Sa tim ludakom nikad nije nacisto. Mozda mu je to Hertaux/Digne/iz Catanie jedan se spominje, a mozda i Ramos/Benatia/Ibra. Samo nabrajam bzvz, sve je moguce.sanji je napisao/la:Kaze Sabatini da je Dzeko odličan igrač, ali da najveće pojaćanje tek dolazi....... Na koga misli????
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
embrace the chaos
Denno je napisao/la:Sa tim ludakom nikad nije nacisto. Mozda mu je to Hertaux/Digne/iz Catanie jedan se spominje, a mozda i Ramos/Benatia/Ibra. Samo nabrajam bzvz, sve je moguce.sanji je napisao/la:Kaze Sabatini da je Dzeko odličan igrač, ali da najveće pojaćanje tek dolazi....... Na koga misli????
Hertaux i Digne mogu Dzeki kopačke cistiti,,,,Benatia je također ispod Džeke,,, samo Ramos i Ibra su veća imena,,ali minimalne šanse da oni dodju,,,,zato se baš pitam na koga li je to mislio????
Ma nije to poenta, nego je on lud, voli se igrat izjavama i nepredvidiv je. Novinari gotovo nikad ne saznaju sta radi, sa kim pregovara, tek kad stvar bude gotova Di Marzio objavi.sanji je napisao/la:Denno je napisao/la:Sa tim ludakom nikad nije nacisto. Mozda mu je to Hertaux/Digne/iz Catanie jedan se spominje, a mozda i Ramos/Benatia/Ibra. Samo nabrajam bzvz, sve je moguce.sanji je napisao/la:Kaze Sabatini da je Dzeko odličan igrač, ali da najveće pojaćanje tek dolazi....... Na koga misli????
Hertaux i Digne mogu Dzeki kopačke cistiti,,,,Benatia je također ispod Džeke,,, samo Ramos i Ibra su eća imena,,ali minimalne šanse da oni dodju,,,,zato se baš pitam na koga li je to mislio????
embrace the chaos
Sa tim ludakom nikad nije nacisto. Mozda mu je to Hertaux/Digne/iz Catanie jedan se spominje, a mozda i Ramos/Benatia/Ibra. Samo nabrajam bzvz, sve je moguce.[/quote]
Hertaux i Digne mogu Dzeki kopačke cistiti,,,,Benatia je također ispod Džeke,,, samo Ramos i Ibra su eća imena,,ali minimalne šanse da oni dodju,,,,zato se baš pitam na koga li je to mislio????[/quote]
Ma nije to poenta, nego je on lud, voli se igrat izjavama i nepredvidiv je. Novinari gotovo nikad ne saznaju sta radi, sa kim pregovara, tek kad stvar bude gotova Di Marzio objavi.[/quote]
Sa Džekom tri mjeseca pregovra i svi to znamo,,znači nije tajna,,,, jedino što može u romu doći je Contrao i Hertaux ili Digne,,,koji su nula za Edina,,tako da mu je ta izjava glupa tek pravo pojačanje stiže,,,, kad bi Ramos ili neko njegovog ranga ili čak veće ime,,,kapa do poda,,ali od toga nema nisšta,,, neka bude sretan što je Džeku(jedva) doveo,,najači transfer zadnjih 10 godina Rome.
Hertaux i Digne mogu Dzeki kopačke cistiti,,,,Benatia je također ispod Džeke,,, samo Ramos i Ibra su eća imena,,ali minimalne šanse da oni dodju,,,,zato se baš pitam na koga li je to mislio????[/quote]
Ma nije to poenta, nego je on lud, voli se igrat izjavama i nepredvidiv je. Novinari gotovo nikad ne saznaju sta radi, sa kim pregovara, tek kad stvar bude gotova Di Marzio objavi.[/quote]
Sa Džekom tri mjeseca pregovra i svi to znamo,,znači nije tajna,,,, jedino što može u romu doći je Contrao i Hertaux ili Digne,,,koji su nula za Edina,,tako da mu je ta izjava glupa tek pravo pojačanje stiže,,,, kad bi Ramos ili neko njegovog ranga ili čak veće ime,,,kapa do poda,,ali od toga nema nisšta,,, neka bude sretan što je Džeku(jedva) doveo,,najači transfer zadnjih 10 godina Rome.
Sad koliko se dugo pregovaralo sa Edinom, to ne znamo. Dobro ne moze uvijek ni sakriti. A transfer Edina ce se pokazat da li je najveci najbolji, Radja, Kevin Strootman sve su to dobri transferi, daj Boze da ih Edin nadmasi i donese vise taj skudeto u vjecni grad.
embrace the chaos
Klub ciji su navijaci i trener ga prozvali Klocom.Neka se stide,zajedno sa rukovodstvom kluba tih godina.hurem je napisao/la:Zeljo nista nije izbacio, da se Edin afirmisao u tom klubu mozda bih nesto i rekao, jednostavno momak se dokazao i afirmisao u Teplicama koje su ga progurale dalje i danas je to sto jeste..."""Isto kao kada bi rekao da je Manchester Utd izbacio vrhunske igrace Piquea i Pogbu""" - if you know what I mean.shminka je napisao/la:Teške su muke pitarske, valjda će i oni nekad izbaciti vrhunskog igrača
Mozete samo biti zahvalni Bogu sto imate toliko koristi od igraca koji od kluba nije imao ni priblizno toliko, ili gotovo nikako.
S Bajicem je recimo druga prica, on se afirmisao u Zeljeznicaru, i ako uspije u buducnosti moci ce se u tom kontekstu govoriti o njemu i klubu s Grbavice
Ma Denno nece momci da se peglaju i citaju gluposti i da se prepiru sa nekim likovima koji ne vide dalje od nosa.Evo i ja maloprije vidio haos na temi i hladno zaobisao.Ja nemam zivaca da se s nekom djecom raspravljam kad oni ne zele da vide neke stvari.Mozemo pisati o transferima,Romi i Rominim igracima.Neke nepotrebne rasprave me ne zanimaju.Oni ako zele vratit ce se mada sumnjam da ce se to ikada desiti a i u potpunosti ih razumijem ako se ne vrate.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Da, dobio je priliku tako mlad u prvom timu...jer su skontali ljudi da je klocsedra je napisao/la:Klub ciji su navijaci i trener ga prozvali Klocom.Neka se stide,zajedno sa rukovodstvom kluba tih godina.hurem je napisao/la:Zeljo nista nije izbacio, da se Edin afirmisao u tom klubu mozda bih nesto i rekao, jednostavno momak se dokazao i afirmisao u Teplicama koje su ga progurale dalje i danas je to sto jeste..."""Isto kao kada bi rekao da je Manchester Utd izbacio vrhunske igrace Piquea i Pogbu""" - if you know what I mean.shminka je napisao/la:Teške su muke pitarske, valjda će i oni nekad izbaciti vrhunskog igrača
Mozete samo biti zahvalni Bogu sto imate toliko koristi od igraca koji od kluba nije imao ni priblizno toliko, ili gotovo nikako.
S Bajicem je recimo druga prica, on se afirmisao u Zeljeznicaru, i ako uspije u buducnosti moci ce se u tom kontekstu govoriti o njemu i klubu s Grbavice
Ponavljam ima ignore, a moze se i preskociti, mene vala svacije misljenje ne zanima nit uvrede doticu. Sreca pa onom pdfu se manje vise svi poznajemo te se zna ciji su postovi jako relevantni. Ja necu moliti nikog da se vrati nit tjeratiManuel je napisao/la:Ma Denno nece momci da se peglaju i citaju gluposti i da se prepiru sa nekim likovima koji ne vide dalje od nosa.Evo i ja maloprije vidio haos na temi i hladno zaobisao.Ja nemam zivaca da se s nekom djecom raspravljam kad oni ne zele da vide neke stvari.Mozemo pisati o transferima,Romi i Rominim igracima.Neke nepotrebne rasprave me ne zanimaju.Oni ako zele vratit ce se mada sumnjam da ce se to ikada desiti a i u potpunosti ih razumijem ako se ne vrate.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 10 avg 2015, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
Denno je napisao/la:Ponavljam ima ignore, a moze se i preskociti, mene vala svacije misljenje ne zanima nit uvrede doticu. Sreca pa onom pdfu se manje vise svi poznajemo te se zna ciji su postovi jako relevantni. Ja necu moliti nikog a se vrati nit tjeratiManuel je napisao/la:Ma Denno nece momci da se peglaju i citaju gluposti i da se prepiru sa nekim likovima koji ne vide dalje od nosa.Evo i ja maloprije vidio haos na temi i hladno zaobisao.Ja nemam zivaca da se s nekom djecom raspravljam kad oni ne zele da vide neke stvari.Mozemo pisati o transferima,Romi i Rominim igracima.Neke nepotrebne rasprave me ne zanimaju.Oni ako zele vratit ce se mada sumnjam da ce se to ikada desiti a i u potpunosti ih razumijem ako se ne vrate., al bi mi bilo drago da svi zajedno ispratimo sezonu, zanima njih itekako klub i treba da pisu tamo gdje im je mjesto a ne da bjeze po forumu.
Volio bih i ja da oni pisu al ako nece sta ces yebiga.Hiljadu sam puta pisao idite ignore al kako kad oni pacenici svasta pisu.Nista ima nas sad vise pa ce biti zanimljivo
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad ce potpisati Edin?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Valjda ce do petka da zaigra na Olimpicu. Iako me ne bi iznenadilo da se ni do tada ovo ne zavrsiGoalgetter je napisao/la:Kad ce potpisati Edin?
btw. Aguero na klupi
Nadam seDenno je napisao/la:Ma hoce zbog nas vidjet ces
valjda kada se finalizuje transfer sanabrie u sporting gijon, a to bi trebalo biti nekada ovih dana.. http://www.forzaroma.info/2015/08/10/me ... ria/460408Goalgetter je napisao/la:Kad ce potpisati Edin?
- Goalgetter
- Kontakt:
Doumbia se vratio u CSKA -> dakle mislim da je put slobodan za Edina.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
official?Goalgetter je napisao/la:Doumbia se vratio u CSKA -> dakle mislim da je put slobodan za Edina.
Evo objavili su na transfermarktu, izgleda da je posudba u pitanju.SlevinKelevra je napisao/la:official?Goalgetter je napisao/la:Doumbia se vratio u CSKA -> dakle mislim da je put slobodan za Edina.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Da Doumbia nazad u CSKA do januara, a onda u Kinu.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Nadam se da ce zaigrati vec protiv Sevile u petak. Jedva cekam da ga vidim u Rominom dresu.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, legendarnadruga, Micron, rishovski i 51 gost.