Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 26 mar 2014, 21:36

nevjerujem da bi baš neki trener potpisao ugovor s klubom,a da prije toga nebi bilo govora o budžetu kojeg će imati za sezonu,a i da dobije siću uvjeren sam da ju bi bolje iskoristio nego voajer

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 mar 2014, 21:43

Seaman je napisao/la:nevjerujem da bi baš neki trener potpisao ugovor s klubom,a da prije toga nebi bilo govora o budžetu kojeg će imati za sezonu,a i da dobije siću uvjeren sam da ju bi bolje iskoristio nego voajer
Ne seri sviju ti.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 26 mar 2014, 21:46

Pretjerujete stvarno,nema tog trenera na svijetu koji bi sa minimalnim finansijama ovu tranziciju pregurao,Wenger bi tek za ovaj prelazni rok trebao da dobije pare da troši upravo od tih ugovora,i mislim da bi bilo fer ako se pojačamo kvalitetno na ljeto i potrošimo ozbiljnu lovu da Wenger dobije šansu da pokaže šta je čekao sve ove godine bez trofeja....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

daxo
Kontakt:

Post Postao/la daxo » 26 mar 2014, 21:52

Dobro, postujem i vase misljenje eto nije imao love neka izadje pred cijeli svjet i kaze nisam imao love i ebga sad je imam i ocekujte kvalitetne kupovine na ljeto!!
Mulja covjek ko BH politicari i tacka!! Obecava godinama, pa daj radi nesto!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 26 mar 2014, 21:52

nakon super rezultata-Chelsea 6-0,City 6-3,Liverpool 5-1,moraš stvarno imati debeli obraz poput šupka tražiti novi ugovor :roll: i koji **** forsira ove panjeve u prvih 11,sa dva igrača preko zime situaciju bi bila potpuno drugačija.pa lik je rekao da nije vremena nikoga dovest :lol: problem je u njegovoj glavi koja se nije u stanju mijenjati.taktika i metode treninga su mu zastarjele

LIK JE PROŠLO SVRŠENO VRIJEME :ugeek:
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 26 mar 2014, 21:59, ukupno mijenjano 2 puta.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 26 mar 2014, 21:58

Orion87 je napisao/la:Pretjerujete stvarno,nema tog trenera na svijetu koji bi sa minimalnim finansijama ovu tranziciju pregurao,Wenger bi tek za ovaj prelazni rok trebao da dobije pare da troši upravo od tih ugovora,i mislim da bi bilo fer ako se pojačamo kvalitetno na ljeto i potrošimo ozbiljnu lovu da Wenger dobije šansu da pokaže šta je čekao sve ove godine bez trofeja....
hljeb ga neyebo jel to se nije mogao naci zadnji vezni za 15mil sto je bas mjera da se tipla za tu poziciju, znaci Kondogbia otisao u ybeni Monaco a frajer je izmislio tu poziciju za nase igrace, i postoji tu jos igraca koji su se mogli kupiti lagano ali jednostavno on je smatrao da niko nema odgovarajucu kvalitetu ali zato tu kvalitetu ima arteta i neka ga extra je ima 93.4% pass accuracy najblizem do sebe to ce nam donijeti titule i to ce nam ojacati odbranu u ovim velikim derbijima koje ispusimo svaki put za 6-7 minuta igre dan ga neyebo vise i tvrdoglavost.. hajd eto arteta doveden nekad onda da se popune rupe nakon odlaska cesca i tako to, al to je moglo da bude tu sezonu jednu samo i sljedeci prelazni rok je trebao da dovede pravo pojačanje al jok on nakon odlaska songa prekomanduje ofanzivnog veznog na zadnejg veznog i ocekuje nesto. :lol: sto reko jedan lik na drugom forumu vazda je volio praviti pitu od govana..

voajer je pogubio sve konce i sve sto duze ostane samo ce vise uprljati sliku koju imamo o njemu od ranije...

PS.
slika

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 26 mar 2014, 22:11

@Vedo

Slažem se to za dmf-a,to se moglo relativno jeftino dovesti dobro pojačanje,jer je Arteta flopina teška,ali i dalje mislim da mu treba dati još jednu sezonu da uradi ono što je započeo,ako tada ne ostvari uspijeh,a ako uzme FA kup ove sezone imat će sjajnu podlogu da opet uzdigne klub što se trofeja tiče onda sam i ja za njegov odlazak ili prelazak u sportskog direktora....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 mar 2014, 22:58

u januaru se ne dovode neka extra pojačanja nit su se ikad dovodila...barem nijedan "normalan" klub neće prodat igrača u januaru....eto dajmo Wengeru šansu na ljeto....ako nam Arteta ostane DM i Žiru glavni CF onda fakat sa Wengerom nema više priče i tad će svi navijači do jednog potpisat njegov odlazak....s tim da se FA CUP mora osvojit
A.F.C. Bournemouth!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 26 mar 2014, 23:28

