Idemo po tri boda u Istočnom Sarajevu, dosta više skidanja gaća u gostima. Moraju nam se iskupiti za blamažu protiv Čelika.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koga ste pitali da uzmete bodove ?TzBulevar87 je napisao/la:Protiv Slavije igramo u nedjelju sa početkom u 17:30h. Mislim da je imperativ ne izgubiti ovu utakmicu, bodovi sa strane se moraju donositi!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
merak je napisao/la:Zato ima Stjepanovic tusloboda72 je napisao/la:LJUDI DA VAS PITAM .MOŽEMO LI MI U UTAKMICI PROTIV SLAVIJE IGRATI SA ORDAGIĆEM U STARTNIH 11? BOJIM SE DA JE ON PREVIŠE" FINI" IGRAČ ZA TU UTAKMICU.TU ĆE TREBATI FAJTERI KOJI MOGU PRIMAT UDARCE ALI IH I VRAĆATI.
Tomislava ČuićaPappy je napisao/la:Koga ste pitali da uzmete bodove ?TzBulevar87 je napisao/la:Protiv Slavije igramo u nedjelju sa početkom u 17:30h. Mislim da je imperativ ne izgubiti ovu utakmicu, bodovi sa strane se moraju donositi!
Služite se niskim udarcima.zlajci je napisao/la:Tomislava ČuićaPappy je napisao/la:Koga ste pitali da uzmete bodove ?TzBulevar87 je napisao/la:Protiv Slavije igramo u nedjelju sa početkom u 17:30h. Mislim da je imperativ ne izgubiti ovu utakmicu, bodovi sa strane se moraju donositi!
Al sad reklama: "Gledajte Slobodu za samo 3,57KM", posto smo vec odigrali jednu utakmicu pa nije vise 3,33KM.Chinaglia je napisao/la:već sam o tome pisao, pošto je produžena prodaja sezonskih karata, bilo bi dobro da se ponovo organizuju akcije prodaje istih, jer mislim da bi bilo dobro, još ako sprčimo Slaviju
Nastala je igra gluhih telefona na relaciji Mramor-Tuzla izgleda.staragarda je napisao/la:sutra svi u mramor...
Sta je sad...jel ima il nema tekmeNKMramor je napisao/la:Nastala je igra gluhih telefona na relaciji Mramor-Tuzla izgleda.staragarda je napisao/la:sutra svi u mramor...
Nesto se spominje Sloga Simin Hanstaragarda je napisao/la:Sta je sad...jel ima il nema tekmeNKMramor je napisao/la:Nastala je igra gluhih telefona na relaciji Mramor-Tuzla izgleda.staragarda je napisao/la:sutra svi u mramor...
Ima i naredna sedmica poguraj toNKMramor je napisao/la:Vjerovatno Simin Han na Tušnju... U Mramoru se ne igra sigurno...
Jel to definitivno i u koliko je satiNKMramor je napisao/la:Vjerovatno Simin Han na Tušnju... U Mramoru se ne igra sigurno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.