo zaigrat!?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Zlatan Nalić sin tuzlanski
LJUDI DA VAS PITAM .MOŽEMO LI MI U UTAKMICI PROTIV SLAVIJE IGRATI SA ORDAGIĆEM U STARTNIH 11? BOJIM SE DA JE ON PREVIŠE" FINI" IGRAČ ZA TU UTAKMICU.TU ĆE TREBATI FAJTERI KOJI MOGU PRIMAT UDARCE ALI IH I VRAĆATI.
Ja volim FK Tuzla City
Najbolje BI bilo zahvaliti SE sve trojici.
I ubuduce dobro paziti kod ovakvih stvari.
Nijedan husarin igrac nesmije vise prismrditi tusnju.
I dok SE nerjesi reprogram nepetljat KO SA ovom dvojicom.
Djaba mi pritisak skace.
Iskoristicu sutra priliku da priupitam azmira par stvari
Veliki je to gospodin vjerujem da CE mi odgovoriti konkrektno.
I ubuduce dobro paziti kod ovakvih stvari.
Nijedan husarin igrac nesmije vise prismrditi tusnju.
I dok SE nerjesi reprogram nepetljat KO SA ovom dvojicom.
Djaba mi pritisak skace.
Iskoristicu sutra priliku da priupitam azmira par stvari
Veliki je to gospodin vjerujem da CE mi odgovoriti konkrektno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako je Husara "nahvalio" u medijima one ljude iz fudbalskog saveza HNK nece oni nikad Skahica pustit dok ne budu morali- a ko zna kad ce to bit
a to za Kostica je bruka drzave, cuj na odmoru ahahah
a to za Kostica je bruka drzave, cuj na odmoru ahahah
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
[youtube][/youtube]
Jojjj Ordagića, ovo još luđe izgleda ovako na snimku.

haha, tek sad vidim šta uradi Govedarica onom nesretniku iz Rudara, ispada k'o iz aviona 

Ispalo mu pola marke... Il' je bilo "otvori zadnja, ima izać'"

- marseille_unique
- Kontakt:
Mora nas uvijek nesto je....t, ne da nam se il nam uvijek neko u ovoj BiH ne da dahnut, samo nas neko gura odozgo prema dole, godinama, nemamo mi daba onu parolu Tuzla drzava, hoceeeeee li vise ta pojacanja zaigrat u pm
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Rijetko se slozim sa tobom al ovo si u pravu....mora nas nesto j e b a v a t i dzaba...doveli odlicne igrace i mucakmarseille_unique je napisao/la:Mora nas uvijek nesto je....t, ne da nam se il nam uvijek neko u ovoj BiH ne da dahnut, samo nas neko gura odozgo prema dole, godinama, nemamo mi daba onu parolu Tuzla drzava, hoceeeeee li vise ta pojacanja zaigrat u pm
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Zato ima Stjepanovic tusloboda72 je napisao/la:LJUDI DA VAS PITAM .MOŽEMO LI MI U UTAKMICI PROTIV SLAVIJE IGRATI SA ORDAGIĆEM U STARTNIH 11? BOJIM SE DA JE ON PREVIŠE" FINI" IGRAČ ZA TU UTAKMICU.TU ĆE TREBATI FAJTERI KOJI MOGU PRIMAT UDARCE ALI IH I VRAĆATI.
samo Sloboda
- Suljo20002
- Kontakt:
Kiso i Stjepanovic neka igraju zadnjeg veznogsloboda72 je napisao/la:LJUDI DA VAS PITAM .MOŽEMO LI MI U UTAKMICI PROTIV SLAVIJE IGRATI SA ORDAGIĆEM U STARTNIH 11? BOJIM SE DA JE ON PREVIŠE" FINI" IGRAČ ZA TU UTAKMICU.TU ĆE TREBATI FAJTERI KOJI MOGU PRIMAT UDARCE ALI IH I VRAĆATI.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, klasik i 16 gostiju.