Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nista novo wobliša, naviklo se da lupas u prazno pa se poslije izvinjavas 

Nad tobom sunce najljepše sja
Signore je napisao/la:Joj Zelje, ne moze kupljenu utakmicu dobit.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- hskzmostar
- Kontakt:
Sarajevooooo,sarajevoooo zabij im ga Dulja
Koljicu cigane nama si ga sa poda dao ono bi moja baba zabila

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Za tebe vazdawobly92 je napisao/la:Uh, prevarih se.Rigoletto je napisao/la: Ako vec treba da dobiju bilo bi mi drago da ti dignes neku paru, znas i sam koliko te volim oko moje jedino. Stavljaj pare da natezemo
Ništa od mora, osim ako ima bujruma kod tebe???
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
sta odlucuje u slucaju istog broja bodova
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Potezanje konopa. Tu bi vi bar glat uzeliChinaglia je napisao/la:sta odlucuje u slucaju istog broja bodova
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zrinja do tituleRigoletto je napisao/la:Za tebe vazdawobly92 je napisao/la:Uh, prevarih se.Rigoletto je napisao/la: Ako vec treba da dobiju bilo bi mi drago da ti dignes neku paru, znas i sam koliko te volim oko moje jedino. Stavljaj pare da natezemo
Ništa od mora, osim ako ima bujruma kod tebe???

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Relan rezultat u Krupi,,,,ne znam šta raja s.e.r. više o tim namiještanjima,,,,a suđenje,pa svako je imao suđenja i u korist i kontra,,,,Krupi je u Mostaru protiv Zrinjskog poništen čist vodeći gol,koji bi definitivno promijenio tok igre kad je Zrinjski bio u krizi,,,i Sarajevo pobijedilo davši gol za 1-0 iz ofsajda protiv Viteza čini mi se,ili ne znam već koga,ali pobjedonosni gol iz ofsajda...Tabela realna
Svi se udruzili protiv Zelje sta vam je ljudi.
Ko god bude prvak cijela drzava ga psuje.
Probudite se ovo je samo fudbal/nogomet i ljudski je nekad pomirit se da tvoj klub nije trenutno najbolji.
Samo zugate jedni na druge i zivite u nekoj zabludi.
Ako je Zrinjski Sarajevo ili neko treci bolji od Zelje imali su 4 medjusobne tekme da dokazu.
Nisu i vijerovatno ce zbog toga Zeljo i biti prvak.
Sad nastavite o teorijama zavjere.
Ko god bude prvak cijela drzava ga psuje.
Probudite se ovo je samo fudbal/nogomet i ljudski je nekad pomirit se da tvoj klub nije trenutno najbolji.
Samo zugate jedni na druge i zivite u nekoj zabludi.
Ako je Zrinjski Sarajevo ili neko treci bolji od Zelje imali su 4 medjusobne tekme da dokazu.
Nisu i vijerovatno ce zbog toga Zeljo i biti prvak.
Sad nastavite o teorijama zavjere.
nisam vidio promasaj Koljica, al ne vjerujem da je namjerno, iz prostog razloga jer je i u Borcu fulao nemoguce :lol:
I nama je dao gol na Kosevu,izbio nam 2 boda.hskzmostar je napisao/la:Sarajevooooo,sarajevoooo zabij im ga Dulja![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Katastrofalna utakmica danas u Krupi. Mislim da je jedino pored ove utakmice gora bila od Metalleghe - Čelik u Banja Luci kada su igrali. Prvi gol pao nakon greške stopera, a drugi jer je čovjeku lopta otišla preko noge.
Najznačajniji prošlosezonski transferi (odlasci vani): 2016 - 2017
Hamza Ćataković - Iz Sarajeva u Slovačkog prvaka Trencin. Koliko sam mogao vidjeti bivši U 19 reprez. bez nastupa za ovaj tim
T. Barbarić - Sarajevo - Kotrijk , svega 11 nastupa za 10 plasirani tim Belgije
S. Memišević, Radnik - Groningen, potencijalni A reprez., 25 nastupa za 10 plasirani tim Holandije
D. Graovac. Zrinjski - Muskron, 2 nastupa za Belgijski tim, vratio se kao posuđen igrač u Zrinjski
G. Karačić, Zrinjski - Adana, 12 nastupa mladog reprez. za najlosiji tim Turske lige
A. Radeljić, Zrinjski - G. Gyor, 10 nastupa za najlosiju ekipu Mađarske lige
Z. Blaić, Zrinjski - FC Vysocina, 12 nastupa za ekipu iz donjeg doma Češke lige i povratak u Zrinjski
M. Popović se iz Čelika upotio u isti tim ali u zimskom prelaznom roku ove godine i odigrao je 8 mečeva
Dž. Bureković, Čelik - Vovodina, 2 nastupa
M. Varešanović, Olimpik - Udinese, 17 nastupa za U 19 tim Udina
Z. Kožulj, Široki - Hajduk, 23 nastupa
L. Novak, Vitez - P Timisoara - 20 tak nastupa za Rumunski tim koji se bori za opstanak
S. Krpić, Sloboda - AIK Solna, u toku sezone je prešao u Švedsku gdje je prvenstvo tek počelo i od 8 utakmica odigrao je 6.
H. Dilaver. Mladost DK - Platinas, 6 nastupa i povratak u Čelik
Od ostalih transfera tu je Memija koji je otišao u Dansku drugu ligu, ima igrača u Izraelskoj, Švicarskoj i Poljskoj drugoj, po neki igrač u lošije plasiranim timovima Hrvatske i Srbije, ima ih i na Islandu, Malti, Albaniniji i Luxenburgu.
Izdvajaju se 4 transfera:
igrači koji su već na širem spisku repke, igraju dobre sezone i relativno su mladi
1. Memišević
2. Kožulj
Igrači koji bi u budućnosti mogli napraviti nešto:
1. Varešanović
2. Karačić
Potpuno promašeni transferi (igrači od kojih se više očekivalo)
Graovac, Bureković, Ćataković, Dilaver,
Izenađenje :
Novak, igrač iz Viteza kojeg se i nesjećam, solidne partije u Rumuniji
Hamza Ćataković - Iz Sarajeva u Slovačkog prvaka Trencin. Koliko sam mogao vidjeti bivši U 19 reprez. bez nastupa za ovaj tim
T. Barbarić - Sarajevo - Kotrijk , svega 11 nastupa za 10 plasirani tim Belgije
S. Memišević, Radnik - Groningen, potencijalni A reprez., 25 nastupa za 10 plasirani tim Holandije
D. Graovac. Zrinjski - Muskron, 2 nastupa za Belgijski tim, vratio se kao posuđen igrač u Zrinjski
G. Karačić, Zrinjski - Adana, 12 nastupa mladog reprez. za najlosiji tim Turske lige
A. Radeljić, Zrinjski - G. Gyor, 10 nastupa za najlosiju ekipu Mađarske lige
Z. Blaić, Zrinjski - FC Vysocina, 12 nastupa za ekipu iz donjeg doma Češke lige i povratak u Zrinjski
M. Popović se iz Čelika upotio u isti tim ali u zimskom prelaznom roku ove godine i odigrao je 8 mečeva
Dž. Bureković, Čelik - Vovodina, 2 nastupa
M. Varešanović, Olimpik - Udinese, 17 nastupa za U 19 tim Udina
Z. Kožulj, Široki - Hajduk, 23 nastupa
L. Novak, Vitez - P Timisoara - 20 tak nastupa za Rumunski tim koji se bori za opstanak
S. Krpić, Sloboda - AIK Solna, u toku sezone je prešao u Švedsku gdje je prvenstvo tek počelo i od 8 utakmica odigrao je 6.
H. Dilaver. Mladost DK - Platinas, 6 nastupa i povratak u Čelik
Od ostalih transfera tu je Memija koji je otišao u Dansku drugu ligu, ima igrača u Izraelskoj, Švicarskoj i Poljskoj drugoj, po neki igrač u lošije plasiranim timovima Hrvatske i Srbije, ima ih i na Islandu, Malti, Albaniniji i Luxenburgu.
Izdvajaju se 4 transfera:
igrači koji su već na širem spisku repke, igraju dobre sezone i relativno su mladi
1. Memišević
2. Kožulj
Igrači koji bi u budućnosti mogli napraviti nešto:
1. Varešanović
2. Karačić
Potpuno promašeni transferi (igrači od kojih se više očekivalo)
Graovac, Bureković, Ćataković, Dilaver,
Izenađenje :
Novak, igrač iz Viteza kojeg se i nesjećam, solidne partije u Rumuniji
Ma on je obična flopina. Veoma precijenjen igrač. Pa vidi se gdje smo mi dogurali kad nam je on bio napadač broj 1.Chinaglia je napisao/la:nisam vidio promasaj Koljica, al ne vjerujem da je namjerno, iz prostog razloga jer je i u Borcu fulao nemoguce

