Bili su u problemima zbog ekonomske krize i one afera sa Sanaderom,ali ih je Austijska vlada keširala i sad su 51% u državnom vlasništvu i nema problema.Žvaka je napisao/la:Koliko sam upućen a jesam, Hypo Alpe banka je bila maltene pred gašanjem prije nekih pola godine![]()
Ne znam podatke za skoriji period ali se nadam da je bolje...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Razumijes ti mene burazere moj 

ko kaze da se izjaloviloBianconeri1988 je napisao/la:Samo da ne bude kao sa Mepasom s kojim smo potpisali neki ugovor čini mi se u januaru pa se to sve izjalovilo na kraju
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ma uzeli raju na kreditima izdavali ih u chf(svicarskim francima),a isti ludjacki skocio pa su se oparili na kamatama drama..!!!Raja ih mrze samoo takooo..nime_tm87 je napisao/la:mislim da su ih kupili neki likovi tako da su se stabilizovali ...Žvaka je napisao/la:Koliko sam upućen a jesam, Hypo Alpe banka je bila maltene pred gašanjem prije nekih pola godine![]()
Ne znam podatke za skoriji period ali se nadam da je bolje...

Saradnja se produzila na obostrano zadovoljstvoBianconeri1988 je napisao/la:Samo da ne bude kao sa Mepasom s kojim smo potpisali neki ugovor čini mi se u januaru pa se to sve izjalovilo na kraju

Einigkeit und Recht und Freiheit
Nece nam biti sponzor na dresovima Hypo.
A raji ko je kriv hebi ga kad ne cita ugovor prilokom zakljucivanja ugovora za kredit.
Vratili su se oni prije pola godine na zelenu granu inace nebi svaka druga ona reklama na fasadi bila Hypo.
Kako se ono kaze stao mi mozak, kotile se, mnozile se

A raji ko je kriv hebi ga kad ne cita ugovor prilokom zakljucivanja ugovora za kredit.
Vratili su se oni prije pola godine na zelenu granu inace nebi svaka druga ona reklama na fasadi bila Hypo.
Kako se ono kaze stao mi mozak, kotile se, mnozile se

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nije se izjalovilo, jednostavno je istekao ugovor potpisan na 6 mjeseci i to je to. Ustvari, ističe za par dana.boccaccio je napisao/la:ko kaze da se izjaloviloBianconeri1988 je napisao/la:Samo da ne bude kao sa Mepasom s kojim smo potpisali neki ugovor čini mi se u januaru pa se to sve izjalovilo na kraju
Što se tiče Hypo Alpe Adria - imam info. da je ugovoro vrlo povoljan, skoro pa nevjerovatan za naše uvjete što je samo još jedna potvrda rada ljudi u klubu. I da, za ovaj ugovor Buki je najviše posla odradio. To je vrlo važno reći.
Jbg Olimpic muze li muze, zalosno sto nam podmladak ide.Baby je napisao/la:Vel'ka šteta
Jel ovo znaci da i Nijaz ode u Olimpic ili ... ?
Cuva Bog Zelju svog!
Olimpik je realno po meni jajpametnija ekipa ! Ljudi nista necekaju, i vako ce nam sveake godine uzet igraca i nama i sarajevu kad djeca vide da ih vamo u Zelji ne zovu da pisu ugovore Olimpik to lijepo iskoriisti !
- partibrejker1921
- Kontakt:
Druže Joško, ipak nije. Ozbiljno. : )domorocki je napisao/la:Saradnja se produzila na obostrano zadovoljstvoBianconeri1988 je napisao/la:Samo da ne bude kao sa Mepasom s kojim smo potpisali neki ugovor čini mi se u januaru pa se to sve izjalovilo na kraju
Hvala,znao sam to,nego sam kao uputio repliku na to da se izjalovilopartibrejker1921 je napisao/la:Nije se izjalovilo, jednostavno je istekao ugovor potpisan na 6 mjeseci i to je to. Ustvari, ističe za par dana.boccaccio je napisao/la:ko kaze da se izjaloviloBianconeri1988 je napisao/la:Samo da ne bude kao sa Mepasom s kojim smo potpisali neki ugovor čini mi se u januaru pa se to sve izjalovilo na kraju
Što se tiče Hypo Alpe Adria - imam info. da je ugovoro vrlo povoljan, skoro pa nevjerovatan za naše uvjete što je samo još jedna potvrda rada ljudi u klubu. I da, za ovaj ugovor Buki je najviše posla odradio. To je vrlo važno reći.

- partibrejker1921
- Kontakt:
Mislim da se neće produžiti a znam da će do početka PL biti još nekih jakih sponzora. : )
- eliminator
- Kontakt:
samo uzimaju strasne igracelopta je napisao/la:Olimpik je realno po meni jajpametnija ekipa ! Ljudi nista necekaju, i vako ce nam sveake godine uzet igraca i nama i sarajevu kad djeca vide da ih vamo u Zelji ne zovu da pisu ugovore Olimpik to lijepo iskoriisti !

To je to,tako treba,obradovao si me...bilo bi odlicno da nas pogleda malo sreca pri dobijanju evropskog protivnika,iako su generalno mnogi jaci od nas,ako se desi da slucajno prodjemo,vjerujem da bi bili jos veci magnet za ostvarivanje dobrih sponzorskih ugovora...od takvih stvari ekipa moze mnogo normalnije da zivi i da se razvijapartibrejker1921 je napisao/la:Mislim da se neće produžiti a znam da će do početka PL biti još nekih jakih sponzora. : )
- zlaya_tm87
- Kontakt:
puno se prica, sta je od svega istina, vidjecemo. da ne bude samo "tresla se gora, rodio se mis" 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ja pričam samo ono što znam i što je sigurno tačno. Ne spominjem ova neka imena i ne provljujem se bezveze.zlaya_tm87 je napisao/la:puno se prica, sta je od svega istina, vidjecemo. da ne bude samo "tresla se gora, rodio se mis"
Je li Code nam glavni sponzor u idućoj sezoni?
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- zlaya_tm87
- Kontakt:
onda se radujem svakom tvom postu od sada, samo nastavipartibrejker1921 je napisao/la:Ja pričam samo ono što znam i što je sigurno tačno. Ne spominjem ova neka imena i ne provljujem se bezveze.zlaya_tm87 je napisao/la:puno se prica, sta je od svega istina, vidjecemo. da ne bude samo "tresla se gora, rodio se mis"

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ja se toga najviše bojim.zlaya_tm87 je napisao/la:puno se prica, sta je od svega istina, vidjecemo. da ne bude samo "tresla se gora, rodio se mis"
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."