CURVA SUD je napisao/la:ma nije samo da golova vec nemaju neke funkcije u napada ,barem kad aleks igra ipak odbrandbeni igraci moraju paziti a kad kita i amauri igraju samo ih pusti sami sebi zivot zagorcaju + sad toni pa promijenio 3 kluba u godini dana a ukupno 5 golova i bemto marotu ,ja sam navijac Milana ali ipak mrzim sta se desava sa damom jer bez jake dame nema ni jakog milana ,ma cim je ovaj vodio doriu nije on za juvea treba li su ili vratiti mogiaa ili zadrzati bettegu ipak je on bio sa mogijem cijelo vrijeme .
Dobro stoji to sve za Amauria i Iaquintu, ali taj dvojac može promašiti prilika koliko ostali igrači mogu pripremiti. A Toni je igrač koji iz takvi prilika većinom zabija, e sad možda me i demantuje, pa i on nastavi u stilu ove dvojice, ali nadam se da neće (ipak je on bolji igrač u globalu od Amauria i Iaquinte). A za Del Neria se ne bi slozio on je po meni dobar trener samo sto čovjek nema sreće pa ove povrede sto prate Juventus ove sezone, nije ni njemu lako. (Imao je i on grešaka kod nekih utakmica, ali svi griješe).
Što se tiče Marotte, njemu se malo šta ima prigovoriti Storrari, Bonucci, Aquilani, Krasić, Pepe, Quagliarella su igrači koje je ovaj čovjek doveo i na kraju se isplatilo. Imao je naravno grešaka kao Motta, i naravno ako je on bio krivac da se pusti Trezege (ali tu su ima li i drugi svoje prste). Rinaudo, Martinez, Traore su igrači koji su zbog povreda i drugih okolnosti imali malo prostora tako da je na njima da se još dokažu.
A ova izjava Marotte u kojoj kaže da Toni nije zamjena za Quagliarellu, možda otkriva da se neko seli iz Torina (Amauri, Iaquinta daj bože bilo koji), a da na njegovo mjesto dolazi neko drugi napadač.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina