NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
brady
manning
rodgers
brees
eli
stafford
ryan
schaub
jos bi mogo dodat rivers, vick, big ben, newton
ostalo sve prosjek
manning
rodgers
brees
eli
stafford
ryan
schaub
ostalo sve prosjek
- SaltCityAttack
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:brady
manning
rodgers
brees
eli
stafford
ryan
schaub
ostalo sve prosjek
bjezi majketi Schoub bolji od Riversa,Newtona,Vicka?...pa Cutler je za Schauba doktor ...cutler ima alat da bude top QB..on nema prostora pored onakve OL da to pokaze...nije covjek imao recivere....u bilo kojoj drugoj ekipi koja ima OL Cutler bi bio medju top QB..do ove godine nije imao ni recivere sta je mogao covjek da radi da baza Hesteru cccccccc...Cutlerova mana je ta da se on ne zna kontrolisat i kad ga ne ide i kad mu se nabiju frustracije on je totalno pogubljen isto ko Boozer u kosarci odmah treba izvest....pa Rogersov brat sam kaze da Cutler ima bolju ruku od Rogersa jer sa Cutlerom trenira i td...Ryan je dobar QB covjek nema neku OL, ali drzi se ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Schaub je bacio preko 5 hiljada yardi u sezoni, sto cutler za sebe ne moze reci. A ove sezone je opste poznato da jede zivu djecu, cini mi se da ima samo 1 INT. Sigurno da je u top 10 qb u ligi
- SaltCityAttack
- Kontakt:
stani ba bacao je za Houston pa bil bacio 5000 yardi u Bearsima?....ma bi klinac ba bacio nemoj bezveze pricaat..kome je bolan mogo Cutler baciti da ide preko 1000 yardi?..pod onim uslovima ne da nebi Schaub bacio vec nebi ni bolji QB bacao ..ja garantujem da bi Manning bio iznosen na nosilima da je u Bearsima vjeruj mi ..pa smao pogledaj sta se sad desava Rogersu sve ce ti biti jasno..Cutler je prosle godne imao odlicnu sezonu napravio je i pro bowl zamjena a nije njigrao zadnjih 6 utkamica ...to sto se nekad glupira sto sam sebe isfrustrira i pocne srat kao protiv Packersa to je druga stvar...dace bog pa ce Cutler imati onakvu protekciju kao neku noc pa ces vidjeti ima li prostora za gresku...ustvari nije imao pravo da pogriejsi zato je i imao 140.1 rejting zbog toga jer ga je OL cuvala...samo eto njega kad oboris par puta onda frustracije mu prorade i onda je on gotov ne zna se on smirit ebiga ..ne zna on bacit loptu u aut kao sto ROmo baca par puta neku noc..on to ne zna ili nece nesto jest ...to su njegove mane
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
On kad je bacio 5 hiljada yardi, te sezone smo zavrsili 6-10 cini mi se. Lik moze rame uz rame sa elitsma qb po ruci i preciznosti, on jedino sto ne zna pod pritiskom (kad odbrana trci prema njemu). Ostalo sve je top. Ne zanima me ba OL pricamo o QB koji su dokazani.
JJ Watt defanzivni igrac mjeseca.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hernandez je jucer se vratio treninzima i postoji mogucnost da bude spreman za Broncose. Ja se nadam da ce biti na klupi i da nece ulaziti u igru, no modza BB odluci da ne bude nikako u sastavu. Radije ga zelim ponovo vidjeti na terenu za dvije sedmice 100% sprenog nego da sada igra sa 75% snage.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cuj da ima OL on bi bio top. Cinjenica je da je Cutler 25. QB lige po statistici trenutno i to kad Chicago ima 3-1
Dakle covjek nista ne radi, vise turnovera nego TD-a, koliko je vise ta linija spomenuta stice se utisak da se poslije snapa svi sklone i onda nek se Cutler snalazi
Rodgers je obaran vise puta, Bradford je obaran vise puta, Cassel je obaran isto puta, Kolb je obaran isto puta, Smith, Dalton i Gabbert su obarani jednom manje, a svi su oni ispred Cutlera po rejtingu. Choke frajer. Poslije Roma i Fitza bacio najvise INT-ova...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
po statistici 25 ebo te to ba cuj majketi...pa jedna ga utkamica ujebala i sta sad?..bacio 4 int ...koju je jos utakmicu odigrao lose?...daj ba budi pametan ...zato je tvoj Manning bio kanta zadnjih par godina u Coltsima sto niste imali te OL za njega da dominira kao nekad..zato ste i krivi sto su covjeka razvalili...eto kako OL nije bitna ne seri nelaprdaj bezveze ....pa godinama sam gledao da mu ne mogu prici , kao i Tomici ljudi bacaju precizno odlicni najbolji su QB-ovi u ligi i jos imaju protekciju kud ces bolje ....kad nema brate frustracije vidim gledam utakmice kako se galami mase rukama kad ga uhvate frustracije ...sta li vlajda nisu navikli da budu ruseni napadnuti..ti gledas ovu godinu, ali Cutler je prosle godine bio jedan od boljih i to bez OL i sto gore bez recivera ahahaha..sad ima jos da baca kome hoce jos da se Knox vrati bice top ...polahko dobit ce on OL pa ces da vidis ...imamo mi i Fortea igra i on care sto mora Cutler nabijat te brojke da bude najbolji kad smo ekipa koja je raznovrsnaEdin TM87 je napisao/la:Cuj da ima OL on bi bio top. Cinjenica je da je Cutler 25. QB lige po statistici trenutno i to kad Chicago ima 3-1Dakle covjek nista ne radi, vise turnovera nego TD-a, koliko je vise ta linija spomenuta stice se utisak da se poslije snapa svi sklone i onda nek se Cutler snalazi
Rodgers je obaran vise puta, Bradford je obaran vise puta, Cassel je obaran isto puta, Kolb je obaran isto puta, Smith, Dalton i Gabbert su obarani jednom manje, a svi su oni ispred Cutlera po rejtingu. Choke frajer. Poslije Roma i Fitza bacio najvise INT-ova...
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Chandler Jones defanzivni rookie mjeseca 
Također emitiran dokumentarac u produkciji NFl Films Football life: Cleveland '95 o Brownsima i Belichiku te njegovoj posljednjoj godini u tom timu, nakon čega je ta franšiza preseljna u Baltimore
Zanimljivo je da je BB okupio nevjerovatan tim oko sebe u to vrijeme i da su vjerovatno mogli postati i dinastija da sve to nije bilo uništeno jednim potezom pohlepnog vlasnika(kojem Patsi i mi kao njihovi fanovi zbog toga trebaju zahvaliti
), a ekipu ljudi oko BB-a su činili:
- 4 sadašnja GM-a (Dimitroff u Atlanti, Ozzie Newsome u Baltimoru, Scott Pioli u Kansasu, Mike Tannenbaum u Jetsima)
- Jim Schwartz trenira Lionse
- Eric Magnini je trenirao Jetse i Brownse
- Nick Saban, legenda college footballa
- tu je bio i Michael Lombardi, dugo godina u Raidersima, sad TV analitičar i novinar
Već je na YT, evo prvi dio, ostali su na profilu ovog uploadera, a preporučujem svakom ljubitelju NFL-a i lika i djela BB-a da obavezno pogleda ovaj dokumentarac
[youtube][/youtube]
Također emitiran dokumentarac u produkciji NFl Films Football life: Cleveland '95 o Brownsima i Belichiku te njegovoj posljednjoj godini u tom timu, nakon čega je ta franšiza preseljna u Baltimore
Zanimljivo je da je BB okupio nevjerovatan tim oko sebe u to vrijeme i da su vjerovatno mogli postati i dinastija da sve to nije bilo uništeno jednim potezom pohlepnog vlasnika(kojem Patsi i mi kao njihovi fanovi zbog toga trebaju zahvaliti
- 4 sadašnja GM-a (Dimitroff u Atlanti, Ozzie Newsome u Baltimoru, Scott Pioli u Kansasu, Mike Tannenbaum u Jetsima)
- Jim Schwartz trenira Lionse
- Eric Magnini je trenirao Jetse i Brownse
- Nick Saban, legenda college footballa
- tu je bio i Michael Lombardi, dugo godina u Raidersima, sad TV analitičar i novinar
Već je na YT, evo prvi dio, ostali su na profilu ovog uploadera, a preporučujem svakom ljubitelju NFL-a i lika i djela BB-a da obavezno pogleda ovaj dokumentarac
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 okt 2012, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://www.patsfans.com/new-england-pat ... s-etc.html
Najace kada se ukljuce Flacco i Sanchez u diskusiju.
Najace kada se ukljuce Flacco i Sanchez u diskusiju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa i Peyton je lose odigr'o protiv Falconsa, prva cetvrtina 3 INT-a, pa je sve ostalo prekuc'o i opet je u vrhuSaltCityAttack je napisao/la:po statistici 25 ebo te to ba cuj majketi...pa jedna ga utkamica ujebala i sta sad?..bacio 4 int ...koju je jos utakmicu odigrao lose?...daj ba budi pametan ...zato je tvoj Manning bio kanta zadnjih par godina u Coltsima sto niste imali te OL za njega da dominira kao nekad..zato ste i krivi sto su covjeka razvalili...eto kako OL nije bitna ne seri nelaprdaj bezveze ....pa godinama sam gledao da mu ne mogu prici , kao i Tomici ljudi bacaju precizno odlicni najbolji su QB-ovi u ligi i jos imaju protekciju kud ces bolje ....kad nema brate frustracije vidim gledam utakmice kako se galami mase rukama kad ga uhvate frustracije ...sta li vlajda nisu navikli da budu ruseni napadnuti..ti gledas ovu godinu, ali Cutler je prosle godine bio jedan od boljih i to bez OL i sto gore bez recivera ahahaha..sad ima jos da baca kome hoce jos da se Knox vrati bice top ...polahko dobit ce on OL pa ces da vidis ...imamo mi i Fortea igra i on care sto mora Cutler nabijat te brojke da bude najbolji kad smo ekipa koja je raznovrsnaEdin TM87 je napisao/la:Cuj da ima OL on bi bio top. Cinjenica je da je Cutler 25. QB lige po statistici trenutno i to kad Chicago ima 3-1Dakle covjek nista ne radi, vise turnovera nego TD-a, koliko je vise ta linija spomenuta stice se utisak da se poslije snapa svi sklone i onda nek se Cutler snalazi
Cuj Manning bio kanta zadnjih sezona u Coltsima
Ocekiv'o sam vise poena od najboljeg kickera u ligi, al' samo jedan FG je sutirao sa 53 yarde i donio mi 7 poena... Sad ce biti tesko, al' idalje mogu dobit Alema, Calvin mu bye, bit ce gutavo...
Inace, Ramsi ubili Kolba, 9 sackova
i opet covjek nije bacio INT i imao samo 1 fumble... I onda se neki zale na liniju 
Inace, Ramsi ubili Kolba, 9 sackova
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hal0 ba niej 2006 godine vec posliej SB kad je bacao po 30 INT i dozivjeo povredu nakon sto je oslabila OL..nemoj vracat se tamo gdje je imao protekciju i gdje je vodio Coltse do SB...imaloi ste vi srece pa ste imali Grossmana protiv sebe, a da ste imali Cutlera sanjao bi ti SBEdin TM87 je napisao/la:Pa i Peyton je lose odigr'o protiv Falconsa, prva cetvrtina 3 INT-a, pa je sve ostalo prekuc'o i opet je u vrhuSaltCityAttack je napisao/la:po statistici 25 ebo te to ba cuj majketi...pa jedna ga utkamica ujebala i sta sad?..bacio 4 int ...koju je jos utakmicu odigrao lose?...daj ba budi pametan ...zato je tvoj Manning bio kanta zadnjih par godina u Coltsima sto niste imali te OL za njega da dominira kao nekad..zato ste i krivi sto su covjeka razvalili...eto kako OL nije bitna ne seri nelaprdaj bezveze ....pa godinama sam gledao da mu ne mogu prici , kao i Tomici ljudi bacaju precizno odlicni najbolji su QB-ovi u ligi i jos imaju protekciju kud ces bolje ....kad nema brate frustracije vidim gledam utakmice kako se galami mase rukama kad ga uhvate frustracije ...sta li vlajda nisu navikli da budu ruseni napadnuti..ti gledas ovu godinu, ali Cutler je prosle godine bio jedan od boljih i to bez OL i sto gore bez recivera ahahaha..sad ima jos da baca kome hoce jos da se Knox vrati bice top ...polahko dobit ce on OL pa ces da vidis ...imamo mi i Fortea igra i on care sto mora Cutler nabijat te brojke da bude najbolji kad smo ekipa koja je raznovrsnaEdin TM87 je napisao/la:Cuj da ima OL on bi bio top. Cinjenica je da je Cutler 25. QB lige po statistici trenutno i to kad Chicago ima 3-1Dakle covjek nista ne radi, vise turnovera nego TD-a, koliko je vise ta linija spomenuta stice se utisak da se poslije snapa svi sklone i onda nek se Cutler snalazi
![]()
Cuj Manning bio kanta zadnjih sezona u Coltsima![]()
![]()
![]()
Frajer ih sam odveo do SB-a, gdje je komplet ekipa bila ****, im'o je liniju te 2009., al' nit je im'o trcanje nit je im'o odbranu, sve je sam rijesav'o. A zadnja sezona prije povrede, e tad nije im'o nista osim resivera (Wayne, Garcon), trcanja nije bilo nikako, LB-ovi nista nisu mogli zaustavit, secondarya nije bilo, OL slaba jako i opet je napravio PO i osvojio diviziju i onda nesretno protiv Jetsa koji su poslije izbacili Patse.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa gledam ovaj StLouis ubi ovu Arizonu...Bearsi su ih recimo s pola snage rasuli jos smo igrali lose...jedva su dosli i do ona 2 FG ...hajmo GOO BEARS samo jako do SB
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ti bas ne pratis ne citas ili sta vec, SB 2009. to su zadnje sezone cuj 2006...SaltCityAttack je napisao/la:
