Kako je mocan igrac ovaj Strootman.
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Kako je mocan igrac ovaj Strootman.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Evil Genius II
ali kako je glup ovaj gervinho. pa borriello mu sam na drugoj stativi a on ide na najgoru mogucu opciju a la dzeko u slovackoj. sreca pa je sudija potajni fan rome 
nema se ovdje sta pretjerano komentarisati. konacno imamo trenera koji zna sta radi, uvidio je greske, ispravio ih i doveo ekipu do nova 3 boda. igrac utakmice marco borriello. spasio je gol kod 1:2 izbacivsi loptu sa linije i nasmijao me do suza kada je pitao DDRa moze li on izvesti penal a ovaj je odreagovao u 'nema teorije' fazonu.
UNICO GRANDE AMORE

gif maksuz za moderatora
nema se ovdje sta pretjerano komentarisati. konacno imamo trenera koji zna sta radi, uvidio je greske, ispravio ih i doveo ekipu do nova 3 boda. igrac utakmice marco borriello. spasio je gol kod 1:2 izbacivsi loptu sa linije i nasmijao me do suza kada je pitao DDRa moze li on izvesti penal a ovaj je odreagovao u 'nema teorije' fazonu.
UNICO GRANDE AMORE

gif maksuz za moderatora
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 16 sep 2013, 22:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Cist penal je bio,Totti isto nio bio u ofsajdu,cak i Borriello je mogao pogoditi,ono nije bio ofsajd.Sve u svemu pobjeda vise sretna nego spretna.Forza Roma.
embrace the chaos
Demantovaše nas Admire_Sa Totti i Florenzi u drugom pol.
Ljudi ne znam imate li vi takav dojam ali meni je Benatia strašno odigrao,bez greške. Ako ovako nastavi dobili smo strašnog stopera. Samo nam fali taj špic,koji će utrčavati u prazan prostor, zamislite kolko bi se Destro nudio Pjaniću, Strootmanu, De Rossiju, ili krilima ... Neko reče za bekove da su ispod nivoa, Balzaretti ne može biti gori od prošle sezone, a Maicon je prve dvije tekme i pripremne odigrao odlično,danas nešto slabije, al iskusni su Balzac i on nesumnjam da će se popraviti u nastavku.
DELA CAPITALE
DELA CAPITALE
- IlCapitano
- Kontakt:
Stvarno mi se sviđa ovogodišnja Roma i mislim da bi to napokon moglo biti to što se tiče njih, da krenu uzlaznom putanjom. Mislim da bi im trebao možda još jedan štoper i prava špica i sigurno mogu biti najozbiljniji konkurenti Juventusu.
I ko je ovo asistirao Tottiju za drugi gol?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
ma ofsajd je bio kod tottijevog gola, treba biti pošten i priznati, minimalan al je bio i sudac je tu presudio u našu korist, imali smo srece. al što je najsmešnije isti sudac kasnije svira metar nepostojeci ofsajd kada je borielo trebao ici jedan na jedan sa golmanom.
benatia i strotman sila igraci majke mi, pjanke isto dobar, kako ce samo napredovati tokom sezone ako ne bude povreda. najgori ubjedljivo balzareti, pa ljajic koji je izašao. i gervinho nekako izgubljen, al valjda ga ovaj uspješno iznuđen penal malo preporodi
ajmo se sad osvetit hajvanima, pa nek crknem na prvom mjestu odma
benatia i strotman sila igraci majke mi, pjanke isto dobar, kako ce samo napredovati tokom sezone ako ne bude povreda. najgori ubjedljivo balzareti, pa ljajic koji je izašao. i gervinho nekako izgubljen, al valjda ga ovaj uspješno iznuđen penal malo preporodi
ajmo se sad osvetit hajvanima, pa nek crknem na prvom mjestu odma
nema potpisa
[quote="Evil Genius II"]...nasmijao me do suza kada je pitao DDRa moze li on izvesti penal a ovaj je odreagovao u 'nema teorije' fazonu.
