FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 31 jul 2024, 19:28

Evo objavljeno dresovi u 12:00h, ali treba sta popljuvati, sad pljuvati sto nisu ranije..
Fk Željezničar.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2024, 19:28

obagol je napisao/la:
31 jul 2024, 18:57

Opet svjesno lazes i izvrces cinjenice. Posto nemam vremena da po cijeli dan visim na forumu kao ti i gubim vrijeme na pretrazivanje po netu, evo samo par stvari gdje se vidi da bas lazes. Neki dan Rahimic rece da imamo 42 igraca na platnom spisku (ti lazes kako imamo 22).
Znači u suštini nisi ništa demantovao šta sam ja napisao iz tog vremena? Nego se referiraš na ono što sam napisao o trenutnoj situaciji? :ljepota:

Miješaš babe i žabe (svjesno, iz nemoći), jedno je roster, a drugo je platni spisak. Što je uostalom još gora situacija po vas iz Rajlovca. Ako smo tada samo u rosteru imali 40 igrača, koliko smo ih onda imali na platnom spisku? :kafa:

Dakle, da ponovim ono što sam napisao, danas u rosteru imamo 22 igrača i to je istina, istina koja piše u Cometu. Dakle u ROSTERU, da još jednom naglasim. Da se ponovo ne koprcaš i hvataš za slamku. U vrijeme gospode iz Rajlovca smo imali 40 igrača u rosteru, da i to ponovim. Koliko smo ih imali na platnom spisku - ne znam, niti sam to bilo gdje spomenuo. Sigurno smo ih imali još toliko obzirom na sve raskide ugovora koje smo imali u tom vremenu.

Na to je otišao teškom mukom zarađeni novac Fudbalskog Kluba Željezničar, od strane onih koji niti jednu marku nisu unijeli u klub, već su trošili pare od Džeke, Hadžiahmetovića, Bajića, Šehića, Evrope koju su zaradili Gredić i Odović.

Da napomenem da im je pored ovoga iznad Gredić ostavio 3 miliona maraka na računu, a oni su svojim nasljednicima ostavili tačno nula maraka na računu.

Ostalo koprcanje ne želim više ni komentarisati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 31 jul 2024, 19:34

slika
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 31 jul 2024, 19:44

Izgleda da će beton dres biti :bih:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 31 jul 2024, 19:47

Meni ovo predobro izgleda.

Btw mislim da je na slici Hiros :mrgreen:

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 31 jul 2024, 19:54

Bumbaclat je napisao/la:
31 jul 2024, 19:47
Meni ovo predobro izgleda.

Btw mislim da je na slici Hiros :mrgreen:
Hiroš kao pripadnik Sinaloa kartela :mrgreen:

Ali brat Grbavicu istetovirao :bow:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 31 jul 2024, 20:42

Virtu4l je napisao/la:
31 jul 2024, 19:28
obagol je napisao/la:
31 jul 2024, 18:57

Opet svjesno lazes i izvrces cinjenice. Posto nemam vremena da po cijeli dan visim na forumu kao ti i gubim vrijeme na pretrazivanje po netu, evo samo par stvari gdje se vidi da bas lazes. Neki dan Rahimic rece da imamo 42 igraca na platnom spisku (ti lazes kako imamo 22).
Znači u suštini nisi ništa demantovao šta sam ja napisao iz tog vremena? Nego se referiraš na ono što sam napisao o trenutnoj situaciji? :ljepota:

Miješaš babe i žabe (svjesno, iz nemoći), jedno je roster, a drugo je platni spisak. Što je uostalom još gora situacija po vas iz Rajlovca. Ako smo tada samo u rosteru imali 40 igrača, koliko smo ih onda imali na platnom spisku? :kafa:

Dakle, da ponovim ono što sam napisao, danas u rosteru imamo 22 igrača i to je istina, istina koja piše u Cometu. Dakle u ROSTERU, da još jednom naglasim. Da se ponovo ne koprcaš i hvataš za slamku. U vrijeme gospode iz Rajlovca smo imali 40 igrača u rosteru, da i to ponovim. Koliko smo ih imali na platnom spisku - ne znam, niti sam to bilo gdje spomenuo. Sigurno smo ih imali još toliko obzirom na sve raskide ugovora koje smo imali u tom vremenu.

Na to je otišao teškom mukom zarađeni novac Fudbalskog Kluba Željezničar, od strane onih koji niti jednu marku nisu unijeli u klub, već su trošili pare od Džeke, Hadžiahmetovića, Bajića, Šehića, Evrope koju su zaradili Gredić i Odović.

