La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

L_blancos
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la L_blancos » 20 jun 2013, 14:32

Pitti potpisao za Granadu.
Stvarno rade dobar posao, vec imaju dosta dobru ekipu.
Iriney, Rico, Iturra, Brahimi, Arabi, Nolito...

Verdu kao slobodan igrac potpisao za Olympiacos.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 jun 2013, 15:56

Marokanac Issam El Adouu potpisao za Levante.Stigao je iz portugalske Vitore Guimares.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 jun 2013, 19:16

Fontas prvo pojacanje Celte, a Granada se sada okrenula prema Vitolu i Rikiju. Granada bi mogla biti dosta nezgodna iduce sezone.

Malaga zainteresirana za Diega Capella.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 jun 2013, 10:42

Granada ima odlicnu ekipu . Jos ako zadrze Siqueiru mogli bi sljedece sezone biti kandidati za Evropu .
A ovaj Fontas nije nikakvo pojacanje za Celtu . Cijenim Luisa Enriquea i smatram da ce odraditi dobro svoj posao u Celti,no najmanje sto Celti treba jeste da ih nagomila sa polovnjacima La Masie pored odlicne cantere koju ima Celta .Eto taj Fontas je grijao klupu u ekipi koja ima najgoru odbranu u ligi . Ako vec bude insistirao na igracima iz La Masie,neka dovede igrace tipa Rafinha i slicn . 8-)

Inace,spominje se da bi Real Sociedad moga odovesti Mathiasa Suaeza . Jedan fantastican igrac koji je prije dvije sezone vrijedio 20 miliona,ali sada Andrlecht trazi oko 9-10 miliona sto je po meni premala cijena za takvog igraca.
Bas im i fali jedan takav ofanzivni vezni . Imaju Prieta ali on moze igrati i po krilu i iza napadaca .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 jun 2013, 11:43

Suarez bi bio fantasticno pojacanje za Sociedad.Jos ako zadrze Velu i Agirretxe,imali bi strasan navalni red.Volio bih da se fino pojacaju i uđu u grupnu fazu LP.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 jun 2013, 14:33

Mene samo zanima ko ce klepiti Vittola . Vise bih volio da Atletico da za njega 7-8 miliona nego za onog iz Catanije .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 21 jun 2013, 15:53

juznjak> je napisao/la:Mene samo zanima ko ce klepiti Vittola . Vise bih volio da Atletico da za njega 7-8 miliona nego za onog iz Catanije .
Za sad je Granada najbliza tome.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 jun 2013, 16:01

juznjak> je napisao/la:Mene samo zanima ko ce klepiti Vittola . Vise bih volio da Atletico da za njega 7-8 miliona nego za onog iz Catanije .
Granada ili Betis.A fora je da Valencia ima prednost pri njegovom potpisu i dog.klauzulu od 3 miliona,barem tako tvrdi predsjednik Las Palmasa,a nece to iskoristiti :roll:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 jun 2013, 11:11

Granada dovela i Rikia :o .Odlicne poslove pravi ovaj njihov predsjednik Pina. I dobro koristi to sto je i predstavnik dosta fudbalera ,zna taj posao stoga i ne cude ovi transferi . Pitti 18 golova prosle sezone,Riki 13 . Obojica su iskusna , uz to , kada tu dodas mlade igrace Buanottea ,Brahimia ili El Arabia . To je bas jak napadacki potencijal . Spoj mladosti i iskustva ,sto je uvijek bilo dobitna kombinacija.
Jos ako kojim slucajem zadrze Nolita to bi bilo fantasticno za njh . Sredina terena mi takođe djjeluje dosta jako sa Iturrom ,Irineyom i Ricom . Sigurno da su ekipa koja ne bi trebala imati sljedece sezone probleme kao sto je imala ove. 8-) Necu ni spominjati kakva bi sila bili sa Vittolom . Iako po meni Vittolo treba igrati za najvece klubove u Primeri .

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 23 jun 2013, 15:46

Pa to se i ocekivalo od Granade s obzirom da im je vlasnik Pozzo koji odlicno radi na takvim projektima. Od Udinesea je stvorio odlican klub a i od Granade ce sigurno.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jun 2013, 11:37

Betis doveo Verdua . Verdu je veliki majstor s loptom,jedan od najboljih razigravaca i ima strasan zadnji pas . Također ima visok prosjek golova po sezoni. Ovo vjerovatno znaci i odlazak Benata u Athletic. Ako bi kojim slucajem ostao Benat,to bi bila strasna sredina terena.

