Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pero je vec prodao dresova za prvu godisnju platu hamesa 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kad je Carlo od mrtvog Angela, kojeg su svi prosle godine otpisali, napravio top veznjaka, napravit ce i od Hamesa zvjer.
Mozda bude igrao Benzeminu poziciju. Neku laznu devetku, odnosno desetku, sto Benzema igra odavno.
Mozda bude igrao Benzeminu poziciju. Neku laznu devetku, odnosno desetku, sto Benzema igra odavno.
Nije on od angela nista posebno napravio ,trkacki je odlican i zato je i igrao tu,a tu poziciju je igrao u repki vec prije nego ga je carlo stavio tu.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kako nije? Prosle godine bi ga mozda prodali za 20,25 miliona, a sad ode za 60 hladno. 
Nek neko javi Peri da je Navasova otkupna klauzula 10 miliona. Sta se ceka?
Pa dobro to,izvukao je svoj maximum jer je bio bez konkurencijeMozambik je napisao/la:Kako nije? Prosle godine bi ga mozda prodali za 20,25 miliona, a sad ode za 60 hladno.
Da se rijesimo ikera,valja ljudima slati njegove stare videoe kad je bio dobar da ga neko kupigeoxx je napisao/la:Nek neko javi Peri da je Navasova otkupna klauzula 10 miliona. Sta se ceka?
Al fkt i dalje je nepoznanica,ne mozemo imati 3 takva golmana nema smisla,a diego valjda odbio monaco,hoce da ostane ,a i agent mu je to izjavio nedavno.
Nije zanimljivo da se dva golmana stalno rotiraju, hocemo i treceg 
Zamisli to,svaku tekmu drugi braniMozambik je napisao/la:Nije zanimljivo da se dva golmana stalno rotiraju, hocemo i treceg
Ma mislim da jedan ide, vjerovatno Diego koji moze u nekom jakom klubu imati punu minutazu.
10 miliona je sića za Navasa koji je trenutno bolji od obojice.
10 miliona je sića za Navasa koji je trenutno bolji od obojice.
Ove godine vjerovatno Diego ode, a sljedece Casillas.
Navasu prikljuciti dvojicu iz cantere i to je to.
Navasu prikljuciti dvojicu iz cantere i to je to.
Gledam malo sajt goal.com.... Oni već najavljuju novi Z. loptu Ronalda. Ako osvojimo Europa Super Kup, španski super kup i Svjetsko klupsko prevenstvo Ronaldo može računat na novu Zlatnu Loptu.
Ronaldo: Zlatna kopačka, najbolji strijelac LP (+ rekord), najbolji strijelac La Lige (+ nagrada za najboljeg igrača), Liga Prvaka, Copa del Rey... U sezoni 47 nastupa 51 gol i 15 asistencija... Što se tiče konkretno ove godine 31 nastup 27 golova.
Messi: Zlatna lopta sa SP... Ove godine 40 nastupa i 32 pogotka...
Najvjerovatnije će Suareza ugurat u top 3....
Ronaldo: Zlatna kopačka, najbolji strijelac LP (+ rekord), najbolji strijelac La Lige (+ nagrada za najboljeg igrača), Liga Prvaka, Copa del Rey... U sezoni 47 nastupa 51 gol i 15 asistencija... Što se tiče konkretno ove godine 31 nastup 27 golova.
Messi: Zlatna lopta sa SP... Ove godine 40 nastupa i 32 pogotka...
Najvjerovatnije će Suareza ugurat u top 3....
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Suarez i zasluzuje da bude u TOP 3
Ronaldo je u prednosti ne zbog trofeja nego jer je po prikazanoj igri najbolji ove godine.
Messi je moze uzeti samo ako drugi dio godine odradi kao drugi dio 2012-te.
Ne vjerujem da ce Suarez u top 3 zbog suspenzije a i statistički je dosta ispod ove dvojice.
Messi je moze uzeti samo ako drugi dio godine odradi kao drugi dio 2012-te.
Ne vjerujem da ce Suarez u top 3 zbog suspenzije a i statistički je dosta ispod ove dvojice.
Mislim da napokon imamo dosta igrača za budućnost.
25 godina i mlađi:
Bale
Varane
Jesé
Carvajal
Isco
Kroos
Nacho
Illarra
James?
+ Casemiro (posudba) i Morata( pravo otkupa)

25 godina i mlađi:
Bale
Varane
Jesé
Carvajal
Isco
Kroos
Nacho
Illarra
James?
+ Casemiro (posudba) i Morata( pravo otkupa)
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Joj ovih nasih sportskih portala.
Oni tek sad skontali da Hames nije u Madridu

Oni tek sad skontali da Hames nije u Madridu
Pogodak Jamesa na meču sa Urugvajem proglašen je za najbolji gol Svjetskog prvenstva u Brazilu...

Mada mislim da je Cahill postigao bolji pogodak.
Mada mislim da je Cahill postigao bolji pogodak.
AS TV je danas poslije 13h snimila Hamesa ponovo na aerodromu Madrida . Jest se momak uz*ebo...Mozambik je napisao/la:Joj ovih nasih sportskih portala.
Oni tek sad skontali da Hames nije u Madridu![]()
Ma ovi nasi tek sad pisu da je momak napustio Madrid, a to bilo jucer 
Imamo jednog napadaca koji nije nesto, tako da sam 99% siguran da je james doveden da zamjeni benzemu s obzirom da je james odlicno odigrao ulogu lazne devetke, poluspica ili sta vec na svjetskom.

Meni se ovako nesto najvise svidja jer bi ostali defanzivno i u veznom redu jaci s tim da Varane igra umjesto pepe-a koji mi je drag igrac ali bi smanjili prosjek penala i crvenih po utakmici podosta
a jos je mlad i odlican stoper, lijevi bek marcelo/coentrao to je na carlu.

Meni se ovako nesto najvise svidja jer bi ostali defanzivno i u veznom redu jaci s tim da Varane igra umjesto pepe-a koji mi je drag igrac ali bi smanjili prosjek penala i crvenih po utakmici podosta
http://www.marca.com/2014/07/21/en/foot ... 32089.html" onclick="window.open(this.href);return false;
James je gotova prica,e sad hoceli igrati laznu 10-tu ili sta vec to je na Carlu,ali jedno je sigurno bez Xabia ne moze.
James je gotova prica,e sad hoceli igrati laznu 10-tu ili sta vec to je na Carlu,ali jedno je sigurno bez Xabia ne moze.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.