hurem je napisao/la:Kapiten bh. nogometne reprezentacije Edin Džeko danas je prvi put trenirao sa saigračima iz Rome u trening kampu Fulvio Bernardini u Rimu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
hurem je napisao/la:Kapiten bh. nogometne reprezentacije Edin Džeko danas je prvi put trenirao sa saigračima iz Rome u trening kampu Fulvio Bernardini u Rimu.

hz1987 je napisao/la:hurem je napisao/la:Kapiten bh. nogometne reprezentacije Edin Džeko danas je prvi put trenirao sa saigračima iz Rome u trening kampu Fulvio Bernardini u Rimu.
Digne u Romi je vec gotova stvarAeGon099 je napisao/la:Lucas Digne je na meti Rome, inače perspektivan i mlad lijevi bek koji igra za PSG, ali ne može da se izbori za ozbiljnu minutažu pored Maxwella.. Javna tajna je da ga ganjaju već neko vrijeme.
U cetvrtak jer navodno se ceka da se zavrsi transfer Sanabrie u Sporting Gijon.Goalgetter je napisao/la:U koliko sati je predstavljanje?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa otisao je Doumbia, nema potrebe ja mislim da se ceka Sanabria.Ajax je napisao/la:U cetvrtak jer navodno se ceka da se zavrsi transfer Sanabrie u Sporting Gijon.Goalgetter je napisao/la:U koliko sati je predstavljanje?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Eld0rado je napisao/la:bi sad bila furka da zeznu ugovor i da se Dzeko vrati u City
Ni meni nije logicno ali eto navodno se ceka da se zavrsi transfer Sanabrie i to bi trebalo da bude do cetvrtka kada bi trebali da predstave Dzeku. A u petak utakmica protiv Seville i debi.Goalgetter je napisao/la:Pa otisao je Doumbia, nema potrebe ja mislim da se ceka Sanabria.
Roma, logično.Head je napisao/la:Ako ce biti posudjen prvo Romi ko ga placa tu godinu dana, Roma ili City?
Opet se Head nada da bi transfer mogao biti manji ako administrativno bude prvo posudba pa transfer.AjsKjub je napisao/la:Roma, logično.Head je napisao/la:Ako ce biti posudjen prvo Romi ko ga placa tu godinu dana, Roma ili City?
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, General505, Goalgetter, Majestic-12 [Bot], Proximic i 31 gost.