hal0 ba niej 2006 godine vec posliej SB kad je bacao po 30 INT i dozivjeo povredu nakon sto je oslabila OL..nemoj vracat se tamo gdje je imao protekciju i gdje je vodio Coltse do SB...imaloi ste vi srece pa ste imali Grossmana protiv sebe, a da ste imali Cutlera sanjao bi ti SB..i onako sa Grossmanom smo vodili prvo poluvrijeme ebiga
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sve to ja znam ali reci mi koliko je zadnje dvije sezone bacao INT? haman po 30 nisam siguran ...pa ti pratis Manninga sta ga ja imam pratiti..znam kad je izgubio OL da je covjek se povrijedio i nije bio isti jel tako??..jestel draftali dva OL igraca u prim rundama kako bi mu stovrili protekciju?..pa sto nije to djaba moj edine ...ti znas da ja volim Manninga i da je meni najbolji QB danasnjice ...jedino Favre je za mene bio bolji dok nije otisao , ali pricamo objektivno da je otisao iz Coltsa jer zna da nema vise tu protekciju koja g amoze ostaviti zdravim i to je to
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja ovo slusao ima 3 dana na radiju live , a ovi sad izbacuju
... jos je rekao da razmatra prodavanja kuce i da kupi u Chicagu da se definitivno preslei ne interesuje ga sto je hladno zimi
....ko sto covjek kaze vidi po navijacima po svemu da je ovo skroz drugi level za one ekipe koje je ranije igrao
Brandon Marshall wants to retire with Chicago Bears
It didn't take long for Brandon Marshall to settle in with the Chicago Bears. Now he doesn't want to leave.
The first quarter is in the books. Who stood out? Who disappointed? Daniel Jeremiah has all the answers. More ...
"I continue to take care of my body, continue to do the right things on and off the field, I think I have a chance to retire as a Bear," Marshall told ESPN Radio Chicago. "I never want to make absolute statements, but I really can't see past this organization for me. I love football, but at this level and at this point in my career, only certain situations, certain environments, make it fun.
"And this is an environment where -- you guys saw las night -- I felt like I was a 6-year-old kid out there and I want to continue to play that way and continue to have that joy in my heart. And I have it here, and hopefully we win here and I have that opportunity -- like a lot of other guys -- to end my career as a Bear. I'm excited."
Life is good for Marshall right now. He's been reunited with his favorite quarterback in Jay Cutler. Fans love having a legit No. 1 receiver for the first time in many of their lives. The team is 3-1 with a Super Bowl-caliber defense. He's on pace for a career-high 1,400 receiving yards. The pizza is world-renowned.
What's not to like?
Brandon Marshall wants to retire with Chicago Bears
It didn't take long for Brandon Marshall to settle in with the Chicago Bears. Now he doesn't want to leave.
The first quarter is in the books. Who stood out? Who disappointed? Daniel Jeremiah has all the answers. More ...
"I continue to take care of my body, continue to do the right things on and off the field, I think I have a chance to retire as a Bear," Marshall told ESPN Radio Chicago. "I never want to make absolute statements, but I really can't see past this organization for me. I love football, but at this level and at this point in my career, only certain situations, certain environments, make it fun.
"And this is an environment where -- you guys saw las night -- I felt like I was a 6-year-old kid out there and I want to continue to play that way and continue to have that joy in my heart. And I have it here, and hopefully we win here and I have that opportunity -- like a lot of other guys -- to end my career as a Bear. I'm excited."
Life is good for Marshall right now. He's been reunited with his favorite quarterback in Jay Cutler. Fans love having a legit No. 1 receiver for the first time in many of their lives. The team is 3-1 with a Super Bowl-caliber defense. He's on pace for a career-high 1,400 receiving yards. The pizza is world-renowned.
What's not to like?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tim Jennings NFC odbranbeni igrac mjeseca 
igra u pm zivotinja..steta sto nije malo visoci uhhhh...pa svugdje ga je bilo ove 4 sedmice..hajde sto je 4 lopte uzeo, vec je lik jos 3 presjekao koje su se odile u ruke drugim nasim igracima Conteu, Wrightu i td
igra u pm zivotinja..steta sto nije malo visoci uhhhh...pa svugdje ga je bilo ove 4 sedmice..hajde sto je 4 lopte uzeo, vec je lik jos 3 presjekao koje su se odile u ruke drugim nasim igracima Conteu, Wrightu i td
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.