Da napomenem da im je pored ovoga iznad Gredić ostavio 3 miliona maraka na računu, a oni su svojim nasljednicima ostavili tačno nula maraka na računu.

Ostalo koprcanje ne želim više ni komentarisati.
Vidi, ove nebuloze mozes prosipati nekom ko nema blage veze. Znaci tebi je vaznije koliko igraca ima u rosteru nego koliko ih je na platnom spisku? Po tebi nije problem sto imamo Zeca kojeg placamo jer nije u rosteru?
A kad se vec dotices igraca i to uzimas za zlo toj ekipi, znas li koliko je Amar imao promasaja sa dovodjenjem igraca? Pa cak igraca za koje je Zeljo llacao obestecenje?
Ovo sto ti pises je cisto koprcanje da opravdas neciju nesposobnost, javasluk, kriminal, nekompetentnost. Ovi jedni su krali novac od transfera, ostavljali ogromne dugove, potpisivali stetne ugovore ali ti dodjes i kazes: a ne, nije to problem, problem je sto su ovi imali 40 igraca u rosteru (sto je takodjer laz). Ovi tvoji su otjerali ljude koji su udarali temelje ozbiljnom funkcionisanju kluba (a ne da Amar iz svoje kese dijeli igracima pare u svlacionici pa to zestoko kasnije naplati) i onda su pokazali svo svoje neznanje i nesposobnost. Nazalost, to neznanje osjetio je jedino klub na svojoj kozi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 jul 2024, 20:48

upohaluhizugnimda je napisao/la:
31 jul 2024, 19:34
slika
Auuu mocno nema sta.
Aferim :salut: :clap:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 31 jul 2024, 20:52

upohaluhizugnimda je napisao/la:
31 jul 2024, 19:06
Gledaj ovih. Maloprije ga bukvalno za ubistvo optuzio, sad polemisu :bow:

Nije Hulahopka jedini pacijent ovdje.
Kakav hulahopka ovdje ima ocigledno puno gorih slucajeva.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2024, 21:05

obagol je napisao/la:
31 jul 2024, 20:42
A kad se vec dotices igraca i to uzimas za zlo toj ekipi, znas li koliko je Amar imao promasaja sa dovodjenjem igraca?

Gledaj ga, lafčino. :kafa:

slika

Načekaćeš se na sljedeći.
Voli te tvoje Sarajevo.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 31 jul 2024, 21:09

Znamo svi da ti je drago sto Zeljo nece uskoro osvojiti trofej. Znamo svi da bi ti najdraze bilo da su svi trofeji sa Amarom pa da pricas kako je on najbolji, ali nisu.
Trujete temu bespotrebno i kvarite svaku normalnu konverzaciju. Nebitni ste stvarno, amarovaca ima 30, misketovaca isto tako i to je. Amar je popljuvan, citav stadion je pljeskao tome. Nisi bio na utakmici, nisi to mogao dozivjeti, ali mi ostali jesmo.
Senad je piyda, pobjegulja, kako god.
Dva nesposobnjakovica koja nisu dobar izbor za Zelju i tu staje sva prica. Vi polemisite i narednih 50 godina, ali nista nece promjeniti cinjenicu da su obojica ljudske nule, a Zelji su donijeli veliko zlo pored dobra koje su uradili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2024, 21:13

Pa svi bitni trofeji su uglavnom sa Amarom. :kafa:

:wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 31 jul 2024, 21:14

Ko su, zapravo, „internet botovi“ i koja je njihova uloga na internetu?
Prva asocijacija na sintagmu „internet bot“ jeste da je to vojska poslušnika koja, putem društvenih mreža, internet portala, foruma ili YouTube-a, propagira stavove određenih interesnih skupina ili ulazi u neargumentovane rasprave. Budući da najčešće djeluju na društvenim mrežama zovu se „društveni botovi“ i djeluju kao „pravi“ korisnici. Aktivne grupe internet botova zapravo jako utječu i na javno mišljenje pošto niko nije imun na utjecaj koji internet i društvene mreže imaju na naš životu u svakom pogledu.
To ustvari i jeste cilj društvenih botova – izazvati reakciju kod korisnika, ovladati raspravom, te sugerisati da u društvu preovladava određeno mišljenje.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 31 jul 2024, 21:26

Virtu4l je napisao/la:
31 jul 2024, 21:05
obagol je napisao/la:
31 jul 2024, 20:42
A kad se vec dotices igraca i to uzimas za zlo toj ekipi, znas li koliko je Amar imao promasaja sa dovodjenjem igraca?

