Nek ostave ovog crnog gore, lik ne moze olimpijski bazen pogoditi
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
E sad je vec veliki problem za Siroki, pogotovo ako ne nadje adekvatnu zamjenu..sb1996 je napisao/la:Josip Naletilić odlazi u Francusku!
Steta , taman se nametnuo kao vodja , konacno je dobro poceo i onda ode. Slabiji smo 30 posto bez njega i to baš sad pred Kakanjsb1996 je napisao/la:Josip Naletilić odlazi u Francusku!
felix123 je napisao/la:Steta , taman se nametnuo kao vodja , konacno je dobro poceo i onda ode. Slabiji smo 30 posto bez njega i to baš sad pred Kakanjsb1996 je napisao/la:Josip Naletilić odlazi u Francusku!![]()
Zna li se koji je klub u Francuskoj??
Orjuna je napisao/la:@sb1996 Možeš li mi objasniti ako znaš, sta je ovo sad imamo i pred kadete2 i kadete2 i oboji su izgubili za vikend, tj kadeti su se obrukali...
Mocnik je plej, osvojio prvenstvo slovenije prosle godine, igrao u euroligiAndroid je napisao/la:Sta igra taj drugi sto ce doci?
Trebao bi stići veceras, al evo nije jos nista sluzbenoAndroid je napisao/la:Mocnik mi je poznat, mislim da bi mogao biti pojacanje, igra protiv Kaknja?
Igrac sa velikim iskustvom ponajprije.... Vidjet cemo kakav moze bit i tko ce stici na 2-3....felix123 je napisao/la:Crni Močnik, nikakav igrač, ali za pretpostavljam sitnu lovu i izvanrednu situaciju bolje ne može.
Vidit ćemo kako će ga ostali momci prihvatiti, Giga se odlicno nametnuo kao lider, teško da će ovaj.
Momci dajte sve od sebe i nitko vam ništa prigovori neće.