Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
@mdss
Marotta samo operise onim novcem koji mu Agnelli da.
Isto je sa svim ostalim GMovima.
Ne pravi se pita od.... znate vec cega.
Marotta samo operise onim novcem koji mu Agnelli da.
Isto je sa svim ostalim GMovima.
Ne pravi se pita od.... znate vec cega.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 07 jan 2011, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Daj ljudi sta vam je polako. Napokon dosao kuci da mogu normalno na net. Nemogu da vjerujem sta se sve izdesavalo samo u dva dana.
Povreda Quagliarelle, crveni Mela za tri utakmice suspenzije (mislio sam da ce biti vise, ali su nam se izgleda zbog svega smilovali), pa sad na kraju dolazak Tonija.
Kako mi je tesko palo sve ovo u ova dva dana, ali polako bice bolje aBd. Ali treba biti realan kako je vec sarajlija rekao zimski prelazni rok je i nema sad velikih kupovina, znači u ovom trenutku nije bilo puno opcija, još Toni nije plaćen došao kao slobodan. A biće bolji sigurno od Amaurija i Iaquinte.
Forza Juve!
Povreda Quagliarelle, crveni Mela za tri utakmice suspenzije (mislio sam da ce biti vise, ali su nam se izgleda zbog svega smilovali), pa sad na kraju dolazak Tonija.
Kako mi je tesko palo sve ovo u ova dva dana, ali polako bice bolje aBd. Ali treba biti realan kako je vec sarajlija rekao zimski prelazni rok je i nema sad velikih kupovina, znači u ovom trenutku nije bilo puno opcija, još Toni nije plaćen došao kao slobodan. A biće bolji sigurno od Amaurija i Iaquinte.
Forza Juve!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tonija mnogo gotivim, gdje necu kad se zna za koga je igrao.
Ima odlican njuh za gol, solidnu tehniku ali najveca mana mu je brzina. Takodjer je vrlo dobar u skoku, sto ce Juveu itekako biti od koristi.
Nadam se da ce pokazati svoje najbolje lice i da ce zabijati kao u mladjim danima.
Ima odlican njuh za gol, solidnu tehniku ali najveca mana mu je brzina. Takodjer je vrlo dobar u skoku, sto ce Juveu itekako biti od koristi.
Nadam se da ce pokazati svoje najbolje lice i da ce zabijati kao u mladjim danima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ne ali ste mogli free dobiti cassana ili za 10 max g.rossi a pa mogli ste pokusati da dovedete matria u svakom slucaju ovaj potez je potez ocajnika ,a kako genoa posluje doveli mladog paloschia i imaju destra a dali vama ovog kloca sa ogromnom platom .juventus 0244 je napisao/la:Daj ljudi sta vam je polako. Napokon dosao kuci da mogu normalno na net. Nemogu da vjerujem sta se sve izdesavalo samo u dva dana.
Forza Juve!
[youtube][/youtube] za ovog krvnika dozivotna zabrana bavljenjem fudbalom
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cassana su mogli dovesti i sam je Marotta rekao da je to zbog discipline (i ja se slažem nema veze što je dobar neka njega u MilanuCURVA SUD je napisao/la:ne ali ste mogli free dobiti cassana ili za 10 max g.rossi a pa mogli ste pokusati da dovedete matria u svakom slucaju ovaj potez je potez ocajnika ,a kako genoa posluje doveli mladog paloschia i imaju destra a dali vama ovog kloca sa ogromnom platom .juventus 0244 je napisao/la:Daj ljudi sta vam je polako. Napokon dosao kuci da mogu normalno na net. Nemogu da vjerujem sta se sve izdesavalo samo u dva dana.
Forza Juve!
Ali Juventus je u potrazi za novim napadačem tako da se ne treba uzrujavati previše
Uredu je čovjek dobio kaznu, ja se prvi slažem da je trebao dobiti više utakmica kazne. A sad te priče doživotna zabrana igranja nije ni prvi ni zadnji koji radi ovakve stvari, tako ohladi malo.Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube] za ovog krvnika dozivotna zabrana bavljenjem fudbalom
Golemo, nema sta!Interista di cuore je napisao/la:ne znam tacno,al ja mislim da je dao 3 gola do sad...
Iaq, Amauri i Toni...imaju li 10 golova zajedno.
Europa League, here we come
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Toni 3, Iaquinta 4 i Amauri 0 (bio je najviše povrijeđen samo 7 utakmica igrao) . Znači ukupno 7 golova.Adinjo je napisao/la:Golemo, nema sta!Interista di cuore je napisao/la:ne znam tacno,al ja mislim da je dao 3 gola do sad...
Europa League, here we come
A Quagliarella
Još jedan podatak Ale u 36 godini 3 gola.
ma nije samo da golova vec nemaju neke funkcije u napada ,barem kad aleks igra ipak odbrandbeni igraci moraju paziti a kad kita i amauri igraju samo ih pusti sami sebi zivot zagorcaju + sad toni pa promijenio 3 kluba u godini dana a ukupno 5 golova i bemto marotu ,ja sam navijac Milana ali ipak mrzim sta se desava sa damom jer bez jake dame nema ni jakog milana ,ma cim je ovaj vodio doriu nije on za juvea treba li su ili vratiti mogiaa ili zadrzati bettegu ipak je on bio sa mogijem cijelo vrijeme .juventus 0244 je napisao/la:Toni 3, Iaquinta 4, Amauri 0Adinjo je napisao/la:Golemo, nema sta!Interista di cuore je napisao/la:ne znam tacno,al ja mislim da je dao 3 gola do sad...
Europa League, here we come. Znači ukupno 7 golova.
A Quagliarellasam 9 golova
Još jedan podatak Ale u 36 godini 3 gola.
Buffon: Toni će nam biti od pomoći
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2923.html
Marotta: Toni ne mjenja Quagliarellu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2924.html
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2923.html
Gianluigi Buffon je dao komenar na dovođenje Luce Tonia u Juventus rekavši kako će sigurno biti od pomoći ekipi...
Toni je danas službeno predtsavljen kao novi igrač Juventusa. Buffon je jedan od prvih ljudi koji komentarišu ovaj transfer, a on kaže:
"Mislim da njegova karijera govori dovoljno o njemu. On će nam pomoći u nastavku sezone, pogotovo nakon povreda...", rekao je Buffon.
Upitan o porazu Juventusa od Parme jučer, rekao je:
"Dešava se. To je samo jedan loš rezultat, dosadašnja sezona je pozitivna za nas."
Najavljuje skori povratak.
"Vratiću se u kup utakmici protiv Catanie", završio je Buffon.
Marotta: Toni ne mjenja Quagliarellu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2924.html
Juventusov generalni menadjer Beppe Marotta tvrdi da Luca Toni nije zamjena za Fabia Quagliarellu.
Quaglirella je zadobio povredu u utakmici protiv Parme zbog koje je za njega ova sezona gotova.
Juventus je ubrzo nakon toga angažovao Tonia, a Marotta tvrdi da je to i bila ionako njihova originalna namjera.
Govoreći na službenom predstavljanju Tonia Marotta je rekao: "To je posao koji je započet i završen danas."
"Tonia ne treba predstavljati. On se odrekao djela primanja kako bi se pridružio klubu."
"Toni ne stiže kao zamjena za Quagliarellu već da pojača područje tima gdje postoji potreba za njim."
"On će već biti na raspolaganju za gostujuću utakmicu protiv Napolia u nedjelju navečer."
Dobro stoji to sve za Amauria i Iaquintu, ali taj dvojac može promašiti prilika koliko ostali igrači mogu pripremiti. A Toni je igrač koji iz takvi prilika većinom zabija, e sad možda me i demantuje, pa i on nastavi u stilu ove dvojice, ali nadam se da neće (ipak je on bolji igrač u globalu od Amauria i Iaquinte). A za Del Neria se ne bi slozio on je po meni dobar trener samo sto čovjek nema sreće pa ove povrede sto prate Juventus ove sezone, nije ni njemu lako. (Imao je i on grešaka kod nekih utakmica, ali svi griješe).CURVA SUD je napisao/la:ma nije samo da golova vec nemaju neke funkcije u napada ,barem kad aleks igra ipak odbrandbeni igraci moraju paziti a kad kita i amauri igraju samo ih pusti sami sebi zivot zagorcaju + sad toni pa promijenio 3 kluba u godini dana a ukupno 5 golova i bemto marotu ,ja sam navijac Milana ali ipak mrzim sta se desava sa damom jer bez jake dame nema ni jakog milana ,ma cim je ovaj vodio doriu nije on za juvea treba li su ili vratiti mogiaa ili zadrzati bettegu ipak je on bio sa mogijem cijelo vrijeme .
Što se tiče Marotte, njemu se malo šta ima prigovoriti Storrari, Bonucci, Aquilani, Krasić, Pepe, Quagliarella su igrači koje je ovaj čovjek doveo i na kraju se isplatilo. Imao je naravno grešaka kao Motta, i naravno ako je on bio krivac da se pusti Trezege (ali tu su ima li i drugi svoje prste). Rinaudo, Martinez, Traore su igrači koji su zbog povreda i drugih okolnosti imali malo prostora tako da je na njima da se još dokažu.
A ova izjava Marotte u kojoj kaže da Toni nije zamjena za Quagliarellu, možda otkriva da se neko seli iz Torina (Amauri, Iaquinta daj bože bilo koji), a da na njegovo mjesto dolazi neko drugi napadač.
- sarajlija89
- Kontakt:
tako to radi veliki Pippo..bravo majstoreFudbaler Milana Filippo Pipo Inzaghi pokazao je da ga ljudi neće pamtiti samo po sjajnim golovima već i po dobrim ljudskim i sportskim osobinama koje ovaj igrač pokazuje.
Inzaghi je preko svog zvaničnog sajta pružio podršku povredjenom fudbaleru Juventusa Fabiu Quagliarelli koga čeka duga pauza.
"Znao sam, čim sam video snimak odmah sam znao šta ga čeka. Povreda je slična mojoj".
"Prvi dan će biti najteži za Fabia ali posle će sve doći na svoje mesto i neće više nositi štake. Ne treba da očajava jer ima dosta prijatelja oko njega koji ga podržavaju i on mora da se bori. Shvatam da je ovo velika trauma za njega ali takve stvari se dešavaju u životu posebno u našem sportskom životu" poručio je legendarni Pipo i dodao:
"FORZA FABIO"
I nesto sto sam danas pomislio ako vjerujete..i sto ce se ostvarit mislim,bar prema navodima talijanskih medija...Mutu se vraca u Juventus
On ce biti zamjena za quagliarelu a najvjerovatnije ce biti posudjen...al sacekajmo konkretnu potvrdu toga
Bgm ja danas htio reci da bi mogli Mutua uzeti...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta predlazete?Ukoliko se dogovore oko termina, Crvena zvezda bi na „generalci“ u februaru mogla da ugosti slavni torinski tim, sa našim asom Milošem Krasićem
UKOLIKO se dogovore oko termina, Crvena zvezda bi na „generalci“ u februaru mogla da ugosti slavni Juventus, sa našim asom Milošem Krasićem!
Agencija, zastupnik „stare dame“, predložila je crveno-belima termin u četvrtak 17. februara ili eventualno utorak 22. februara s obzirom na to da u nedelju 20. igraju prvenstveni meč sa Lećeom. Zvezda zbog termina nije mogla da ugovori meč sa Zenitom, a tokom nedelje klub i agencija pokušaće da pronađu odgovarajući datum za poslednji test pred start proleća.
Dolazi li neko ako se ovo obistini?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
Dolazim ja..a ti ces me ugostiti hehehe
ozbiljno..normalno da cu doci aBd...al valjda je istina...
jer juventus je trebo sa sarajevom na Kosevu da igra pa nista
ako bude sta za ovo...dogovoricemo se..jer sigurno ce bit veliko interesovanje..
ozbiljno..normalno da cu doci aBd...al valjda je istina...
jer juventus je trebo sa sarajevom na Kosevu da igra pa nista
ako bude sta za ovo...dogovoricemo se..jer sigurno ce bit veliko interesovanje..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Nisam neste preterano optimista povodom ove tekme,mnogo puta do sada su najavljivale velike tekme sto na JNA sto Marakani i na kraju samo Lyon dosao.
Ja ipak vece sanse za dolazak dajem Olyu.
Ja ipak vece sanse za dolazak dajem Olyu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma nisam ni ja...iz razloga sto je sezona u toku....tesko bi to bilo izvodljivo...
ja sam se nadao da bi hajduk mogao dovesti juventusa...povodom rodjendana...
al ako se ovo sa zvezdom potvrdi.....eto mene aBd
ja sam se nadao da bi hajduk mogao dovesti juventusa...povodom rodjendana...
al ako se ovo sa zvezdom potvrdi.....eto mene aBd
Ja konto doveli Tonija samo na pola godine, kad ono potpiso na godinu i po
Sto se tice Quagliarelle, sad ne vjerujem ni da ce ga uprava otkupiti, jer morate dati ja mislim 10-15 miliona
Sto se tice Quagliarelle, sad ne vjerujem ni da ce ga uprava otkupiti, jer morate dati ja mislim 10-15 miliona
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- sarajlija89
- Kontakt:
Klub je kaznio Mela sa 150.000 eura......tako to radi Stara dama.
U utorak ce biti pregovori sa Wolfsburgom oko prodaje Sissoka i izvjesno je da ce napustiti klub.S obzirom da je melo suspendovan,nije bas logicno ovo..jedino da dovedu nekoga novog
Konko je prva meta u odbrani,nas bivisi igrac, koji je u Genoi igrao odlicno pa otisao u sevillu,gdje se nije bas najbolje snasao....u suprotnom pravcu bi otisao Motta i rijec je o polugodisnjim posudbama.
Takodjer, i Cigarini se spominje kao moguca zamjena za Sissoka....ali kazu da je pravi cilj Poli iz Dorie.U toku iduce sedmice znace se vise...
15 miliona za Forlana koji je nezadovoljan stusom u AMD
Amauri na meti liverpoola...moguca zamjena za nekog od igraca(babel,johnson,agger)...
izgleda da ce ovo biti aktivan mercato za Juve...bar po ovim spekulacijama
U utorak ce biti pregovori sa Wolfsburgom oko prodaje Sissoka i izvjesno je da ce napustiti klub.S obzirom da je melo suspendovan,nije bas logicno ovo..jedino da dovedu nekoga novog
Konko je prva meta u odbrani,nas bivisi igrac, koji je u Genoi igrao odlicno pa otisao u sevillu,gdje se nije bas najbolje snasao....u suprotnom pravcu bi otisao Motta i rijec je o polugodisnjim posudbama.
Takodjer, i Cigarini se spominje kao moguca zamjena za Sissoka....ali kazu da je pravi cilj Poli iz Dorie.U toku iduce sedmice znace se vise...
15 miliona za Forlana koji je nezadovoljan stusom u AMD
Amauri na meti liverpoola...moguca zamjena za nekog od igraca(babel,johnson,agger)...
izgleda da ce ovo biti aktivan mercato za Juve...bar po ovim spekulacijama
Cestitke upravi Juventusa na kazni Melu, sad ocekujem i od saveza min 10 utakmica za onaj pokusaj ubistva
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.