Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Ajax
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ajax » 08 avg 2015, 12:34

Najjacih je ovih par "Espanyolovaca" koji su namjerno ismijavali transfer Dzeke u Romu i poredili je sa tim Espanyolom. A vidjeces za par mjeseci bice najzesci navijaci te iste Roma. Ko da nista nije ni bilo ali eto neka, nema veze. Samo da se taj Sanabria proda vec jednom :thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 avg 2015, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 08 avg 2015, 12:35

Gledam ovaj tim Sitija sada i kontam kako tanak roster imaju ...

Celnici Sitija su sve karte bacili na duo Sterling-Aguero i kvalitetom bih jos izdvojio Silvu i Kompanija dok je ostatak ekipe prosjek bez zvijezda ili igracima kojima su po mom prosle najbolje igracke godine kao Yayi , Zabaleti, Demichelisu...

Siti ce se boriti za ono 4 mjesto ove godine...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 avg 2015, 12:39

totasef1 je napisao/la:Gledam ovaj tim Sitija sada i kontam kako tanak roster imaju ...

Celnici Sitija su sve karte bacili na duo Sterling-Aguero i kvalitetom bih jos izdvojio Silvu i Kompanija dok je ostatak ekipe prosjek bez zvijezda ili igracima kojima su po mom prosle najbolje igracke godine kao Yayi , Zabaleti, Demichelisu...

Siti ce se boriti za ono 4 mjesto ove godine...
City ima prejak roster. Jedini problem im moze stvoriti teza povreda Aguera ili Silve. Na svim drugim pozicijama imaju adekvatne zamjene. Njihov je problem sto nikada vise nece imati rezrevnog napadaca Dzekinih kvaliteta da ih vadi kada drugima ne ide i zbog toga ce padati. Chelsea je prejak a United i Arsenal su u najmanju ruku tu sa Cityem. A City bez Aguera nije isti tim. Silvu mogu nekako da zamjene sa Nasrijem ( ako ostane u klubu ) ili da Yaya zaigra ofanzivnije samo nije to to. SIlva je klasa.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 avg 2015, 12:50

U koliko je ta prezentacija danas?

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 08 avg 2015, 12:52

To ti mislis da imaju jak roster gledajuci imena ali pola njih vise nije u svom prajmu i to se vidjelo i prosle sezone a ove ce biti jos gore jer nemaju sirinu uopste .

Imaju 25 igraca u prvom timu na Transfermarktu ... Od toga odbij 6 igraca : Wright treci golman, Zucculini, Denayer, Lopes, Patrick Roberts su igraci koji nece skoro nikako igrati + Dzeko koji se jos vodi kao igrac Sitija.

Ostaje ti 19 igraca ...

A igras Prvenstvo i Ligu prvaka plus Fa i Carling Cup ali eto tu bi mogli i igrati ovi gore navedeni..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 avg 2015, 12:54

Sterling jeste precjenjen, ali to ne mora znaciti da nije dobar igrac, cak bi rekao odlican. Mislim da je vrlo bitno da ih zaobidju povrede koje su ih ubijale prosle sezone. Cityev problem svakako nije u rosteru, vec u treneru i mislim da je ovo posljednja sezona da vlasnici 'eksperimentisu' sa trenerskom pozicijom, i da ce povuci potez koji primjenjuju i za igrace, najskuplje i najbolje na trzistu, a to ce biti Pep Guardiola.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 avg 2015, 13:00

Vama izgleda nije dosta bilo 4 i po godine Citya. Ko ih yebe vise :D

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 08 avg 2015, 13:00

Trenutni prosjek godina Prvog tima je 28 godina .. Ako odbijes ovih par mladjih koji nece ni minute odigrati dobit ces prosjek od skoro 30 godina...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 avg 2015, 13:13

Goalgetter je napisao/la:Vama izgleda nije dosta bilo 4 i po godine Citya. Ko ih yebe vise :D
City ima temu, i gotovo je s tim, samo mi glupa prica da ce City haman propast zbog toga sto je Dzeko otisao. :mrgreen:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 08 avg 2015, 13:20

Izgleda da nece ni danas potpisati....

