Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
jedan lijep clanak za sve koji vole, ili mrze(trece nema) Luisa Suareza
http://www.sabotagetimes.com/football/l ... s-england/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sabotagetimes.com/football/l ... s-england/" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- youngredcomps
- Kontakt:
P.Reina: "Liverpoola jednostavno ne ide posljednjih godina, istina je da su me zvali u Barcu! Morat ću još dobro razmisliti oko svega, Barca je odličan klub, ali ja sa Liverpoolom imam odličnu povijest!
Suarez o izjavi Gerrarda da je on najbolji igrač s kojim je do sad igrao:
"Naježim se kad čujem to. U mojoj zemlji to zovu Carne de Gallina. Kao koža piletine. Tako se osjećam. Gerrard je toliko sjajan igrač i to što je rekao za mene neću nikad zaboraviti. Nevjerovatno je. On je primjer svim igračima ovdje, posebno meni."
"Svi ga poštujemo. Kada stvari na terenu krenu loše, popriča s nama, a kad on govori kao činjenica se uzima da je u pravu. Puno se trudi pomoći ljudima."
"Steven mi je također privatno rekao stvari koje nikad neću zaboraviti, o stvarima koje su se dogodile i stvarima koje mogu napraviti ovdje. Ljudi ne čuju te razgovore, ali su jako važni. Čine razliku osobi poput mene, mojoj karijeri i mome životu."
"Ti razgovori će ostati privatni, ali su mi rekli sve o njemu. Steven mi je dao motivaciju za nastaviti dalje s onim što mi je rekao. Njegova pomoć meni je ogromna."
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Vidim Assaidi sad normalno trenira sa prvim sastavom, jel to znači da će moć igrat protiv Citya ?

evo konkurencije Skrtelu i ostalim igracima iz odbrane Stephen Sama
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Sumnjam da će mu Rodgers dat priliku u važnoj utakmici protiv Citya, što se tiče odbrane trebalo bi ostavit Carru i Aggera i samo ubacit Enriquea i onda bi bili potpunianfield je napisao/la:
evo konkurencije Skrtelu i ostalim igracima iz odbrane Stephen Sama

Carroll ne ide nigdje, sumnjam da će se dogovoriti s West Hamom. Carra je doktor nauka za svakog našeg odbrambenog igrača.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Rockefeller
- Kontakt:
@all
Nemam namjeru da selektivno citiram bilo koga. Neko, čiji nick čak nisam ni zapamtio, je naveo kako je Arsenal gamad, jer je eto Olivier (i to prvi put u PL!) dajvao. Ok, ako ćemo se tako igrati, uvijek sam za. Bilo jedan nula, pa jedan prema jedan. Završilo dva prema dva, dobra utakmica.
Onda se neko nadje, čiji nick opet nisam upamtio, a mrsko mi tražiti, vidio sam u toku dana te postove preko mobitela, biti sudija. Nice. Ako će biti sudija, neka nadje drugu dvojcu, meni presudjivati neće ni on niti iko drugi.
Oduvijek sam poštovao ovaj klub i na neki način mi je jako drag, al' dozvoliti da se Arsenal zove gamad, iako će mnogi reći da je to najpošteniji klub glede fer pleja, ne dam. Tačka.
Liverpoolu želim svu sreću svijeta. Možete se sad nadići, postati puni sebe i kakvi sve ne, pa da ratujemo sa teme na temu ako vam tako godi ili opet mirno i smireno gledati i medjusobno se podržavati ili makar ako ništa poštovat klubove. Odnos na forumu izmedju navijača Liverpoola i Arsenala je bio jedan od najboljih i najzdravijih na čitavom forumu, iako smo rivali. Vaš izbor. Ja vam želim LP, znam da to neće biti preko Arsenalovih ledja, al' vam je želim.
Usput, dva lijepa pojačanja. Davno sam rekao da ovo ide na bolje i ići će još bolje. Puno je Brendan izbacio mladih igrača. Oni će za koju sezonu činiti jak kostur Liverpoola. Bojaće se njih veliki klubovi, budite sigurni.
Nemam namjeru da selektivno citiram bilo koga. Neko, čiji nick čak nisam ni zapamtio, je naveo kako je Arsenal gamad, jer je eto Olivier (i to prvi put u PL!) dajvao. Ok, ako ćemo se tako igrati, uvijek sam za. Bilo jedan nula, pa jedan prema jedan. Završilo dva prema dva, dobra utakmica.
Onda se neko nadje, čiji nick opet nisam upamtio, a mrsko mi tražiti, vidio sam u toku dana te postove preko mobitela, biti sudija. Nice. Ako će biti sudija, neka nadje drugu dvojcu, meni presudjivati neće ni on niti iko drugi.
Oduvijek sam poštovao ovaj klub i na neki način mi je jako drag, al' dozvoliti da se Arsenal zove gamad, iako će mnogi reći da je to najpošteniji klub glede fer pleja, ne dam. Tačka.
Liverpoolu želim svu sreću svijeta. Možete se sad nadići, postati puni sebe i kakvi sve ne, pa da ratujemo sa teme na temu ako vam tako godi ili opet mirno i smireno gledati i medjusobno se podržavati ili makar ako ništa poštovat klubove. Odnos na forumu izmedju navijača Liverpoola i Arsenala je bio jedan od najboljih i najzdravijih na čitavom forumu, iako smo rivali. Vaš izbor. Ja vam želim LP, znam da to neće biti preko Arsenalovih ledja, al' vam je želim.
Usput, dva lijepa pojačanja. Davno sam rekao da ovo ide na bolje i ići će još bolje. Puno je Brendan izbacio mladih igrača. Oni će za koju sezonu činiti jak kostur Liverpoola. Bojaće se njih veliki klubovi, budite sigurni.
Ja ne znam ko je rekao to za gamad ali je čini mi se mislio samo na Girouda ne na cjeli Arsenal,nebitno,svakako nepotrebno.
- youngredcomps
- Kontakt:
samo na oliviera,al eto fino kad on nama zeli da idemo u LP.a ja njima zelim da sto prije ispadnu iz LP ove godine i da se vise ne plasiraju tamo za bar jedno 3 god.radje cu gledati tottenham nego njih.Zodiac je napisao/la:Ja ne znam ko je rekao to za gamad ali je čini mi se mislio samo na Girouda ne na cjeli Arsenal,nebitno,svakako nepotrebno.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- peppo_owen
- Kontakt:
care popusti malo,dzaba rasprave i prepucavanja trazisyoungredcomps je napisao/la:samo na oliviera,al eto fino kad on nama zeli da idemo u LP.a ja njima zelim da sto prije ispadnu iz LP ove godine i da se vise ne plasiraju tamo za bar jedno 3 god.radje cu gledati tottenham nego njih.

