je li ovo nema prenosa derbija na Areni ?
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Posto je ova tema aktivnija da pitam
prava prenosa na zvezdine domaće utakmice u skladu sa tradicijom ima Prva turska televizija...arelinho je napisao/la:Posto je ova tema aktivnija da pitam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Tuzan derbi. Desavanja koja nemaju veze sa fudbalom necu da komentarisem, ali pristup , odnos prema dresu i taktiku hocu. Videlo se veceras da neki igraci ne zasluzuju dres Crvene Zvezde , ali nisu krivi oni vec onaj koji ih je doveo u klub. Stvorili smo 3 sanse na celom mecu na kom je trebalo da budemo ti koji napadaju i diktiraju tempo utakmice, a mi smo bili samo posmatraci . Prvo poluvreme, nikad gore. Drugo, za nijansu bolje. Valjda je sad svima jasno da zvezdinoj deci treba dati sansu i pruziti podrsku a ovim drugima se zahvaliti na saradnji. Kapiram da je Ristic bio povredjen, ali ako je vec usao kao zamena , onda ne znam iz kog razloga nije igrao od pocetka, vec na njegovom mestu igra covek koji celu utakmicu dodaje lopte igracima partizana ? Lalatoviceva taktika ????? Do kraja prvenstva jos 6 kola , ajde mozda se desi cudo pa ovi izgube dve utakmice a mi dobijemo svih 6.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Jad i bijeda srpskog fudbala. Dešavanja na tribinama ne treba ni komentarisati jer je toliko puta rečeno. Po igri jako loš derbi, pogotovo sa naše strane, mi smo bili kriminalni. Našu igru sinoć je bilo žalosno i gledati. U utakmici sezone mi ne možemo dvije dobre akcije napraviti, ne možemo prići golu, a ganjamo -5. Lalatović svojim taktičkim vratolomijama, dodatno limitirao ionako limitiran tim. Kad u dva derbija odigramo onako kako smo mi odigrali jesenaas i sinoć, titulu i ne zaslužujemo, mada ima mjesta i ona koliko para toliko muzike.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

$ Црвене $ у " $ 25.? ? Супер ? гостују у ' $, " $ '. ? је % пет " $ & првенства, а црвено-? је ? неуспеха у „" $“ & $, уз " ? ?.
& је & ? $ $ на $, на терену је $ ? " $ ? $. Опет се " о $ " Европе, ? не & $ о ", " " ", него о $ на ". За ' су ? $, а $ нас ' $.
" " " је ? " сезону у ?, а $ ? & су јој прву $. Тренутно се & $ $ статус " ? у - ", " су на & свог ? " ? & & $ " $ $ $ ? ?, ? & " " ".
" " $ $ је 27.& 2012.$ на „&“, у ' $, у " 10.?. Црвена $ је ? са 2:1, ? &, " ? ? ?. $ ? за $ ', - у 2.", " је ". На „"“ " $ $ је у 25.?, 27.? 2013. $. Црвена $ је ? 1:0, ? ? ". " ? $, у 10.?, $ на $ " се " ?, ? Нејца " са ? &.
$ " " $ " " на $ у ' $ & ? са " ". " је " " са ? ' у ' $, " $ '. Тренер ? је " $ - - " $ & " " $ ", & " $ - $ & " $ $ " % - ".
- у &, на & " $, а " црвено-? " $ ? на & $. $ $, $ у ' $ не " ? $ ".
$ ' – Црвена $, $ 29.? 2015. 16.30h , ? ? 25. ? 2014/2015, $ : „&“, " $.
I jos jednom Darko Lazovic za 1:3 . 
Jović vec sada odskace
Lazović
Lazović
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jovic ce sledece sezone biti NO 1 ove nase lige. Kad dodas tu Ristica, moze se govoriti i o TOP tandemu.
Prvo poluvreme ove utakmice nisam stigao da gledam, a i bolje verovatno, dok se u drugom imalo sta videti. Cetiri gola za 45 minuta.
Uz odlicne partije Lazovica i Jovica, svakako raduje i povratak Petkovica. Covek prvi put istrcao na teren posle one reprezentativne utakmice sa Spancima.
Prvo poluvreme ove utakmice nisam stigao da gledam, a i bolje verovatno, dok se u drugom imalo sta videti. Cetiri gola za 45 minuta.
Ovakav Lazovic je reprezentativac.
