Strauss je napisao/la:previse supljiranja. jednostavno tesko je doci do pouzdane informacija, jer uprava radi vrlo pametno i tiho. sva ova navedana imena su 90% nagadjanja. jedino u sta sam poprilicno siguran i dobro informisan jeste da su nasi konacno odlucili napraviti iskorak u igrackom kadru, tako da mozemo ocekivati kvalitetno odradjen prelazni rok.
A vidjecemo da li ce i napraviti taj zeljeni iskorak.Siguran sam da ce se jos pet-sest dana saputati razna imena,medjutim potrebno je da dodje do potpisa.A tih nekoliko dana je taman dovoljno da se desi izvlacenje i da vidimo i ko ce nam biti protivnik.Nasi mudro sute.Vani su,izvan zemlje,malo su se izdvojili od ove nase mahale,malo na odmoru a siguran sam da i nesto rade konkretno po pitanju igrackog kadra.Vec sa pocetkom priprema znacemo i protivnika i onda se fakat vise nema puno vremena za dovodjenje pojedinih igraca.Ja nesto kontam da cemo najvise pet dana po pocetku priprema znati koji ce igraci ciniti nas tim za sljedecu sezonu.Da li ce to biti iskorak znacemo tek tada otprilike.Do tada sabur,moramo biti strpljivi.Talasa se sa raznim imenima u zadnja dva tri dana,ali ne mozemo znati da li je to tacno do kraja.Ja sam optimista,jer mislim da nasi rade pametno od pocetka do kraja.