Rios

Post Postao/la Rios » 08 avg 2015, 13:22

Po meni City od dolaska Dzeke pa na ovamo ima kicmu koju cine Kompany-Yaya-Aguero i ako oni ferceraju fercera i City,a ako ne ( kao sto je bio slucaj u vecem periodu prosle sezone ) onda i City biljezi lose rezultate.Njima se jos mogu dodati ili su se mogli dodati Hart,Silva i Dzeko.Ostalo po meni ne igra neku vaznu ulogu.Sad imaju Sterlinga,ali i dalje ce biti kljuc ova kicma gore..
Mada istina je ovo gore,sto vise pricamo o njima,nek sad razbija glavu bluemoon :mrgreen: ,mi moramo gledati kako ce Roma krpiti svoje probleme,jucer sam pisao da u odbrani nisu jos nista napravili,moglo bi biti propuha ako se ne dovedu bar dva igraca kvalitetna.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Tracy3McGrady » 08 avg 2015, 13:26

SlevinKelevra je napisao/la:Sterling jeste precjenjen, ali to ne mora znaciti da nije dobar igrac, cak bi rekao odlican. Mislim da je vrlo bitno da ih zaobidju povrede koje su ih ubijale prosle sezone. Cityev problem svakako nije u rosteru, vec u treneru i mislim da je ovo posljednja sezona da vlasnici 'eksperimentisu' sa trenerskom pozicijom, i da ce povuci potez koji primjenjuju i za igrace, najskuplje i najbolje na trzistu, a to ce biti Pep Guardiola.
Upravo pelegrini potpisao do 2017. Godine.

Ne vjerujem da će Edin danas potpisati.

Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 avg 2015, 13:31

A, ne mogu da vjerujem :rol: Da se razumijemo, Pele nije los trener, ali pokazao je u LP da nije kvalitet za najbolje ekipe Evrope. Ako zele iskorak, ovo je los potez. S tim da ovo produzenje ne mora puno znaciti.... Na kraju krajeva, i Dzeko je produzio prosle sezone :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 avg 2015, 13:31

SlevinKelevra je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Vama izgleda nije dosta bilo 4 i po godine Citya. Ko ih yebe vise :D
City ima temu, i gotovo je s tim, samo mi glupa prica da ce City haman propast zbog toga sto je Dzeko otisao. :mrgreen:
Upravo, iako slazem se, odlazak Dzeke se nece toliko primjetiti, kostur ekipe je Hart-Kompany-Yaya-Silva-Aguero, jos kad je Dzeko uz njih petoricu ''resetao'' onda im nije bilo kraja (uzeli su dvije titule). Bony i Sterling su tu, nadoknadice taj odlazak Dzeke, ali kao sto su vecina igraca i navijaca rekli, ostavio je neizbrisiv trag u klubu, i nosi ogromne zasluge za sve njihove titule.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 avg 2015, 13:33

Odgodjeno potpisivanje ugovora, Roma mora prodati nekoga da bi kompletirala transfer Dzeke. Idemo u novu sapunicu. :mrgreen:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 avg 2015, 13:36

Goalgetter je napisao/la:Odgodjeno potpisivanje ugovora, Roma mora prodati nekoga da bi kompletirala transfer Dzeke. Idemo u novu sapunicu. :mrgreen:
Joj, Rome :facepalm: Krivo mi sto danas nece zaigrati. Kad igraju slijedecu?

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 08 avg 2015, 13:41

Treba neko od nasih klubova zaganjati ili Sanabriu ili Marquinha, sad se daju ispod cijene radi Edina. :think: :mrgreen:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 avg 2015, 14:05

Goalgetter je napisao/la:Odgodjeno potpisivanje ugovora, Roma mora prodati nekoga da bi kompletirala transfer Dzeke. Idemo u novu sapunicu. :mrgreen:
Zašto moraju prodati nekog da bi Džeko potpisao?

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 08 avg 2015, 14:06

L'Equipe javlja da su sve administrativne prepreke riješene i da je ugovor potpisan u društvu menadžera Ali Barata. Tako bar stoji na reprezentativnom portalu. :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 avg 2015, 14:07

Sheyi je napisao/la:
Zašto moraju prodati nekog da bi Džeko potpisao?
Navodno popunjena kvota Non-EU igraca u timu, da bi registrovali Dzeku, potrebno je napraviti mjesto za njega.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], BiH26, General505, Google [Bot], HariTz, jasmin10, LeCoq, ovisnik, Zeko87 i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []