Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Tog "Kolosinca" boli neka stvar za BiH !
Ti si njegov cimer, predpostavljam?Rikardo je napisao/la:Tog "Kolosinca" boli neka stvar za BiH !
Pravda za Papeta!
Naravno da ga boli, samo sto su pojedinici jos u oblacima i misle da ce on zaigrati za nas. Vec je odabrao Njemacku sto ce se pokzati ubrzo.
Zapravo nikada nije ni pokazao interes da zaigra za BiH, a da ne spominjemo ono ne javaljanje na telefon, ne odazivanje, totalno izbjegavanje kontakta.
Mediji su najvise krivi jer pisu lazi kao ona "dosao bih pjeske ...".
Zapravo nikada nije ni pokazao interes da zaigra za BiH, a da ne spominjemo ono ne javaljanje na telefon, ne odazivanje, totalno izbjegavanje kontakta.
Mediji su najvise krivi jer pisu lazi kao ona "dosao bih pjeske ...".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Principatus
- Kontakt:
Zna se ko je kriv, sto Kolasinac jos ne igra za nas, samo sto se sve radi da se to predstavi u drugom svijetlu.
Ali sigurno da ce Germania Sportagentura imati bolju alternativu za lijevog beka, nego prvotimca Schalke.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno kriv je Pape sto ne zove covjeka u repku, iako taj covjek nema nase papire. Treba mu slati pozive, nema veze sto taj isti dolazi u BiH kao strani drzavljanin. Pape napolje!Principatus je napisao/la:Zna se ko je kriv, sto Kolasinac jos ne igra za nas, samo sto se sve radi da se to predstavi u drugom svijetlu.Ali sigurno da ce Germania Sportagentura imati bolju alternativu za lijevog beka, nego prvotimca Schalke.
Uostalom Jagodic je rekao kako je ovaj lik spreman da nastupa za nasu mladu repku, jer mu je taj isti u razgovoru to rekao, medjutim, taj glavonja prihvati poziv Njemacke. Ko koga ****, ko je slijep, izgleda jos uvijek nekim nije jasno
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Znas ti dobro o cemu ja pricam.adriano_leite je napisao/la: Naravno kriv je Pape sto ne zove covjeka u repku, iako taj covjek nema nase papire.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hoces da kazes da je Pape krvi za to sto on ne igra za nas, a to sto nema papire to nije problem. Nije se lik pomjerio sa mrtve tacke a "kao zeli da igra za nas"
, izbjegava svaki vid kontakta, odazavao se Njemcima, pljunuo nam u lice kao Seferovic i Izet H.
A ne Pape je kriv...
Kako su Hadzic i Bicakci sredili svoje papire i sada cekaju da nasi u parlametnu obave svoje, tako moze i on.
A ne Pape je kriv...
Kako su Hadzic i Bicakci sredili svoje papire i sada cekaju da nasi u parlametnu obave svoje, tako moze i on.
- Principatus
- Kontakt:
Samo da slucajno ne zaboravimo. Citava prica skracena.
Kolasinac je Schalke 04, ekipi koja igra u vrhu Njemackog fudbala i CL, dobar kao lijevi bek protiv jednog Bayerna, koji igra u zadnjim fazama Champions League i protiv jednog Robbena. Dobar je U20 reprezentaciji Elf-a i bio je dobar U19 gdje je bio kapiten.
Prije otprilike duze od 6 mjeseci, u onom momentu kada je Kolasinac pozvan da trenira sa 1. ekipom Schalke, govorio sam da ga moramo sto brze osigurati. U istom tom momentu je trebao nas dragi selektor Susic momka kontaktirati, ponuditi mu sigurno mjesto u A reprezentaciji i nekoliko minuta u prijateljskoj utakmici ili u kvalifikacijama, kako bi ga motivisao da mijenja papire i reprezentaciju. Dakle ja laik, koji nije placen za to, znam takve stvari i pratim ih bolje od strucnog staba, sto je u najmanju ruku sramotno.