Pojedinci su ovdje poceli gubit glavu. Spustite malo loptu, smirite tenzije, malo skontajte sta se izdesavalo sa ekipom i na koji nacin je ostala osakacena. Pred najburniji period sezone povrijede se 3 igraca koji su stalni clanovi prvih 11, plus Tio cijom povredom i izostankom je igra manje vise postala jednodimenzionalna. Neke stvari se trebaju mijenjat, to je sigurno, a to su neke novine u nacinu treninga i medicinskom osoblju. Promjena trenera, apsolutno nikako...Napokon bi se trebale poslozit neke stvari i pocet trosit pare, pametan je to covjek, zna on sigurno sta mu je cinit, da nije tako ne bi se tu zadrzo toliki broj godina. Arsenal je tu gdje jest zahvaljujuci jednom covjeku. FA kup ce bit prekretnica, imajte strpljenja jos malo vremena.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 mar 2014, 23:36

Seaman je napisao/la:nakon super rezultata-Chelsea 6-0,City 6-3,Liverpool 5-1,moraš stvarno imati debeli obraz poput šupka tražiti novi ugovor :roll:
:!:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 26 mar 2014, 23:37

vidim @bega razilaze nam se misljenja posto ja mislim da wenger nema vise nista da ponudi arsenalu, on je tvrdoglav covjek, ako nije promijenio metode,treninge i sad vec procitane taktike u ovih 10 godina zasto bi ih sad mijenjao? mislis da ce to uraditi ako bude imao nesto bolje igrace? nece, mene vise nikako ne moze kupiti (osim da osvoji EPL do kraja sezone :mrgreen: ) ispucao je sve kredite kod mene, u ekipu uopšte nije usadio pobjednički mentalitet, metode kojima se služi su očigledno zastarjele i sl.

doduse, ja cu se truditi ubuduce da ne davim na temi s ovom pricom da sam protiv wengera i tako to, eto to bi bilo to od mene.. :)

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 mar 2014, 23:40

Ovi porazi su neoprostivi ali kad smo ovolike godine cekali ne vidim zasto ne dati Wengeru jos sledecu sezonu da vidimo hoce li dovesti pojacanja. Od ovog prelaznog roka bi trebali biti jaci finansijski i trositi vise pa eto da vidimo jos i to, ako ne kupi nista kvalitetno i ne postigne iskorak sledece sezone onda se mirno rastati sa profom.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 26 mar 2014, 23:42

QUARTERBACK je napisao/la:vidim @bega razilaze nam se misljenja posto ja mislim da wenger nema vise nista da ponudi arsenalu, on je tvrdoglav covjek, ako nije promijenio metode,treninge i sad vec procitane taktike u ovih 10 godina zasto bi ih sad mijenjao? mislis da ce to uraditi ako bude imao nesto bolje igrace? nece, mene vise nikako ne moze kupiti (osim da osvoji EPL do kraja sezone :mrgreen: ) ispucao je sve kredite kod mene, u ekipu uopšte nije usadio pobjednički mentalitet, metode kojima se služi su očigledno zastarjele i sl.

doduse, ja cu se truditi ubuduce da ne davim na temi s ovom pricom da sam protiv wengera i tako to, eto to bi bilo to od mene.. :)
Nek ti samo naumpadne Arsenal u onom periodu dok je bio na prvom mjestu, Arsenal s pocetka sezone, dok ih povrede nisu nacele. Mislim da je to dovoljan razlog da mu se pruzi jos jedna sansa.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 mar 2014, 23:59

yah....ne smijem ni zamišljat šta bi bilo da se Ramiz i Walcott nisu povrijedili...ovako je sad skroz druga priča
A.F.C. Bournemouth!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 mar 2014, 00:12

VGS je napisao/la:Ovi porazi su neoprostivi ali kad smo ovolike godine cekali ne vidim zasto ne dati Wengeru jos sledecu sezonu da vidimo hoce li dovesti pojacanja. Od ovog prelaznog roka bi trebali biti jaci finansijski i trositi vise pa eto da vidimo jos i to, ako ne kupi nista kvalitetno i ne postigne iskorak sledece sezone onda se mirno rastati sa profom.
Ista priča svake godine,teško je očekivati da potroši stotinjak miliona jer to nije njegov stil.Ako produži ugovor mislim da će to najteže pasti Seamanu. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 27 mar 2014, 01:47

Na ljeto kupuju 3 igraca od kojih ce 1 biti top (napadac). Ostala dva neka srednja klasa i to ce biti nekih 60M+. Predpostavljam da ce traziti zamjenu sa Sagna. Arteta ostaje kao da gledam.

Uh kada napadnemo onda na trofeje, jadna li im majka :lol:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 27 mar 2014, 01:49

Koje gluposti zar nisu postovi ovih sto sad traze odlazak Wengera, na pocetku sezone bili zadrzat mjesto u LP i ostalo sta bude a od Wengera i Arsenala ocekivat borbu za prvo mjesto tek naredne godine. :? Citam stalno ovaj forum i zato se ibretim ovim antiWengerovskim izjavama, osim Seamena. I meni je zinula guzica nakon prve polovine sezone te sam vidio trofeje razne i cuda nemoguca, al mi nije kriv Wenger mojoj guzici zinutoj.
Samo WENGER istina je!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 27 mar 2014, 02:23

slika

:ugeek: ovakav igrač pod hitno nam treba

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 mar 2014, 10:25

slika

Kakve čestitke. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2014, 11:12

I onda kažu da smo mi gloryhunteri :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.