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- youngredcomps
- Kontakt:
kako trazim,nesto su cijeli dan napadali,ni na jedan post nisam odgovrio i kad se sve smirilo opat se ovaj javljapeppo_owen je napisao/la:care popusti malo,dzaba rasprave i prepucavanja trazisyoungredcomps je napisao/la:samo na oliviera,al eto fino kad on nama zeli da idemo u LP.a ja njima zelim da sto prije ispadnu iz LP ove godine i da se vise ne plasiraju tamo za bar jedno 3 god.radje cu gledati tottenham nego njih.
- Rockefeller
- Kontakt:
Još je on young. Neka njega. 
Samo će se jadan pokidat živ, dok mu se želja ne ispuni. To mu nikako ne želim.
Strah me da nije još mislio na Young, avaj, ne d'o bog.

Strah me da nije još mislio na Young, avaj, ne d'o bog.

- peppo_owen
- Kontakt:
Ma neka polako dok iskustvo stekne,al dobar je inace,nezz sta mu bi.Haman zaboravio da se navijaci LFC i Arsenala na ovom forumu jedini postuju i cijene...Rockefeller je napisao/la:Još je on young. Neka njega.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- youngredcomps
- Kontakt:
normalno da postujem arsenalovce,al ovaj je pretjerao i jedan jack wilshere mi je jedan od drazih igraca i zaista mu se divim kako igra,al giroud nakon onog u srijedu mi se zgadio,ok zelio je da pomogne timu,to je uredu svi bi isto ucinili,al mi se reakcija nakon sto ga je agger napao nije svidjela,i to mu zamjeram ,posao se nesto bunit,ne vjerujem da sam mladji od tebe,al kako ti kazes tako mora da bude ipak si ti rockefeller 

Greed, moze se i o Sukiju pricati, kako pored malca lagano prolazi i nece da mu da autogram..
Uostalo meni to nije bitno, to pokazuje karakter igraca, pokazuje da mu je stalo pa na bilo kakav nacin.
Uostalo meni to nije bitno, to pokazuje karakter igraca, pokazuje da mu je stalo pa na bilo kakav nacin.
- peppo_owen
- Kontakt:
Znas sta, meni care nije jasno.Zasto se tolika vaznost pridaje simuliranju Girouda.Na svakoj tekmi bude barem po jadan pokusaj dajva,i sad toliku frku zbog toga pravit.Ja ujutro posle tekme citam naslov"Pogledajte sta je Giroud uradio sinoc" ili nesto tako slicno,kontam da nisam sta previdio,kad ono dajv.Novinari sto znaju napumpat situaciju,to slabo tko zna.Ako cemo vec o tome,ove sezone Bale je ispred svih ostalih.Bezze se ulazi u raspravu sa nekim oko tih nebitnih stvari,po meni vise je za diskusiju bilo ona odbojka Vermalena,ali glupo se i oko toga raspravljat,jer nista se promijent nece..
Ne znam što se spominje ime Girouda na ovoj temi, preče bi bilo da se postavi slika Vermalena kako 3 puta udara loptu desnom rukom.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- youngredcomps
- Kontakt:
ma znam,mi branimo luisa vi girouda,al brate gdje cete porediti luisa sa tim flopom po igri,po simuliranju,al luis vec nekolio tekmi nije simulirao i uopste se vise ne buni sudijam,a taj vas je poceo,a arnele sjeti se samo utakmice west brom .-arsenal na koji nacin ste dosli do penala,niste ni vi nevini " onclick="window.open(this.href);return false;AA23 je napisao/la:Greed, moze se i o Sukiju pricati, kako pored malca lagano prolazi i nece da mu da autogram..
skoro pa isti slucaj ka0 ovaj sa aggerom
- youngredcomps
- Kontakt:
moglo bi se govoriti i o igracu koji je dao gol lijevom nogom,a predhodno je prosao 4 igracaHenderson je napisao/la:Ne znam što se spominje ime Girouda na ovoj temi, preče bi bilo da se postavi slika Vermalena kako 3 puta udara loptu desnom rukom.

- Rockefeller
- Kontakt:
Ajde vrednujte sledeće situacije:
1. Wisdom ruši Gibbsa (čini mi se)
2. Gerrard starta na Mertesackera
3. Podolski pogadja živi zid
Volio bih da nadjete gif-ove, jer ni sam nisam načisto sa svime ovim. No, ja sudiji dajem čistu desetku za sudjenje.
1. Wisdom ruši Gibbsa (čini mi se)
2. Gerrard starta na Mertesackera
3. Podolski pogadja živi zid
Volio bih da nadjete gif-ove, jer ni sam nisam načisto sa svime ovim. No, ja sudiji dajem čistu desetku za sudjenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.