mo-bih je napisao/la:100% provjerena informacija jeste da je Pika naredio Hotiću da mali Ćemalović mora igrati. O čemu mi više pričamo ovde????
hotica su zaustavljali navijaci i mjenjali u sastav a ne neki krimos...
mo-bih je napisao/la:100% provjerena informacija jeste da je Pika naredio Hotiću da mali Ćemalović mora igrati. O čemu mi više pričamo ovde????
NEEEEE! BOJKOT STOJI! Za koga to ti navijas kakav je to desnicarski avatar!?Nole1 je napisao/la:jesu li se "Red Army" vratili na tribinu ?
Nikakvih frakciju tu nema majstore...Ono sto je sinoc otislo (prosjek godina 35-40), ne racunaj kao RA...To u stvari i jeste RA i uvijek ce biti, ali...Neko voli Isusa, neko Alaha, herceg bosnu, srpsku, neko BiH, mi volimo samo Velez, u kakvom god stanju bio jer nista drugo osim njega i nemamo...I to nije nikakva frakcija..I dalje podrzavam bojkot, ali sam svjestan da ovaj bojkot, zastave i parole, nece nista promijeniti...pa i nas sinocnji eventualni neodlazak....Mont0 je napisao/la:Po meni je bilo rijesenje ne otici, ako se vec bojkotuje, a ne praviti razne frakcije unutar ovo malo ljudi sto je ostalo da ga Velez zanima, ali eto.
Carina svaka ti je na mjestu.carina je napisao/la:Nikakvih frakciju tu nema majstore...Ono sto je sinoc otislo (prosjek godina 35-40), ne racunaj kao RA...To u stvari i jeste RA i uvijek ce biti, ali...Neko voli Isusa, neko Alaha, herceg bosnu, srpsku, neko BiH, mi volimo samo Velez, u kakvom god stanju bio jer nista drugo osim njega i nemamo...I to nije nikakva frakcija..I dalje podrzavam bojkot, ali sam svjestan da ovaj bojkot, zastave i parole, nece nista promijeniti...pa i nas sinocnji eventualni neodlazak....Mont0 je napisao/la:Po meni je bilo rijesenje ne otici, ako se vec bojkotuje, a ne praviti razne frakcije unutar ovo malo ljudi sto je ostalo da ga Velez zanima, ali eto.
Nadjite ljude, organizujte se, napravite silu jacu od njihove...ako ne mozete, razgovarajte sa njima...Do tada, nista se nece promijeniti...
Ovi "placenici" su ostarili i imaju svojih milion problema, odradili su svoj dio posla. tj; ostavili su Velez u zivotu svih ovih godina, a vase je da od njega sad napravite klub i da se popenjete stepenicu iznad...
Opet ponavljam, traziti od nas da ga ne idemo gledat i ne pokusavajte....Volimo vas sve i postujemo, ali jako smo bolesni i vi to dobro znate...Ako treba nekom glavu kidat, otkinut cemo mu je, ali dajte rjesenje i jaku organizaciju...
Moj licni stav a mislim i vecine "placenika" od sinoc...I svjestan sam da je sinocnji odlazak bio greska, ali greska koja je bila neizbjezna...
Pozz Rodjeni ma gdje bili...
Necu da kritikujem nigoka zbog odlaska ali ako ste otisli na BB zasto niste isli organizovano u Banja Luku,nasa svetinja je i tamo igrala.Ispade da se lozimo samo protiv Zrinjskog.Jes nam jak derbi u pm,uzeli nam stadion,taj isti gdje su drzali zarobljenike u ratu i sad bi se mi trebali lozit na njih.Ko ih ****,meni je draze pogledat utakmicu protiv istinski sportski rivala (Sarajevo,Zeljo,Borac,Sloboda,Celik) nego protiv neke novokompane ekipe koja nebi ni postojala da nije rata bilo.nisko je napisao/la:Carina svaka ti je na mjestu.carina je napisao/la:Nikakvih frakciju tu nema majstore...Ono sto je sinoc otislo (prosjek godina 35-40), ne racunaj kao RA...To u stvari i jeste RA i uvijek ce biti, ali...Neko voli Isusa, neko Alaha, herceg bosnu, srpsku, neko BiH, mi volimo samo Velez, u kakvom god stanju bio jer nista drugo osim njega i nemamo...I to nije nikakva frakcija..I dalje podrzavam bojkot, ali sam svjestan da ovaj bojkot, zastave i parole, nece nista promijeniti...pa i nas sinocnji eventualni neodlazak....Mont0 je napisao/la:Po meni je bilo rijesenje ne otici, ako se vec bojkotuje, a ne praviti razne frakcije unutar ovo malo ljudi sto je ostalo da ga Velez zanima, ali eto.
Nadjite ljude, organizujte se, napravite silu jacu od njihove...ako ne mozete, razgovarajte sa njima...Do tada, nista se nece promijeniti...
Ovi "placenici" su ostarili i imaju svojih milion problema, odradili su svoj dio posla. tj; ostavili su Velez u zivotu svih ovih godina, a vase je da od njega sad napravite klub i da se popenjete stepenicu iznad...
Opet ponavljam, traziti od nas da ga ne idemo gledat i ne pokusavajte....Volimo vas sve i postujemo, ali jako smo bolesni i vi to dobro znate...Ako treba nekom glavu kidat, otkinut cemo mu je, ali dajte rjesenje i jaku organizaciju...
Moj licni stav a mislim i vecine "placenika" od sinoc...I svjestan sam da je sinocnji odlazak bio greska, ali greska koja je bila neizbjezna...
Pozz Rodjeni ma gdje bili...
Mi "starija ekipe " nismo mogli bojkotovat sinocnju tekmu pogotovo ne na stadionu za kojeg se vezu najljepse godine nasi zivota.Nadam se da je to svima jasno.
Ako sam sinoc postao "placenik" u ocima nekih u 36-toj godini zivota ne zalim ni sekunde jer sam posto "placenik " zbog moje PRVE LJUBAVI!!!
Kakvim ga napravis ti druze, imat ces ga...Mi smo ga napravili onakvim kako smo mogli i kakve smo uslove imali...Nekad su taj Pika i Pikici i ostali "kriminalci" valjali klubu...Naprimjer kad su nas svi, od Sarajeva do Mostara htjeli ugasiti....Covjece, 15 godina hoce da ugase Velez, od Sarajeva, do Mostara, do PM...Velez je smetao u svakom mogucem smislu..Kad su htjeli da se zovemo Dzerzelez? Kad Bajevic, Vahid, Barba, Kodro i ostali nisu ni znali da Velez postoji i dalje. Dok su nam godinama htjeli gasiti struju i skljucivati vodu? Kad nismo imali para da placamo sudije i kuci i na strani kao drugi klubovi, tad su nam Pika i Pikici valjali? Kad smo na silu osvojali bodove u Vrapcicima? Sad je neko drugo vrijeme i slazem se sa vama, vrijeme je za promjene... Meni je skoro 40 i ja ne mogu vise...Drzat cu se hladovine, a vi kako i sta hocete... i pravite klub kakav hocete i kako hocete...Samo je do vas...kimbo je napisao/la:Dok god nema osobe koja je spremna da radi Veleza ode u zatvor jedino resenje je bojkot. Ali da bi to svi shvatili treba izgleda vremena , ali neka to je proces. Svaki dan ce nas biti sve vise i vise.
Ali samo znam razmisljanja tipa nemojte mene dirati pustite me da navijam u miru i javite se kada imate gotova rjesenja nas nece nidokle dovesti. Tipicn prica ljudi koji se drze hladovine i sa strane imaju "racionalna" misljenja o svemu, tipicni TEORETICARI.
Al eto takvi smo kakvi smo neka nam je bog na pomoci imat cemo onakav klub kakvog i zasluzujemo.
sta si ti pusio?!?!??!cunami je napisao/la:.Ja ne bojkotujem Piku i sl.jer ce te se slozit sa mnom,koliko god lajali na Piku on je valjo Velezu kad su svi digli ruke od Velezae
Dečko čitam već duže vremena tvoje proljeve inteligencije ovuda, i jednostavno ne mogu a da ti se ne javim i poručim ti da prestaneš omalovažavati HŠK Zrinjski jer ako misliš da na taj način dižeš svoj novonastali poslijeratni Velež duboko se varaš...Stariji smo od vas, uspješniji smo od vas, organiziraniji smo od vas, imamo bolje navijače od vas...i šta ti hoćeš...pobij mi samo jednu od ovih navedenih teza...Čuj nije mu derby sa Zrinjskim hahaha e svašta...pa dobro si u stvari i rekao, ne može čak ni gradski derby biti jer vi niste iz gradaLinus Torvalds je napisao/la:Svi smo mi Red Army i nemogu da shvatim evo vama kojima je bilo vaznije otici na jednu pisljivu utakmicu sa jednim pisljivim klubom iz medjugorja nego dugorocna buducnost nase svetinje! Svi mi najvise i iznad svega i iznad Pike i Red Army-a volimo Velez i neznam kako smo dopustili da nas jedan pisljivi kriminalac posvadja i zavadi.
ćaćapreljepi je napisao/la:Dečko čitam već duže vremena tvoje proljeve inteligencije ovuda, i jednostavno ne mogu a da ti se ne javim i poručim ti da prestaneš omalovažavati HŠK Zrinjski jer ako misliš da na taj način dižeš svoj novonastali poslijeratni Velež duboko se varaš...Stariji smo od vas, uspješniji smo od vas, organiziraniji smo od vas, imamo bolje navijače od vas...i šta ti hoćeš...pobij mi samo jednu od ovih navedenih teza...Čuj nije mu derby sa Zrinjskim hahaha e svašta...pa dobro si u stvari i rekao, ne može čak ni gradski derby biti jer vi niste iz gradaLinus Torvalds je napisao/la:Svi smo mi Red Army i nemogu da shvatim evo vama kojima je bilo vaznije otici na jednu pisljivu utakmicu sa jednim pisljivim klubom iz medjugorja nego dugorocna buducnost nase svetinje! Svi mi najvise i iznad svega i iznad Pike i Red Army-a volimo Velez i neznam kako smo dopustili da nas jedan pisljivi kriminalac posvadja i zavadi.a kamo li da bude derby nekih rivala jer niste nam ni blizu ni po čemu...Doviđenja.
cuj novonastali posljeratni velez, a vi ste oni iz 1905?? haha...stoverni ste u medjugorju 1994 iz politickih razloga, pisam se na taj klub...nema ti ko sta pobijat teze znas i sam da je to budalastina sto nabrajas ali jbg tako su vas naucili da pricate kad su vam stvorili ovaj politicki klub u medjugorjućaćapreljepi je napisao/la:Dečko čitam već duže vremena tvoje proljeve inteligencije ovuda, i jednostavno ne mogu a da ti se ne javim i poručim ti da prestaneš omalovažavati HŠK Zrinjski jer ako misliš da na taj način dižeš svoj novonastali poslijeratni Velež duboko se varaš...Stariji smo od vas, uspješniji smo od vas, organiziraniji smo od vas, imamo bolje navijače od vas...i šta ti hoćeš...pobij mi samo jednu od ovih navedenih teza...Čuj nije mu derby sa Zrinjskim hahaha e svašta...pa dobro si u stvari i rekao, ne može čak ni gradski derby biti jer vi niste iz gradaLinus Torvalds je napisao/la:Svi smo mi Red Army i nemogu da shvatim evo vama kojima je bilo vaznije otici na jednu pisljivu utakmicu sa jednim pisljivim klubom iz medjugorja nego dugorocna buducnost nase svetinje! Svi mi najvise i iznad svega i iznad Pike i Red Army-a volimo Velez i neznam kako smo dopustili da nas jedan pisljivi kriminalac posvadja i zavadi.a kamo li da bude derby nekih rivala jer niste nam ni blizu ni po čemu...Doviđenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.