stomaklija je napisao/la:Bogami ponuda veceras bolja nego za vikend![]()
WBA - gol 1,65
Betis - gol 1,20
Ferreira - gol 1,55
Hibernian - gol 1,30
Angers - gol 1,20
Drogheda - gol 1,15
BH PLay
PS: Hertha veceras po meni je bet dana. Jeste gradski derbi ali Union je veceras bez 2 glavna veznjaka(gripa). Hertha u usponu forme, bundes liga tu na vratima ovo moraju dobiti. Srettno
- I opet kladionice rade majmune od igrača, Kvota na WBA preko 7Jos prije 10-ak dana sam rekao ovdje odigrati dvojku i eto zaboravio sam zbog trazenja jakih kvote na pogotke gostiju. Portugalci još od jučer također štimaju sve i svašta, Braga večeras zaradila korisnu kintu. Francuzi lagan odradiše prelaz, gradski derbi u Berlinu ladno 2:2. Kao što sam već ranije napisao bio sam ubijeđen da će WBA zabiti+Ferreira. KOckam s njihovim parama i ko im j... kevu
Nadam se da je kome koristilo gore navedeni parovi i da se izbjegao šugavi betis...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- stomaklija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- EmirSioux89
- Kontakt:
Philadelphia - LA Clippers - 2
B.Griffin (LA Clipp.) (18,5) - Više
D.Nowitzki (Dallas) (16,5) - Manje
K.Irving (Cleveland) (24,5) - Više
Milwaukee(100,5) - Manje
O.J.Mayo (Dallas) (17,5) - Više
Detroit - New Orleans - 1
Cleveland - Minnesota - 1
Kvota oko 70.
Malo da se prati NBA
B.Griffin (LA Clipp.) (18,5) - Više
D.Nowitzki (Dallas) (16,5) - Manje
K.Irving (Cleveland) (24,5) - Više
Milwaukee(100,5) - Manje
O.J.Mayo (Dallas) (17,5) - Više
Detroit - New Orleans - 1
Cleveland - Minnesota - 1
Kvota oko 70.
Malo da se prati NBA
Manchester United!
parker 23.5 over(nema duncana i ginobilija,pa bi trebao on preuzeti odgovornost)
boozer 15.5 over (kako nema duncana realno je da prebaci)
charlotte-boston 194.5 under (domacin ubacuje u prosjeku oko 88 koseva,a boston oko 100,pa se nadam da ce proci)
sretno ako ko sta isprati
boozer 15.5 over (kako nema duncana realno je da prebaci)
charlotte-boston 194.5 under (domacin ubacuje u prosjeku oko 88 koseva,a boston oko 100,pa se nadam da ce proci)
sretno ako ko sta isprati

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Vuku me celtic i psg za sutra nesto pravo...da li odigrati ili ne..
Za momke koji igraju golove domaćina i gosta...
malo sam ubacio u excel rezultate liga petice, i statistika je da domaćini daju gol u 80% utakmica(4/5),a gosti u 67% (2/3)... odstupanja su 1-2% gore-dole, al tu je to u 5 deka...
Bilo je kola u kojima je svih 10 domaćina dalo gol, u svakoj od ovih 5 liga, al bilo je gdje je samo 5 od 10 domaćina dalo gol. Kod gostiju se to kreće od 4 do 9, od mogućih 10 utakmica.
Nije direktno za utakmice ali kao neki parametar...
malo sam ubacio u excel rezultate liga petice, i statistika je da domaćini daju gol u 80% utakmica(4/5),a gosti u 67% (2/3)... odstupanja su 1-2% gore-dole, al tu je to u 5 deka...
Bilo je kola u kojima je svih 10 domaćina dalo gol, u svakoj od ovih 5 liga, al bilo je gdje je samo 5 od 10 domaćina dalo gol. Kod gostiju se to kreće od 4 do 9, od mogućih 10 utakmica.
Nije direktno za utakmice ali kao neki parametar...
- ficobahtic
- Kontakt:
Valjda ces jednu pogoditi...Willy je napisao/la:St.Patricks - Glentoran 11.2. 20:30 1 1,60
Empoli - Livorno(a.h) 11.2. 20:45 1 1,75
Liverpool - W.B.A.(s.t.) 11.2. 21:00 1 1,50
Sp.Braga - P.Ferreira 11.2. 21:00 1 1,65
Betis - Valladolid 11.2. 21:30 1 1,90
Marchenko - De Voest(rez.) 11.2. 22:30 2:0 1,70
kvota: 22.38

Zezam se na zamjeri, svima se ovo nekad desava. Dugogodisnji sam kladionicar tj. od kako postoje kladionice..

Samo da pozdravim raju i pokusat' cu ubuduce malo vise posjecivati ovaj pdf, jer ima dosta interesantnih savjeta!
Pitanje, kako da postavim ovdje sliku listica sa premier-kladionice online kladj.?
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Milwaukee-Washington (+4,5) h2 @ 1.85
Wizzardsi igraju sve bolje, Wall je napravio iskorak u karijeri i igra sjajno. Bucksi se nakon početne euforije koja slijedi promjenom trenera polako vraćaju tamo gdje im je mjesto, a to je nešto ispod prosjeka lige. Gosti imaju 3 pobjede zaredom, momentum i samopouzdanje, domaći imaju 3 poraza zaredom i nemaju jasno definisan identitet.
Philadelphia-LA Clippers kp2 @ 1.45
Sixersi su u priločno lakom rasporedu uspjeli uzeti 4 pobjede u zadnjih 5 utakmica, ali čisto sumnjam da protiv Clippersa imaju šanse. Naročito aku uzmemo u obzir da su gosti napokon kompletni, te da su sinoć odnijeli uvjerljivu pobjedu iz MSG-a. Pogađali su svi, i ako samo 2 ili 3 komplementarna igrača prenesu taj momentum i u Philadelphiu ne bi trebali imati većih problema. Imaju dovoljno dobar protok lopte da razbiju zgusnutu odbranu domaćih. Hendikep od 5,5 se čini velik ali mislim da će Clippersi i to da pokriju.
Detroit-New Orleans kp1 @ 1.45
Smatram da Pistonsi imaju više talenta u ekipi nego što rezultati pokazuju, a sa pravim razigravačem kakav je Calderon to polako dolazi do izražaja. Vezali su dvije pobjede, jednu protiv jakih Spursa kod kuće a drugu na gostovanju u Milwaukeeu. Znaju biti nezgodan domaćin i mislim da Hornetsi nemaju dovoljno iskustva da odnesu pobjedu iz Detroita.
Charlotte-Boston (-3,5) h2 @ 1.85
Ne vidim razlog za ovako mali hendikep osim činjenice da su Celticsi sinoć igrali 3 produžetka. Mislim da je to ipak vrlo često precijenjeno i da na rezultat zna uticati upravo obrnuto tj. da igrači prenesu intenzitet iz prošle utakmice na sljedeću. Zasada se neigranje Ronda ne osjeti u igri gostiju, napade vrte preko pick&rolla Piercea koji to uredno rješava. Domaći 7 poraza zaredom, gosti 7 pobjeda. Dovoljno rečeno.
To su glavne preporuke, evo i nešto rekreativno:
Brooklyn Nets under 86,5 @ 1.85
Ne pratim previše statistiku ali mislim da Indiana prima najmanje poena u ligi (uz možda Memphis). Sinoć su izgubili od Raptorsa dobijenu utakmicu, a poznajući trenera Vogela okrenuće se upravo onome što najbolje rade - odbrani. Netsi nemaju dovoljno šutera da to razbiju, u napadu ionako igraju sporo i dosadno, vrlo često su bez ideje, a i nisu u nekoj formi. Margina jeste mala ali u čak 3 od posljednje 4 utakmice nisu prebacili ovu marginu.
Jennings under 18,5
Čisto zbog činjenice da je Jennings uprsko u pomenutoj utakmici protiv Pistonsa, moglo bi se odraziti na njegovu igru. Ionako u direktnom duelu prednost dajem Wallu, koji igra sjajnu odbranu. Možda probati i Walla over 16,5 zajedno s ovim, mogao bi imati dosta prilika u tranziciji. Ipak moguće je da bude sporiji tempo utakmice, te da se Bucksi orjentišu na odbranu s obzirom na loše rezultate u posljednje vrijeme, a Wall bi mogao imati problema u postavljenim napadima protiv unutarnje linije domaćih. Zbog toga na manji ulog.
Wizzardsi igraju sve bolje, Wall je napravio iskorak u karijeri i igra sjajno. Bucksi se nakon početne euforije koja slijedi promjenom trenera polako vraćaju tamo gdje im je mjesto, a to je nešto ispod prosjeka lige. Gosti imaju 3 pobjede zaredom, momentum i samopouzdanje, domaći imaju 3 poraza zaredom i nemaju jasno definisan identitet.
Philadelphia-LA Clippers kp2 @ 1.45
Sixersi su u priločno lakom rasporedu uspjeli uzeti 4 pobjede u zadnjih 5 utakmica, ali čisto sumnjam da protiv Clippersa imaju šanse. Naročito aku uzmemo u obzir da su gosti napokon kompletni, te da su sinoć odnijeli uvjerljivu pobjedu iz MSG-a. Pogađali su svi, i ako samo 2 ili 3 komplementarna igrača prenesu taj momentum i u Philadelphiu ne bi trebali imati većih problema. Imaju dovoljno dobar protok lopte da razbiju zgusnutu odbranu domaćih. Hendikep od 5,5 se čini velik ali mislim da će Clippersi i to da pokriju.
Detroit-New Orleans kp1 @ 1.45
Smatram da Pistonsi imaju više talenta u ekipi nego što rezultati pokazuju, a sa pravim razigravačem kakav je Calderon to polako dolazi do izražaja. Vezali su dvije pobjede, jednu protiv jakih Spursa kod kuće a drugu na gostovanju u Milwaukeeu. Znaju biti nezgodan domaćin i mislim da Hornetsi nemaju dovoljno iskustva da odnesu pobjedu iz Detroita.
Charlotte-Boston (-3,5) h2 @ 1.85
Ne vidim razlog za ovako mali hendikep osim činjenice da su Celticsi sinoć igrali 3 produžetka. Mislim da je to ipak vrlo često precijenjeno i da na rezultat zna uticati upravo obrnuto tj. da igrači prenesu intenzitet iz prošle utakmice na sljedeću. Zasada se neigranje Ronda ne osjeti u igri gostiju, napade vrte preko pick&rolla Piercea koji to uredno rješava. Domaći 7 poraza zaredom, gosti 7 pobjeda. Dovoljno rečeno.
To su glavne preporuke, evo i nešto rekreativno:
Brooklyn Nets under 86,5 @ 1.85
Ne pratim previše statistiku ali mislim da Indiana prima najmanje poena u ligi (uz možda Memphis). Sinoć su izgubili od Raptorsa dobijenu utakmicu, a poznajući trenera Vogela okrenuće se upravo onome što najbolje rade - odbrani. Netsi nemaju dovoljno šutera da to razbiju, u napadu ionako igraju sporo i dosadno, vrlo često su bez ideje, a i nisu u nekoj formi. Margina jeste mala ali u čak 3 od posljednje 4 utakmice nisu prebacili ovu marginu.
Jennings under 18,5
Čisto zbog činjenice da je Jennings uprsko u pomenutoj utakmici protiv Pistonsa, moglo bi se odraziti na njegovu igru. Ionako u direktnom duelu prednost dajem Wallu, koji igra sjajnu odbranu. Možda probati i Walla over 16,5 zajedno s ovim, mogao bi imati dosta prilika u tranziciji. Ipak moguće je da bude sporiji tempo utakmice, te da se Bucksi orjentišu na odbranu s obzirom na loše rezultate u posljednje vrijeme, a Wall bi mogao imati problema u postavljenim napadima protiv unutarnje linije domaćih. Zbog toga na manji ulog.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- TMmanija2012
- Kontakt:
Colon daje gol 1,55,Indiana 1,Harrison,isner(parovi) 1,40..kv 2,71 .uplata 9..dobitak 24,39km
Posto cekam na jednom tiketu Indianu i Cleveland odigrah i ovdje nesto.