Tek poslije terora po forumima, portalima, preuzele su i novine tu pricu, negdje 2-3 mjeseca kasnije, kako bi onda i nas dragi selektor to skontao, pa dao ponovo jednu izjavu vrijednu da se uokviri. Svi je znamo. Meni su se tada Pape-fanovi ismijavali, kako ne treba igrati juniorski igrac u A repci. Dakle imaju istu bolest kao Pape: Ne mogu gledati bar malo u buducnost i planirati vremenski. Nemoze u A repci ali moze u Schalke protiv Bayerna i Champions League igrati. Ali zato nam je vrli selektor u isto vrijeme prodefilovao jednu flotu anonimusa, kroz repku. Bravo!
Dabogda nam zauvjek tu poziciju Vrsajevic igrao, a Mravac nam stoper bio.
Nadam se da sada i zadnji kontaju, zasto bi nam Kolasinac valjao na lijevom beku i da nam je upravo vrijedniji od zlata. How, yes, no.
Kolasinac je Schalke 04, ekipi koja igra u vrhu Njemackog fudbala i CL, dobar kao lijevi bek protiv jednog Bayerna, koji igra u zadnjim fazama Champions League i protiv jednog Robbena. Dobar je U20 reprezentaciji Elf-a i bio je dobar U19 gdje je bio kapiten.
Prije otprilike duze od 6 mjeseci, u onom momentu kada je Kolasinac pozvan da trenira sa 1. ekipom Schalke, govorio sam da ga moramo sto brze osigurati. U istom tom momentu je trebao nas dragi selektor Susic momka kontaktirati, ponuditi mu sigurno mjesto u A reprezentaciji i nekoliko minuta u prijateljskoj utakmici ili u kvalifikacijama, kako bi ga motivisao da mijenja papire i reprezentaciju. Dakle ja laik, koji nije placen za to, znam takve stvari i pratim ih bolje od strucnog staba, sto je u najmanju ruku sramotno.
Tek poslije terora po forumima, portalima, preuzele su i novine tu pricu, negdje 2-3 mjeseca kasnije, kako bi onda i nas dragi selektor to skontao, pa dao ponovo jednu izjavu vrijednu da se uokviri. Svi je znamo. Meni su se tada Pape-fanovi ismijavali, kako ne treba igrati juniorski igrac u A repci. Dakle imaju istu bolest kao Pape: Ne mogu gledati bar malo u buducnost i planirati vremenski. Nemoze u A repci ali moze u Schalke protiv Bayerna i Champions League igrati. Ali zato nam je vrli selektor u isto vrijeme prodefilovao jednu flotu anonimusa, kroz repku. Bravo!
Nadam se da sada i zadnji kontaju, zasto bi nam Kolasinac valjao na lijevom beku i da nam je upravo vrijedniji od zlata. How, yes, no.
- adriano_leite
- Kontakt:
@Principatus, slazem se da je Pape trebao pozvati Kolasinca nakon tvojih rijeci o tom momku. Ipak si ti nesto vidio u tom momku. Nista nas selektor ne radi.
Lakse je pratiti meni i tebi **** talente po svijetu, nego sa istima stupiti u kontakt i vidjeti da ih boli **** za nasom repkom. Kako ti znas da se ti likovi ne kontaktiraju? Jesi to dobar pa svima, pa ti svi oni kazu kako je Pape idiot kojeg boli **** za njima? Ajd malo stani na loptu, pa skontaj sta pricas.
Lakse je pratiti meni i tebi **** talente po svijetu, nego sa istima stupiti u kontakt i vidjeti da ih boli **** za nasom repkom. Kako ti znas da se ti likovi ne kontaktiraju? Jesi to dobar pa svima, pa ti svi oni kazu kako je Pape idiot kojeg boli **** za njima? Ajd malo stani na loptu, pa skontaj sta pricas.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
To sve pada u vodu jer on opet nista nije poduzeo po pitanju dokumenta a ujedno izbjegava kontakt.
Glavno pitanje je: "Da li on zeli da nastupa za BiH " Odogovor: "Ne zeli" sto pokazuje svojim postupcima. Jer da zeli odazvao bi se Jagodicu ili bi barem sredio te papire ali ne otisao je Njemcima.
A to da se nekome garantuje mjestu u A timu zaboravi, svako treba da bude u formi i redova u svome klubu.
Glavno pitanje je: "Da li on zeli da nastupa za BiH " Odogovor: "Ne zeli" sto pokazuje svojim postupcima. Jer da zeli odazvao bi se Jagodicu ili bi barem sredio te papire ali ne otisao je Njemcima.
A to da se nekome garantuje mjestu u A timu zaboravi, svako treba da bude u formi i redova u svome klubu.
- legenda reala
- Kontakt:
Kako je bilo lijepo ući na ove teme o repreztentaciji zadnjih desetak dana, dok Eleganta nije bilo 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
A to si ti dobar sa njima i sa Papetom, pa ti oni kazu da je sa Kolasincom stupio u kontakt? Svaka cast. Kontradiktornost u svojoj cistoj formi. Dakle stani malo na loptu, kako kazes.adriano_leite je napisao/la: Kako ti znas da se ti likovi ne kontaktiraju? Jesi to dobar pa svima, pa ti svi oni kazu kako je Pape idiot kojeg boli **** za njima? Ajd malo stani na loptu, pa skontaj sta pricas.
Na kraju samo rezultati su bitni, dali takav jedan perspektivan igrac igra za nas ili ne. Ne? Krivica nije moja, nego onog odgovornog. Za ostalo me boli...
- molotovljev
...,, ponuditi mu sigurno mjesto u A reprezentaciji i nekoliko minuta u prijateljskoj utakmici
ili u kvalifikacijama,, u nastavku... ,, kako bi ga motivisao da mijenja papire i reprezentaciju,,
Princi, da ti kažem nešto jaranski, ne provaljuj se živ bio.
ili u kvalifikacijama,, u nastavku... ,, kako bi ga motivisao da mijenja papire i reprezentaciju,,
Princi, da ti kažem nešto jaranski, ne provaljuj se živ bio.
F.K.SARAJEVO
- Principatus
- Kontakt:
Hvala za jaranski savjet, promijenuo je moj zivot i stav prema istommolotovljev je napisao/la: Princi, da ti kažem nešto jaranski, ne provaljuj se živ bio.
Nego treba motivisati Susica da nam pozove jos vise anonimusa, tipa Vrancica, Vranjesa, a ove perspektivne cemo bacati.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 13 feb 2013, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
O kakvoj kontradiktornosti pricas? Stupanje u kontakt je da se neko poziva na okupljanje repke u Sloveniji, u pisanoj formi. Dakle kontakt je postojao, svi su dobili poziv, koji su odbili. To ti je dokaz da su ovi igraci pozvani, samo je mladji Hajrovic dosao. Znaci, neka je samo to bilo taj jedini put kada su se kontaktirali, poziv je odbijen i to je to. To o perspektivnim igracima i te gluposti, cija je krivica da su Stanic, Srna i ostali igrali za Hrvatsku? Cija je krivica sto Marin igra za Njemacku? Cija je krivica sto Kuzmanovic igra za Srbiju? Cija je krivica sto imas pun **** Bosanaca i Hercegovaca u drugim repkama? Ne vjerujem nesto da je sve krivica ljudi koji se nalaze u nasoj repki. Necije srce kuca za BiH, dok neka druga srca kucaju za neke druge zemlje.Principatus je napisao/la:A to si ti dobar sa njima i sa Papetom, pa ti oni kazu da je sa Kolasincom stupio u kontakt? Svaka cast. Kontradiktornost u svojoj cistoj formi. Dakle stani malo na loptu, kako kazes.adriano_leite je napisao/la: Kako ti znas da se ti likovi ne kontaktiraju? Jesi to dobar pa svima, pa ti svi oni kazu kako je Pape idiot kojeg boli **** za njima? Ajd malo stani na loptu, pa skontaj sta pricas.
Na kraju samo rezultati su bitni, dali takav jedan perspektivan igrac igra za nas ili ne. Ne? Krivica nije moja, nego onog odgovornog. Za ostalo me boli...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Molim te pusti se polemike i prevrcanja rijeci aka sofistike, nismo politicari.adriano_leite je napisao/la: Stupanje u kontakt je da se neko poziva na okupljanje repke u Sloveniji, u pisanoj formi. Dakle kontakt je postojao, svi su dobili poziv, koji su odbili.
Pa kako mozes krivit Safeta kad ovaj ne zeli da igra za nas ?
Vidis da nece da se javi na telefon, da se nije odazvao Jagodicu, otisao igrati za U21 Njemacke, nece da sredi papire ...itd. I sad ocekujes da preko noci promjeni misljenje i krene ka nama ?
@Elegant je u pravu ne treba nikome i ne mozes nikome garantovati mjest u timu.
Vidis da nece da se javi na telefon, da se nije odazvao Jagodicu, otisao igrati za U21 Njemacke, nece da sredi papire ...itd. I sad ocekujes da preko noci promjeni misljenje i krene ka nama ?
@Elegant je u pravu ne treba nikome i ne mozes nikome garantovati mjest u timu.
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno da nismo politicari, onda nemoj da lazes da nisu nikada kontaktirani. To sto ti pises je notorna laz. Kontakt je postojao i postoji, to sto se neki ogluse, nije selektorov problem, kao ni ljudi iz Saveza. Molim te ne pisi vise lazi, kako niko nije kontaktirao Kolasinca. Ako ovo nije kontakt, sta je kontakt? Da mu ode na kucna vrata? Kako da mu ode na kucna vrata, kada ovaj ne zeli ni na telefon da se javiPrincipatus je napisao/la:Molim te pusti se polemike i prevrcanja rijeci aka sofistike, nismo politicari.adriano_leite je napisao/la: Stupanje u kontakt je da se neko poziva na okupljanje repke u Sloveniji, u pisanoj formi. Dakle kontakt je postojao, svi su dobili poziv, koji su odbili.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Da si procitao moj tekst bolje, nebi ni postavljao ovo pitanje, posebno prvi dio.Rikardo je napisao/la:Pa kako mozes krivit Safeta kad ovaj ne zeli da igra za nas ?
@Leite necu vise trositi vrijeme na tebe. Jer odkada se vodi ova diskusija sluzis se veoma jeftinim retorickim trikovima, a tako nesto je iza mene, jer ti trikovi mozda koriste sopstvenom ego-u u svrhu da se "odbrani" svoja teza, ma koliko bila pogresna. Neka hvala, izvoli pa sa nekim drugim igraj djecije igrice.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 13 feb 2013, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je tebe slagao da ga mora Susic pozvati da bi Kolasinac bio nas?Principatus je napisao/la:Samo da slucajno ne zaboravimo. Citava prica skracena.
I sta ti vrijedi sto covjek igra protiv Bayerna i ligu sampiona,kad nema pravo igrati za BIH,sve dok ne potpise prestupnicu za promjenu sportskog drzavljansta?
Covjece je li tebi jasno,da ga niko ziv ne moze pozvati,sve dok ne sredi sportsko drzavljanstvo,a i to ne moze dobiti,ako nema BH pasos.
Mozda da mu ga Susic izvadi.
Jagodic je pozvao Kolasinca,sto se nije odazvao?
Savez je pozvao Kolasinca,sto se nije odazvao?
Mozda kompletno svi da se naguzimo,pa ce on doci.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 13 feb 2013, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Confiance, Venom i 38 gostiju.