Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Angel out,Hames in.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Yebo ih James... gdje su bili prije prvenstva kad je bio duplo jeftiniji....
Ako ga dovede Pero se posrao na sve ove razumne transfere zadnjih godina

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nije bilo ekonomske racunice prije SPConsigliere je napisao/la:Yebo ih James... gdje su bili prije prvenstva kad je bio duplo jeftiniji....
Eh kako Pero baca Carla na muke.
Bale James Ronadlo
Steta za Isca
Za sve je kriva Barca
Bale James Ronadlo

Steta za Isca

Za sve je kriva Barca

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Isco ima samo jednu manu....Isco igra samo kad ima loptu u nogoma... Prošle sezone Bale, Di Maria su pomagali odbrani. Ronaldo se djelomično vraćao.emir18 je napisao/la:Eh kako Pero baca Carla na muke.
Bale James Ronadlo![]()
Steta za Isca
Za sve je kriva Barca
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
http://www.marca.com/2014/07/20/futbol/ ... 37937.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Negredo zamjena za Moratu?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Po meni bi to bio puno logičniji potez i od dovođenja Hamesa. E sad...Garfield je napisao/la:http://www.marca.com/2014/07/20/futbol/ ... 37937.html

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
[youtube][/youtube]
Bio bi odlican napadac nebi morao gledati kurcobolju od onog panja na el classico, onaj panjzema unese kurcobolju toliku da zraci okolo i ubija igru s obje strane.
Bio bi odlican napadac nebi morao gledati kurcobolju od onog panja na el classico, onaj panjzema unese kurcobolju toliku da zraci okolo i ubija igru s obje strane.
Benzemi treba konkurencija, pa će on počet zabijat.Rasputin je napisao/la:[youtube][/youtube]
Real Madrid C.F.
Cavani treba
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Kako stvari stoje u novu sezonu ćemo ući kao najskuplja momčad... Ukupna vrijednost ekipe iznosi 614 miliona eura. Slijedi nas Barcelona sa 603 miliona i Bayern sa 525 miliona eura.
Među 10 najskupljih igrača La Lige, Real ima 6-toricu...
2. Ronaldo 110 miliona eura
3. Bale 85 miliona eura
6. Modrić 60 miliona eura
7. Di Maria 50 miliona eura
9. Benzema 48 miliona
10. Ramos 45 miliona.
Među 10 najskupljih igrača La Lige, Real ima 6-toricu...
2. Ronaldo 110 miliona eura
3. Bale 85 miliona eura
6. Modrić 60 miliona eura
7. Di Maria 50 miliona eura
9. Benzema 48 miliona
10. Ramos 45 miliona.
Cuj Bale 85 miliona

mene vise cudi ovo Benzema 48 miliona zar bi iko dao vise od 20?Mozambik je napisao/la:Cuj Bale 85 miliona![]()
![]()
Opet se napadac spominje 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Napadač je potreban, ne možemo ući u sezonu sa jednim napadačem... Bilo bi fino dovest nekog povoljnog napadača, zatim prvom timu priključiti De Tomasa.suhi je napisao/la:Opet se napadac spominje
ljudi jel ima sta za khediru vi to mozda bolje znate kao navijaci reala,,,jel ima sanse da dodje u arsenal 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- tyler durden
- Kontakt:
khedira je na urlaubutopnik1 je napisao/la:ljudi jel ima sta za khediru vi to mozda bolje znate kao navijaci reala,,,jel ima sanse da dodje u arsenal

James Rodríguez ya es nuevo jugador del Real Madrid
- tyler durden
- Kontakt:
Dok ne bude ofišl nista od togaCap17an je napisao/la:James Rodríguez ya es nuevo jugador del Real Madrid

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.