Boston jeste umoran vjerovatno od sinoc al nevjerujem da ce si dopustiti kiks protiv zadnje ekipe na tabeli.
Johnson OVER. Posto Deron ne igra a Indiana ima sjajne igrace u reketu vjerujem da ce dosta suteva uzeti Joe.
Pekovic over. Nema kirilenke, lovea. Meni dosta. xD

Boston jeste umoran vjerovatno od sinoc al nevjerujem da ce si dopustiti kiks protiv zadnje ekipe na tabeli.
Johnson OVER. Posto Deron ne igra a Indiana ima sjajne igrace u reketu vjerujem da ce dosta suteva uzeti Joe.
Pekovic over. Nema kirilenke, lovea. Meni dosta. xD
- ficobahtic
- Kontakt:
Evo moja prognoza za veceras, uvijek igram samo tri para
Charlote - Boston 1 @ 2,25
Boozer over 15,5 @ 1,85
NY Islanders - Carolina kp2 @ 1,8
kvota 7,5, uplatio 4, dobitak 30km
Charlote - Boston 1 @ 2,25
Boozer over 15,5 @ 1,85
NY Islanders - Carolina kp2 @ 1,8
kvota 7,5, uplatio 4, dobitak 30km
kad budes na stranici gdje ti je listić klikni tipku na tastaturi PRTSRC (print screen). Nakon toga uđi u program PAINT (imaju ga svi windowsi, pretpostavljam da koristiš xp ili win7). Kad si ušao u PAINT drži tipku CTRL i stisni V (možeš i desnim klikom miša, pa PASTE(zalijepi), jer naredba PRINT SCREEN dođe isto što i COPY) Tada bi ti se u PAINTU trebala pojaviti slika, umjesto cijelog ekrana ti OBREŽI (naredba u paintu) samo onaj dio sa tiketom, i sliku spremi u računalo. Sljedeći korak je da otiđeš na www,pohrani,com i vidjet ćeš naredbu: "odaberi datoteku". Klikni na to i dodaj sliku iz računala koju si spremio maloprije. Pusti stranicu da odradi svoj posao, i dobit ćeš kod za forum, i taj kod samo zalijepi ovdje.ficobahtic je napisao/la:Valjda ces jednu pogoditi...Willy je napisao/la:St.Patricks - Glentoran 11.2. 20:30 1 1,60
Empoli - Livorno(a.h) 11.2. 20:45 1 1,75
Liverpool - W.B.A.(s.t.) 11.2. 21:00 1 1,50
Sp.Braga - P.Ferreira 11.2. 21:00 1 1,65
Betis - Valladolid 11.2. 21:30 1 1,90
Marchenko - De Voest(rez.) 11.2. 22:30 2:0 1,70
kvota: 22.38![]()
Zezam se na zamjeri, svima se ovo nekad desava. Dugogodisnji sam kladionicar tj. od kako postoje kladionice..![]()
Samo da pozdravim raju i pokusat' cu ubuduce malo vise posjecivati ovaj pdf, jer ima dosta interesantnih savjeta!
Pitanje, kako da postavim ovdje sliku listica sa premier-kladionice online kladj.?
Ako je malo prekomplicirano, jbg, ja sam navikao i radim tako. Možda ti netko drugi objasni lakši način. Pozdrav

Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 12 feb 2013, 00:16, ukupno mijenjano 2 puta.
U desetom selu živi Antuntun!
Evo za veceras
:

J.Holiday 19.5 under
Igraju protiv Cliperrsa sto znaci da ce ga cuvati Paul koji je odlican defanzivni igrac tako da ne ocekujem da ce on ici preko ove granice.
J.Smith 17.5 over
Igraju protiv Dallasa sto znaci da ce ga cuvati Dirk koji je los igrac u odbrani tako da ocekujem da Josh dominira veceras, protiv Dallasa u zadnje 2 godine je pruzao dobre partije pa se nadam da ce i veceras nastaviti.
Igraju protiv Cliperrsa sto znaci da ce ga cuvati Paul koji je odlican defanzivni igrac tako da ne ocekujem da ce on ici preko ove granice.
J.Smith 17.5 over
Igraju protiv Dallasa sto znaci da ce ga cuvati Dirk koji je los igrac u odbrani tako da ocekujem da Josh dominira veceras, protiv Dallasa u zadnje 2 godine je pruzao dobre partije pa se nadam da ce i veceras nastaviti.
- ficobahtic
- Kontakt:
[quote="bevanda4"]
kad budes na stranici gdje ti je listić klikni tipku na tastaturi PRTSRC (print screen). Nakon toga uđi u program PAINT (imaju ga svi windowsi, pretpostavljam da koristiš xp ili win7). Kad si ušao u PAINT drži tipku CTRL i stisni V (možeš i desnim klikom miša, pa PASTE(zalijepi), jer naredba PRINT SCREEN dođe isto što i COPY) Tada bi ti se u PAINTU trebala pojaviti slika, umjesto cijelog ekrana ti OBREŽI (naredba u paintu) samo onaj dio sa tiketom, i sliku spremi u računalo. Sljedeći korak je da otiđeš na www,pohrani,com i vidjet ćeš naredbu: "odaberi datoteku". Klikni na to i dodaj sliku iz računala koju si spremio maloprije. Pusti stranicu da odradi svoj posao, i dobit ćeš kod za forum, i taj kod samo zalijepi ovdje.
Ako je malo prekomplicirano, jbg, ja sam navikao i radim tako. Možda ti netko drugi objasni lakši način. Pozdrav
[/quote
Hvala ti za detaljno objasnjenje, pokusat cu prvom prilikom da postavim neki tiket.
pozz..
kad budes na stranici gdje ti je listić klikni tipku na tastaturi PRTSRC (print screen). Nakon toga uđi u program PAINT (imaju ga svi windowsi, pretpostavljam da koristiš xp ili win7). Kad si ušao u PAINT drži tipku CTRL i stisni V (možeš i desnim klikom miša, pa PASTE(zalijepi), jer naredba PRINT SCREEN dođe isto što i COPY) Tada bi ti se u PAINTU trebala pojaviti slika, umjesto cijelog ekrana ti OBREŽI (naredba u paintu) samo onaj dio sa tiketom, i sliku spremi u računalo. Sljedeći korak je da otiđeš na www,pohrani,com i vidjet ćeš naredbu: "odaberi datoteku". Klikni na to i dodaj sliku iz računala koju si spremio maloprije. Pusti stranicu da odradi svoj posao, i dobit ćeš kod za forum, i taj kod samo zalijepi ovdje.