i mene je ... Ovo volim, izađe Totti iz igre, ali nema anarhije nakon toga, zna se ko je poslije njega glavni u ekipi 
-
Evil Genius II
strootmanIlCapitano je napisao/la: I ko je ovo asistirao Tottiju za drugi gol?
balzaretti haman nastavlja tamo gdje je stao prosle sezone. mada treba razumjeti da je igrao protiv vjerovatno najbrzeg krila lige, a i ljajic mu nije pretjerano puno tj nikako pomagao. kad smo vec kod njega sandzaklija ce biti zanimljiv igrac, imam osjecaj da cu imati love/hate relationship sa njegovim partijama
[quote="IlCapitano"]
Strootman asistriao Tottiju, a Pjanić Florenziu za prvi gol. Izgleda da sad imamo 3 vezna koja znaju podvaliti zadnji pas. Smijem li reći da imamo najjaču sredinu u seriji A,a da me Juventusovci ne pojedu komentarima
Strootman asistriao Tottiju, a Pjanić Florenziu za prvi gol. Izgleda da sad imamo 3 vezna koja znaju podvaliti zadnji pas. Smijem li reći da imamo najjaču sredinu u seriji A,a da me Juventusovci ne pojedu komentarima
-
Evil Genius II
ma ne moze ova ni prismrditi juventusovoj sredini ali je definitivno druga najbolja 
- Trequartista
- Kontakt:
Nemojte i vi ko prescritti sa tim najboljim pojedincima lige i poređenja sa Juventusom nakon tek odigrana tri kola.
Dobro to izgleda na startu, gledao sam večeras i malo protiv Verone, ali trebate biti realni i priznati da ste imali najlaški raspored do sada i da ste na neki način svi očekivali da osvojite 9 bodova.
U nedjelju je tek prvi pravi ovosezonski ispit.
Dobro to izgleda na startu, gledao sam večeras i malo protiv Verone, ali trebate biti realni i priznati da ste imali najlaški raspored do sada i da ste na neki način svi očekivali da osvojite 9 bodova.
U nedjelju je tek prvi pravi ovosezonski ispit.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
Evil Genius II
ako su me godine pracenja rome ista naucile to je da ne postoji lagan raspored za ovaj tim - cinjenicaTrequartista je napisao/la: Dobro to izgleda na startu, gledao sam večeras i malo protiv Verone, ali trebate biti realni i priznati da ste imali najlaški raspored do sada i da ste na neki način svi očekivali da osvojite 9 bodova.
još kad dodaš dvije u gostima, gdje to ba lagano za nasEvil Genius II je napisao/la:ako su me godine pracenja rome ista naucile to je da ne postoji lagan raspored za ovaj tim - cinjenicaTrequartista je napisao/la: Dobro to izgleda na startu, gledao sam večeras i malo protiv Verone, ali trebate biti realni i priznati da ste imali najlaški raspored do sada i da ste na neki način svi očekivali da osvojite 9 bodova.
nema potpisa
[quote="Trequartista"]Nemojte i vi ko prescritti sa tim najboljim pojedincima lige i poređenja sa Juventusom nakon tek odigrana tri kola.
Pjanić, Strootman i De Rossi nisu samo ova 3 kola dobro odigrali, ljudi su godinama u vrhu EU nogometa. Pjanić kao najtraženiji mladi igrač, Strootman kao najbolji vezni u Holandskoj ligi,a sada i u repki važna karika, i isto tako jedan od najtraženijih igrača u posljednjem prijelaznom roku (Man.Utd... i ostale velike ekipe), a za De Rossi-ja mislim da ne treba trošiti riječi. Tako da ima argumenata za poređenje ove trojke sa Pirlom,Vidalom,Marchisiom/Pogbom.
