Ja znam sta sam vidio na tv-u,jebote nisam coravTheManiacs je napisao/la:ultra@rajvosa je napisao/la:Ma brojnost je sve pokazala,iako se do par sati prije uatakmice nije znalo hocel se ici,skoro pun istok nasih,strumfova puno manje iako su odavno spremali dolazak,mada su se fino culi na tv-u,moguce da je nikola bilic inace veliki navijac zelje i organizator citavog tog programa na Bajramskom turniru,namjestio ozvucenje ispod zapada,posto je ih je bilo puno manje,a fino su se culi...
Odluci se sta oces da kazes!
Kao prvo niste p od punog istoka napunili
kao drugo mozda si mislio bilo nas duplo vise..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ae ba manijaci na svoju temu,ostavite hz na njihovoj.Dok se u nas ne uvede k'o u engleskoj brojanje gledalaca i ostala s.ranja neće se znati koliko koga ima zato ne s.erite molim vas 
ultra@rajvosa je napisao/la:Hahahahahahah skonto sam o cemu se radi,pomno poslusajte na 6.31,alaim udara klempu belosevicu i govori mu idi ljubi zastavu,vjerovatno aludirajuci na zastavu sa ljiljanima,a belosevic mu je zbog te klempe opsovao sveRz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Volim taj patriotizam.
Je li onaj opsovao Alaimu sve na kraju videa LOOOOOL, seljaka, ako jeste.![]()
![]()
![]()
,joj lud jee Ale ko struja...
Ako je to HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH, ali opet opsovati sve nalikuje na dječaka kojem su oteli lizalo a on nema pameti. Žalosno je .
Ma zezancija,Ale je u ekipi glavni po tom pitanju
znam jednom na treningu kad mu je Dudo zabio gol,kad rece joj koji meni kloc dade go
Neka dobra atmosfera medju igracima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Ma normala da je zajbancija,covjek bi reko da je Ale miran,al on je lud ko struja,vazda nekog zeza na treninzima,najcesce hadziju,atmosvera u ekipi je fantasticna,momci disu kao jedan...miky_hz je napisao/la:Ma zezancija,Ale je u ekipi glavni po tom pitanjuznam jednom na treningu kad mu je Dudo zabio gol,kad rece joj koji meni kloc dade go
![]()
@themaniacs
dosadan si brate ko poreznik
znam da ti je FKS I HZ okupacija zivotna, samo ti to ne znas
idi majke ti gledaj "obn star" i prodji nas se
ti sve znas, koje veci, jaci, brojnij itd .. a kao da gledam nisi ni bio na tekmi...
jbt pa jedina ste navijacka grupa koja u svom gradu na neutralnom terenu ide pod pratnjom policije
lijepi strah
cuj raja nije smjela otici u modricu zbog sirokog, kako vas nije stid, kakve to veze s vama ima, bili i ostali p...e
tako reci bolje ti je ... nas je otislo 40ak u mostar poslije belaja koji se nama desio a ne vama, a odmah kroz tri dana u prvenstvu oko 200 .. nisi upucen i ne bulazni svega ti vise.
bojite se svoje sjene, po mahalama kad hodate uvecer okrecete se non stop iza sebe
ma ne bojte se .. samo opusteno pa do cuma
dosadan si brate ko poreznik
znam da ti je FKS I HZ okupacija zivotna, samo ti to ne znas
idi majke ti gledaj "obn star" i prodji nas se
ti sve znas, koje veci, jaci, brojnij itd .. a kao da gledam nisi ni bio na tekmi...
jbt pa jedina ste navijacka grupa koja u svom gradu na neutralnom terenu ide pod pratnjom policije
lijepi strah
cuj raja nije smjela otici u modricu zbog sirokog, kako vas nije stid, kakve to veze s vama ima, bili i ostali p...e
tako reci bolje ti je ... nas je otislo 40ak u mostar poslije belaja koji se nama desio a ne vama, a odmah kroz tri dana u prvenstvu oko 200 .. nisi upucen i ne bulazni svega ti vise.
bojite se svoje sjene, po mahalama kad hodate uvecer okrecete se non stop iza sebe
ma ne bojte se .. samo opusteno pa do cuma
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- bistrikboy
- Kontakt:
NaravnoGerrard je napisao/la: Dolazak na Bajramski turnir pod pratnjom policije znaci lijepi strah
Radi se o zakonu o javnom okupljanju koji je izglasan prosle sedmice,a na debatu o njemu ste bili pozvani i vi i mi kao nevladine organizacije,pa tako ce svaki skup od sada morati biti pod policijskom pratnjom,a na nekim mjestima je javno okupljanje zabranjeno(ispred skola,obdanista,zgrada pol.uprave...)!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
u pravu si .. sve je receno i ove i proslebh_navijac je napisao/la:horde pokrite sejuce ste se opet dokazali ........... o ovoj sezoni je sve receno
budi mi pozdravljen .