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
@jasta koji Varešanović?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Bez brige, ima da poginu nasi za tri bobe.hskzmostar je napisao/la:Sarajevooooo,sarajevoooo zabij im ga Dulja![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hajde neka je tema malo živnula, drago mi je zbog navijača ostalih klubova što je Željezničar samo bod osvojio!Ali usraće baka u Bijeljni kao da gledam, alkos je to raspali 

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Tu je i start Bogicevica u 85.minuti na 20-ak metara od gola za drugi zuti karton.Pantelija je napisao/la:penal jer nije napucanaod strane protivnika nego je sam sebe napucao, ruka u neprirodnom polaozaju.... ali penala nema iz vec 4-5 poznatih razloga od ranijeSabinho je napisao/la:Ruka Bogicevica u 16m. Penal ili ne za Krupu?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- hskzmostar
- Kontakt:
Sarajevo bez pritiska,Zeljo pod pritiskom da osvoji bod,bit ce to jedna lijepa prica ako Zrinjski povede u prvih 20ak minuta u Bijeljini.
Ma jeb...lige petice drago mi je radi ovih pametnjakovica sto nam je svaka utakmica dogovorena a mi smo u biti samo svi losi
Ma jeb...lige petice drago mi je radi ovih pametnjakovica sto nam je svaka utakmica dogovorena a mi smo u biti samo svi losi

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.