Celta je dovela Charlesa ,Pichicia druge lige s 32 postignuta gola . Obzirom da su ga platili samo 1 milion,to moze biti odlican posao jer igraci koji igraju dobro u drugoj ligi ,po pravilu odigraju dobro i u najvisem rangu sljedece sezone.
Bas imas primjer Aspasa . Ili nekada David Ville kojega je tada dovela Zaragoza.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 jun 2013, 11:59

A vec svi mediji objavili da je Verdu potpisao za Olympiacos.
Inace, mladi reprezentativac i sada vec bivsi igrac Cordobe, Fede Vico, presao u Anderlecht za 1,5 m.

Sevilla krece u renoviranje tima, spominje se da nude 20 m za Montoliva :o

Sarabia blizu prelaska u Elche, a Hervas bi trebao zamjeniti Fuega u Rayu. :mrgreen: :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jun 2013, 12:06

L_blancos je napisao/la:A vec svi mediji objavili da je Verdu potpisao za Olympiacos.
Inace, mladi reprezentativac i sada vec bivsi igrac Cordobe, Fede Vico, presao u Anderlecht za 1,5 m.

Sevilla krece u renoviranje tima, spominje se da nude 20 m za Montoliva :o

Sarabia blizu prelaska u Elche, a Hervas bi trebao zamjeniti Fuega u Rayu. :mrgreen: :mrgreen:
jako neozbiljno od strane novinara koji je to objavio :? . Morali prodati dusu ekipe za te pare(navasa),i sada bi kao dali iste te pare za Montoliva .Iako su na tim pozicijama upravo i najjaci . A Hervas je odlican igrac,onako solidna tehnika,ima dobar pas i pregled igre. Ne znam zbog cega nije igrao za Sevillu .Ocekivao sam da ce biti pojacanje za njih .

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 jun 2013, 16:58

Benat > Ath. Bilbao.
Odlican posao Bilbaa za samo 8 miliona eura.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 jun 2013, 22:22

M4kaveli je napisao/la:Benat > Ath. Bilbao.
Odlican posao Bilbaa za samo 8 miliona eura.
Rekoh ja cim je Betis doveo Verdua da ce Benat u Athletic . 8-)
Dobar posao za obje strane. Betis tesko da je mogao izvuci vise s obzirom da mu sljedece godine istice ugovor.
A ,Athletic je dobio odlicnog igraca koji je ponikao u njihovoj skoli , mada mi je previse 8 miliona +2 bonusa( u zavisnosti od toga koliko ce igrati uspjesno na Mamesu Bariji ) jer je ovu zadnju sezonu odigrao poprilicno ispod ocekivanja. Znaci ovaj rad: Herera --------Benat :o samo ih hebe mlitavi napad . Vjerujem da ce Mel naci neku adekvatnu zamjenu za Benata ,bas kao sto je uradio sa Monterom dovevsi Cambella. Nadam se da ce dovesti Vittola.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 jun 2013, 10:42

amat u swanseu za 3 miliona eura
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jun 2013, 20:24

barca_87 je napisao/la:amat u swanseu za 3 miliona eura
Koja sramota . Ovo je najbolji pokazatelj u kakvom je stanju La liga . Nije Amat sada neka igracina,no radi se o igracu koji ima veliki potencijal da to postane,u mladjim selekcijama Spanije bio je odlican. Swensea za male pare moze dobiti ekstra igraca u narednim godinama.
Vidjecemo jel Amat ide da zamjeni Ashley Williamsa koji bi mogao otici. 8-)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 jun 2013, 11:00

Nolito iznenadujuce napusta Granadu, u kojoj se fino snasao u protekloj polusezoni, i ide kod Luisa Enriquea u Celtu Vigo, za nekih 2.5m eura. Iako je to bila posudba bez mogucnosti otkupa, ocekivalo se da ce ga Granada pokusati dovesti.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 jun 2013, 12:22

Ima Granada na njegovoj poziciji Pittija koji je bolji od Nolita, realno.

Inace Celta slaze solidnu ekipicu, nakon Charlesa i Fontasa dovode Nolita dakle. Dosta lobotomaca na jednom mjestu:D
Hoce i Rafinhu na posudbu.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 jun 2013, 12:50

I to ako Luis Enrique sve poslozi mogli bi biti pravo opasni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.