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
-
Steve Urkel
- Kontakt:
oce li bit kakve odštete za ovog janjoša
- edo_malesak
dobar je smajlovic..samo brate stalno visi u ofsajdu ali je veom brz i borben igracGerrard je napisao/la:Odlicno svi igraci su vezani ugovorom ,mali Cala ce mozda otici dok su na pragu kluba Huskic mladi napadac Buducnosti , Smajlovic za kojeg svi znamo da je kvalitetan i Vule Trivunovic za kojeg se odavno zna da je nas igrac ... Ne gubimo sa Calom puno dolaskom Vuleta , Maksa ce na svoju poziciju u veznom redu i to je to ... Drago mi je zbog Trivunovica prejak stoper , a svidja mi se i dolazak ovog Huskica ako vec dodje do toga jer u malim klubovima uvijek ima dobrih igraca i moze biti dobro pojacanje![]()
Najvaznije je da ostone oslonac a to je Torlak , Hame , Mumin i Skoro
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nije mi ni bila namjera nesto da se prepirem vec eto da se zna!Gerrard je napisao/la:Kako na nasem okupljanju ne bi tako iako je najavljeno i to iza opstine i nikom nista ... nebitno jarane to je onako radi reda da se sta pise , inace ne volim belaje nikako tako da ovo ne shavatas ozbiljnobistrikboy je napisao/la:NaravnoGerrard je napisao/la: Dolazak na Bajramski turnir pod pratnjom policije znaci lijepi strah![]()
Radi se o zakonu o javnom okupljanju koji je izglasan prosle sedmice,a na debatu o njemu ste bili pozvani i vi i mi kao nevladine organizacije,pa tako ce svaki skup od sada morati biti pod policijskom pratnjom,a na nekim mjestima je javno okupljanje zabranjeno(ispred skola,obdanista,zgrada pol.uprave...)!![]()
Samo organizacija nam je vrh nisam ocekivao onakvu brojnost ipak smo za odlazak na turnir saznali dva sata prije istog i jos jednom se nasmija grohotom da su nas poderali na tribinama
Takodjer cestitke Zelji za pobjedu na parketu , mora se reci ocekivanoj
Sramota je sta je gumena glava dopustila da se napravi od turnira , vjerovatno je svojoj Vrbanjusi htio dobar kolac novca da dodjeli pa su se ovi bunili ... bruka velika da se ne zna koliko osvaja prvo i drugo mjesto
Usput bruke je sto zakinuse Skoru za titulu najboljeg igraca Premijer lige ... supljak fol ga ubacili u idola nacije , samo da ne bi bio u ovoj konkurenciji koje nema trenutno
Braco nije na vrijeme obezbijedio novac od sponzora a turnir zakazao i odigrao,e ne moze to tako.Sto se tice Skore trebao je biti bar jedan igrac iz PLBiH jer mi je nejasno zbog ceka mi omalovazavamo ovu ligu kad god stignemo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Ovo sto hoce da dovedu Vuleta mi pravo sumljivo,da nece mozda supci da prodaju Torlaka,pa im treba zamjenaGerrard je napisao/la:Odlicno svi igraci su vezani ugovorom ,mali Cala ce mozda otici dok su na pragu kluba Huskic mladi napadac Buducnosti , Smajlovic za kojeg svi znamo da je kvalitetan i Vule Trivunovic za kojeg se odavno zna da je nas igrac ... Ne gubimo sa Calom puno dolaskom Vuleta , Maksa ce na svoju poziciju u veznom redu i to je to ... Drago mi je zbog Trivunovica prejak stoper , a svidja mi se i dolazak ovog Huskica ako vec dodje do toga jer u malim klubovima uvijek ima dobrih igraca i moze biti dobro pojacanje![]()
Najvaznije je da ostone oslonac a to je Torlak , Hame , Mumin i Skoro
cjeli klip traje 6:55, a bar 3 min ima gdje hrde pjevaju na poluvremenu...bas se fino cuje oficijalni komentator, cuje se zika a horde pjevaju...al ok,jednino su se tad i culi,zato i kontamultra@rajvosa je napisao/la:Hahahahahahah skonto sam o cemu se radi,pomno poslusajte na 6.31,alaim udara klempu belosevicu i govori mu idi ljubi zastavu,vjerovatno aludirajuci na zastavu sa ljiljanima,a belosevic mu je zbog te klempe opsovao sveRz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Volim taj patriotizam.
Je li onaj opsovao Alaimu sve na kraju videa LOOOOOL, seljaka, ako jeste.![]()
![]()
![]()
,joj lud jee Ale ko struja...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
ahahahahhaha jbg, da je sve jedno...i nije...da su bar 0-0 ima li bi prvo mjesto... a zipa ovo i ponovo porazvedran86 je napisao/la:rade kume jel ti to jos uvjek vatra sto ste zijanili
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Dosli na trening prije utakmica sa nama,ebote ko da im barsa dolaziradebl je napisao/la:ahahahahhaha jbg, da je sve jedno...i nije...da su bar 0-0 ima li bi prvo mjesto... a zipa ovo i ponovo porazvedran86 je napisao/la:rade kume jel ti to jos uvjek vatra sto ste zijanili
nije bila stvar ko dolazi, mi smo imali vecu podrsku kad su dolazili zrinjski,zeljo pa mislim i velez... sad je bilo oko 11000...dosta manje nego protiv gore navedenih ekipa...stvar je bila ta posljednja tekma u polusezoni,i eventualna pobjeda za jesenju titulu...ovako bi bilo i da je travnik gostovaoultra@rajvosa je napisao/la:Dosli na trening prije utakmica sa nama,ebote ko da im barsa dolaziradebl je napisao/la:ahahahahhaha jbg, da je sve jedno...i nije...da su bar 0-0 ima li bi prvo mjesto... a zipa ovo i ponovo porazvedran86 je napisao/la:rade kume jel ti to jos uvjek vatra sto ste zijanili![]()
![]()
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- BlueSharks
- Kontakt:
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Zadovoljan sam sa onim sto sam procitao odlicna pojacanja odlicno ovo za produzenje ugovora dobit cemo malo love od Janjosa sve u svemu ako Bog da se sve tako desi kako pise
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
FEDERALNI RADIO, EMISIJA CENTRALNI ZATVOR KOJA POCINJE U 15:30. GOSTI EMISIJE PREDSTAVNICI BORDO PRIJATELJA 1946
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.