Pjanić, Strootman i De Rossi nisu samo ova 3 kola dobro odigrali, ljudi su godinama u vrhu EU nogometa. Pjanić kao najtraženiji mladi igrač, Strootman kao najbolji vezni u Holandskoj ligi,a sada i u repki važna karika, i isto tako jedan od najtraženijih igrača u posljednjem prijelaznom roku (Man.Utd... i ostale velike ekipe), a za De Rossi-ja mislim da ne treba trošiti riječi. Tako da ima argumenata za poređenje ove trojke sa Pirlom,Vidalom,Marchisiom/Pogbom.
Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 16 sep 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Jah i sad definitivno mogu reći da ćemo vrlo brzo imati novog Perrottu u liku Alessandra Florenzia.
- Trequartista
- Kontakt:
Ma ima sigurno
, Strootman jake utakmice nije godinama odigrao i sad ga odjednom porediti sa Vidalom, Pogbom ili Marchisiom.
De Rossi je jedini tu igrač nivao Juventusovog trojca, ali i to onaj De Rossi iz reprezentacije, u Romi je blago rečeno proteklih sezona je igrao ispod svog nivoa.
Pjanić ni potegni ni povuci, došao u Romu prije nekoliko sezona uopšte nije napredovao, povrijeđen svako tri kola.
Surova realnost je da je taj trojac daleko od Juventusovog.
De Rossi je jedini tu igrač nivao Juventusovog trojca, ali i to onaj De Rossi iz reprezentacije, u Romi je blago rečeno proteklih sezona je igrao ispod svog nivoa.
Pjanić ni potegni ni povuci, došao u Romu prije nekoliko sezona uopšte nije napredovao, povrijeđen svako tri kola.
Surova realnost je da je taj trojac daleko od Juventusovog.
Ima istine u tome što ti govoriš, ali po meni, kolko mogu sad biti objektivan ne znam, nijanse su u pitanju između ova 2 trojca, ako ćemo da su Juveovi malo bolji, to je onda samo zbog iskustva. Ali Pirlo je već na zalasku, što je i pokazao mnogo puta u zadnjem periodu,a ako hoćeš i u zadnjoj cijeloj sezoni,pa tako i u derbiju protiv Intera u kojem je napravio više netačnih pasova u opasnoj zoni, nego u zadnjih 5 god. Pogba je još uvijek zelen, Marchisiova forma je u padu, a Prilo je nezamjenjiv po meni, ono jednom majka rađa 
- Trequartista
- Kontakt:
Pirlo već ima zamjenu, a riječ je o najboljem mladom veznjaku današnjice Paulu Pogbi, ovo govorim bez ikakve lažne skromnosti, ne postoji 20-godišnjak koji igra na onakvom nivou.
Pričati i Marchisiovom padu forme mi je nekako neutemeljno, kao općenito o poređenju vezna reda ova dva tima, ako su već onda nijanse u pitanju ispadne da je Romin veznin red među 5 najjačih na svijetu što je ipak pretjeravanje.
Juve ima Vidala igrača kakvog nijedan drugi tim na svijetu nema i baš zbog tog igrača Juventusov vezni red je nekoliko stepenica iznad ostalih u Seriji A.
Pričati i Marchisiovom padu forme mi je nekako neutemeljno, kao općenito o poređenju vezna reda ova dva tima, ako su već onda nijanse u pitanju ispadne da je Romin veznin red među 5 najjačih na svijetu što je ipak pretjeravanje.
Juve ima Vidala igrača kakvog nijedan drugi tim na svijetu nema i baš zbog tog igrača Juventusov vezni red je nekoliko stepenica iznad ostalih u Seriji A.
Roma ce ove sezone biti dosta bolja, dobra partija veceras ,ali nekako nije ekipa za sami vrh tabele. Msm da im je odbrana slabiji dio tima, a i jedan vrhunski napadac bi im bio zlata vrijedan
Pazza Inter Amala
Ko dade Strootmanu penal da puca?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.