Hvala ti za detaljno objasnjenje, pokusat cu prvom prilikom da postavim neki tiket.
pozz..
http://www.pokit.org" onclick="window.open(this.href);return false; skini program, instaliras, alt + 3 pritisnes samo, oznacis misem preko tiketa pritisnes UPLOAD TO WEB i ostavis nam link. Eto, ljudi se potrudili da nam program naprave da se nebi mucili sa paintom i ostalim
, izvinite moderatori na offtopicu al da pomognem covjeku

- ficobahtic
- Kontakt:
Hvala, drugari ste...soxx je napisao/la:http://www.pokit.org skini program, instaliras, alt + 3 pritisnes samo, oznacis misem preko tiketa pritisnes UPLOAD TO WEB i ostavis nam link. Eto, ljudi se potrudili da nam program naprave da se nebi mucili sa paintom i ostalim, izvinite moderatori na offtopicu al da pomognem covjeku

evo da probam: http://pokit.org/get/?0543c2c14d6f8efb9 ... ffc8c2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
bit će bolje! (makar je ovo, čini mi se 8. zaredon, da me samo jedan par je*e...)bevanda4 je napisao/la:evo i današnji tiket pa nek ga vrag odnese:
lanus - colon PiK X @1,65 REZ:4-0
hertha - un. berlin odg @1,75 REZ: 2-2
livpool - w. bromwich gdg @1,70 REZ: 0-2
day - wenbo 2 @2,00 REZ: 1-4
federer - žemlja 1 @1,03
ukupna kvota: 10,1120
snooker napokon prošli svi favoriti, jedino iznenađenje danas bio je wenbo, kojega par redaka poviše imate pogođenog. Tako da se za sutra neću baviti kvotama od 1,15 do 1,5.. nego ćemo dvije malo veće, pa kud puklo!
wenbo - stevens 1 @2,20
greene - baird 2 @2,00
(baird me bacio zadnja dva tiketa snookera što sam postavio na forum, dobivši brecela i goulda, greene je barem za klasu slabiji igrač od navedene dvojice, pa nema razloga da baird i sutra ne prođe!)
U desetom selu živi Antuntun!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uzelo se nešto.Monolog je napisao/la:Charlotte - Boston kp1 (2.3)
Philadelphia - Clippersi kp2 (1.45)
Indiana - Brooklyn (+7.5) h2 (1.9)
Što se tiče drugih listića, evo šta sam kombinovao:
Walker under 16.5 (Bostonu je u posljednja 3 meča zabio 9 poena u prosjeku)
Wall over 15.5
Parker under 22.5
Milwaukee under 101
Mayo over 17.5
West over 16.5
Irving over 24.5
Ellis over 16.5
Milwaukee - Washington (+4.5) h2
Sretno svima.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Lagano uze jošstomaklija je napisao/la:stomaklija je napisao/la:Bogami ponuda veceras bolja nego za vikend![]()

Ajd brate baci za danas šta ako iskopaš i šta ćeš ti odigrat

10STEVEN je napisao/la:J.Holiday 19.5 under
J.Smith 17.5 over
26
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.