FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne mogu bit ljut na Daviesa i Upamecana, mladi igraci, desava se, bolje sad nego u LP, ali ovakva partija jednog Goretzke, koji je jako iskusan igrac plus preplacen je skandalozno.
Sane gine na terenu.
Sane gine na terenu.
Imal goreg kluba od ovog Bayerna,fujj sta sebi dozvole ,sramota je izgubiti utakmicu ,nedopustivo je imati los dan.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 27 okt 2021, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN
Sane najbolji i danas
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ipak nista od gola u prvom poluvremenu. Ocekujem izmjene, prije svega Gnabry i Goretzka out. Oba su nevidljiva. Ubaciti Comana i bilo koga umjesto hodajuceg moneymakera.
-
- Kontakt:
Daviesu je bolje da se posveti treningu a ne FIFI. Da je toliko entuzijastican za trening kao za Messija ne bi se brukao ovoliko kao danas.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kad tad se ovo moralo desiti. Ne postoji tim niti ce koji ce citavu godinu ili duzi period imati onakve rezultate ili formu.
Apsolutno. Jedina pozitivna stvar je njegovo konstantno trcanje nazad da pomogne raspaloj odbrani.
Goretzka najslabija karika kroz cijelu sezonu, ali vjerovatno ga boli **** jer se namirio sa 15 miliona godisnje do 2026.
Vjerujem da mozemo stici ovo, ali sa pravim izmjenama.
Zadnja izmjena: Sensei, dana/u 27 okt 2021, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Najlošije poluvrijeme sezone ništa nam nije išlo od noge odbrana pliva vezni red u zimskom snu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Momci dajte neki stream, ovo gdje gledam trza svako malo i samo dodatno živcira, a sada baš i nema potrebe za dodatnim živciranjem.. i ovako je previše živciranja.
-
- Kontakt:
Pustite tu glupu pricu. U utakmici koja je na izbacivanje los dan je nedopustiv. A ovo nije los dan vec dan iz nocnih mora kako igraju.
Gospodi se ne igra kup, to pokazuju drugu sezonu u nizu. Šteta što stručni stožer nema muda sljedeću utakmicu izvesti 11 novih igrača, inače kup služi da igraju oni kojima se igra ali možda sljedeće sezone...
http://www.ovostreams.com/monchengladba ... match5.php
http://www.ovostreams.com/monchengladba ... match5.php
https://reddit.soccerstreams-100.com/Stefan Effenberg je napisao/la: ↑27 okt 2021, 21:40Momci dajte neki stream, ovo gdje gledam trza svako malo i samo dodatno živcira, a sada baš i nema potrebe za dodatnim živciranjem.. i ovako je previše živciranja.
Bookmark ovaj link. Od ponuđenih linkova meni se najbolje pokazao "hockeynews" već mnogo puta pa i danas.
http://hockeyweb.site/daily/news/borussia27/
Nema na čemu.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

Pustite šuplje, dajte ljudima link i čekajte da vidimo igra li im se kup ili su složna braća šljivo i isak u pravu kada kažu....to što kažu

Vom Jäger zum Gejagten
Ima jos jedno poluvrijeme. Ne postignemo li gol u prvih 15-20 minuta, game over.
Izbaci ga covjece, pa lik je vise van utakmice vec Tarik Isic, MIJENJAJ ga.
Bolje ispasti od Kiela nego dozivjeti ovu bruku. Fuj. Treber nista ne mijenja, koja bruka i ponizavanje.
Bolje ispasti od Kiela nego dozivjeti ovu bruku. Fuj. Treber nista ne mijenja, koja bruka i ponizavanje.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nikad u zivotu nisam gledao losiju partiju od ovog sto je Upamecano danas
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Upamecano izadji sam.