Jovic me odusevljava iz utakmice i utakmicu.. Iako nije dao gol, razvalio je igrom. Ristic je po meni bio slabiji, dok se Grujic okej pokazao..
Razocaran sam sto nije bilo ni pola tribine puno.. da smo dobili derbi garantujem da bi se trazila karta vise.
EDIT: I da dodam.. Parkeru sut kartu sto prije. Avramovskog u prvu postavu. Bekovi ni na zagrijavanju ne znaju napraviti krsten centarsut, tako da se nema smisla nadati ni na utakmici.
Jovic me odusevljava iz utakmice i utakmicu.. Iako nije dao gol, razvalio je igrom. Ristic je po meni bio slabiji, dok se Grujic okej pokazao..
Razocaran sam sto nije bilo ni pola tribine puno.. da smo dobili derbi garantujem da bi se trazila karta vise.
EDIT: I da dodam.. Parkeru sut kartu sto prije. Avramovskog u prvu postavu. Bekovi ni na zagrijavanju ne znaju napraviti krsten centarsut, tako da se nema smisla nadati ni na utakmici.
Zvanično: Zvezda potpisala ugovor sa Gaspromom vredan 13.500.000 evra!
Ruska kompanija pristala da prvu godinu ugovora odmah uplati na račun crveno-belih.
Gotovo je: Crvena zvezda i ruski naftni gigant Gasprom usko će da sarađuju i u naredne tri godine. Posle najave danas su predstavnici aktulenog šampiona i Zvezdinog dugogodišnjeg sponzora parafirali novi ugovor.
Crvena zvezda će na osnovu novog sponzorskog ugovora godišnje da inkasira 4,5 miliona evra. Dakle, ukupno 13.500.000 miliona. Ruska kompanija pristala je da prvu godinu ugovora odmah uplati crveno-belima kako bi im pomogli u obezbeđivanju evropske licence.
Gasprom je prisutan u Ljutice Bogdana od 2010.godine. Najveće zasluge za potpisivanje novog ugovora idu na adresu predsednika sportskog društva Petra Škundrića.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sreda brate, popodnevni termin, mladji u skoli, stariji na poslu...dscile je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Sledece sezone forsirati samo klince: Rajko, Vule, Gruja, Rile, Avram, Luka... Kakav Andjelković, Caki, Parker i ostali bakraci!
Raduje povratak Petkovića! Igrac koji je prosle i pocetkom ove sezone bio mozda i nas najkonstantniji igrac...
Raduje povratak Petkovića! Igrac koji je prosle i pocetkom ove sezone bio mozda i nas najkonstantniji igrac...
Znam i racunao sam na to.. svakako da mnogi nisu mogli doci zbog toga, ali i prije su se igrale utakmice u ovim terminima pa je bilo daleko punije. Pa protiv Proletera u Kupu je bilo vise ljudi nego juce, iako je drugoligas.. Kontao sam da ce biti barem pola tribine, a ono maksimum trecina. A kao sto sam rekao, da smo dobili derbi, garantujem da bi se trazila karta vise.Tribalian je napisao/la:Sreda brate, popodnevni termin, mladji u skoli, stariji na poslu...dscile je napisao/la:
imaće konkurenciju u šaponjiću... pod uslovom da ijedan više bude tu..Tribalian je napisao/la:Jovic ce sledece sezone biti NO 1 ove nase lige. Kad dodas tu Ristica, moze se govoriti i o TOP tandemu.![]()
Prvo poluvreme ove utakmice nisam stigao da gledam, a i bolje verovatno, dok se u drugom imalo sta videti. Cetiri gola za 45 minuta.Uz odlicne partije Lazovica i Jovica, svakako raduje i povratak Petkovica. Covek prvi put istrcao na teren posle one reprezentativne utakmice sa Spancima.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Obojica su odlicni, pravi wunderkindovi, ali po meni je ZA SADA vise Jović pokazao! Ne samo zbog golova, nego uopsteno...DANTES je napisao/la: imaće konkurenciju u šaponjiću... pod uslovom da ijedan više bude tu..
Nadam se da cemo ih u buducnosti gledati u tandemu u A selekciji kao vrhunske igrace!
P.S. Jedva cekam ovo U20 SP...
Do daljnjeg se igra bez publike na Marakani.
U nedelju od 17 casova protiv Rada , valjda prenosi TV Prva.
Prenos je ipak na Arena sport 1...Tribalian je napisao/la:
- alan_kardec
- Kontakt:
Prema najavama Grujić i Orlandić u prvih 11.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.