English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Joj doktora Evansa 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Chapman1886
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakav autogol ahhahaha.
Uvijek sam poštovao Liverpulovu sposobnost da natjera protivnicke bekane da sami sebi trpaju golove, kad vec oni ne mogu 

- Chapman1886
- Kontakt:
Kako ih ubijaju, strašno 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Jotaa doktor
Robbo je robot, koja masina od igraca
Robbo je robot, koja masina od igraca
Bravo za Liverpool, Lester je ekipa koja mi ide na qurac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
Koliko je jota bolji od rinake wernera,svaka čast liverpoolu na procjeni
Samo Sloboda | COYG
Lester tu kao top 4 ili 5 ekipa i ovako loše odigraju dokaz je ustvari da je Engleska liga osim Citya i LFCa za goli ****. Pa fali nam pola igrača a ovi meda ne mogu. Razočaran sam. Vidjet ćemo drugo poluvrijeme.
Klopp druze. Tako je kad kroz cijeli klub od cistacice do vlasnika imas jasnu kulturu i strukturu. Bilo ko da uskoci lako se prilagodjava i postaje koristan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nova povreda i nova himna kluba:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jao firmina haha
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
yebem ga, pa jel samo meni smeta kad svaka akcija mora zavrsiti golom unutar 16 metara? jel to im ne daju da sutaju van 16terca ili sta? tacno smara ovo beskonacno dodavanje pred golom
- Chapman1886
- Kontakt:
Firmino

- wadethegreat
- Kontakt:
Nevjerovatno da je Liverpool ovako dobar sa svim povredama a Lester ovoliko los.
Vise se ocekivalo makar da pruze otpor ali moglo je 5 6 0 biti ovdje.
Vise se ocekivalo makar da pruze otpor ali moglo je 5 6 0 biti ovdje.
- Chapman1886
- Kontakt:
najvažniji i najbolji igrač liverpula al šta neznalice znaju
Samo Sloboda | COYG
Al ove ruke i penali još kad ima var je užas živi. Juče poništi go cityju pitaj boga jel ikako pogodila igrača u ruku koja je bila uz tijelo. Sad ovog iz liverpoola pogodi u ruku i ne gledaju uopšte jel penal
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.