Pogba je napisao/la:Finale će biti jednosmjerna ulica kao i finale Eura Španija-Italija.let3 je napisao/la: finale ce biti žestok rock'n roll i heavy metal, sa obje strane - ko što gledama i treba tako, ha ja...jel finale LP ili nije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pogba je napisao/la:Finale će biti jednosmjerna ulica kao i finale Eura Španija-Italija.let3 je napisao/la: finale ce biti žestok rock'n roll i heavy metal, sa obje strane - ko što gledama i treba tako, ha ja...jel finale LP ili nije
Padovan je napisao/la:Ma uzima ovo Real Madrid lagano!
eeeee ložaču stariPogba je napisao/la:Finale će biti jednosmjerna ulica kao i finale Eura Španija-Italija.let3 je napisao/la: finale ce biti žestok rock'n roll i heavy metal, sa obje strane - ko što gledama i treba tako, ha ja...jel finale LP ili nije
Agree. Ja sam znao da ce Juve teze postizati golove Monacu nego BVB,ali nisam znao da ce Monako biti onolika prijetnja kolika su bili. A igraci su redom svi govorili da ce biti jako tesko. Kad premotam film nisu se Reala ni blizu plasili kao Monaca,izjave i vidjeno na terenu to pokazuju.let3 je napisao/la:Xavi: "Messijev prvi gol (protiv Athletica) bio je skandalozan, strava... Mislim da je to jedan od najboljih golova ikada postignutih. Imamo veliko samopouzdanje, ali moramo biti oprezni. Juventus je sjajna ekipa."
![]()
za razliku od nas na forumu, sreca pa su igraci svjesni snage protivnika i bitnosti utakmice
Ko osvaja ?messilla je napisao/la:Haman tačno tri dana do tekme.
messilla je napisao/la:Juve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.