Gledaj ga, lafčino. :kafa:

slika

Načekaćeš se na sljedeći.
Eto navijača koji priželjkuje neuspjeh svog kluba samo zbog toga jer mu idol nije u klubu. Amar dok je bio na klupi a grobari u klubu, ja ni u prijateljskoj utakmici ne bi sebi mogao dozvoliti da se ponadam da Zeljo nece pobijediti.
Tu se razlikujemo, lafcino.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 31 jul 2024, 21:27

Vojska ili ljudi koji godinama unazad obicno provjereni nikovi. Oni koji su ekstremni zaljubljenici ovih koju vladaju. Tipa Danana. Idol mu Amar, Miske, sad ovi.. ovdje vedrio i oblacio, sad na drugom forumu.

Zadatak im je drzati laznu pozitivu i siriti lazi. Zimus su nas lagali za posudbe igraca Dinama, Panatinaikosa. Velez koji je u boljoj poziciji od nas dovede juniora Dinama, a mi cekali Antonia Marina..

Sad je probano sa Ljaljicem, Pjanicem, Prcicem. Kao imali smo sponzore, dok tipa za Bajica nemamo sponzore ili bilo koje provjerenije ime.

Ljudi godinama nasjedaju dok klub tone.
Nemamo para.. a niko se ne pita zasto ih nemamo.
Iz sezone u sezonu samo propadamo.

Jug mi gradimo zadnjih sedam godina.. tako da ni ona presica od neki dan nije neka vijest.

Gdje je taj generalni? Gdje su ostali zlatni sponzori?
Printaju se na dresu..

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 31 jul 2024, 21:32

mamonelafo je napisao/la:
31 jul 2024, 17:12
zeljovolimte je napisao/la:
31 jul 2024, 16:15
Muftic
Galic Cavnic Karamarko Markovic
Foco Al Jaber Hiros
Boljevic Krpic Makedonac
To čak i nije toliko loša ideja. Ali ko će biti trkač, arap i Hire nisu, a mislim da mali Fočo nema toliko fizičke snage.
Trkac precijeneno.
Dado-Mesa-Stilic, a nekad bi igrali Zec i Veselinovic sa njima..

Sa Dinom zadnja tekma
Cocalic AlJaber Stilic krila Hiros i Boljevic..

Maniacs1987
Kontakt:

Post Postao/la Maniacs1987 » 31 jul 2024, 21:42

Ne razumijem zašto se raspravljate sa BOTOVIMA kada postoji opcija da se uklone i kada naprave novi nalog lako se prepozna njihov rukopis.

Hole82
Kontakt:

Post Postao/la Hole82 » 31 jul 2024, 21:44

Virtu4l je napisao/la:
31 jul 2024, 15:54
imekorisnicko je napisao/la:
31 jul 2024, 15:50

Većina ljudi su zaista ubjeđeni u priču koju pričaju. Ne vjerujem da se radi o zlonamjernosti (možda ima i takvih al ne znam ko bi plaćao i sa kojim interesom neke botove za ovakve gluposti).

Dosta ih je tu zlonamjernih, pa sa tim ciljem su prešli na drugi forum koji mogu kontrolisati i diktirati narativ. Prije toga su tražili da se na ovom forumu brišu postovi, kad im je rečeno da to ne može onda su "zaratili" sa ovim portalom. Odnosno, sve pripremili i čekali sitnicu da dignu hajku i da se prebace odavde.

Kakva si ti lazovcina bolesna.... Veca nego oni sa drugog foruma....

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 31 jul 2024, 21:52

31 jul 2024, 21:32
mamonelafo je napisao/la:
31 jul 2024, 17:12
31 jul 2024, 16:15
Muftic
Galic Cavnic Karamarko Markovic
Foco Al Jaber Hiros
Boljevic Krpic Makedonac
To čak i nije toliko loša ideja. Ali ko će biti trkač, arap i Hire nisu, a mislim da mali Fočo nema toliko fizičke snage.
Trkac precijeneno.
Dado-Mesa-Stilic, a nekad bi igrali Zec i Veselinovic sa njima..

Sa Dinom zadnja tekma
Cocalic AlJaber Stilic krila Hiros i Boljevic..
Generalno se cak i slazem da je glupo dijeliti ekipu prosto na trkace i netrkace,ali brt bukvalno se doveo Bojo da bi trčo za Mesu i Stilu,Dado također nije prevište statičan igrač bio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2024, 22:00

Najviše volim kad ovako uzbudim lobotomce, kako se odjednom javljaju novi nickovi. :ljepota:
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.