Postaje smiješna ta tvoja zabrinutost. Toliko smiješna da je sumnjivaMancini je napisao/la:Da ako ih potkupi!

Postaje smiješna ta tvoja zabrinutost. Toliko smiješna da je sumnjivaMancini je napisao/la:Da ako ih potkupi!
Ma da, nazire se. Prvo je trubio na Slobodinoj temi sve najgore o Nijazu, a ovdje pati sto odlazi sa klubom koji finansira.irh je napisao/la:Postaje smiješna ta tvoja zabrinutost. Toliko smiješna da je sumnjivaMancini je napisao/la:Da ako ih potkupi!Na tekmama imate 5 ljudi i sada bi ti dizao bune. Šta gubiš mora da imaš neki interes.
Ko mi je obrisao post?svejedno je napisao/la:To je ubaceni i prokuzeni element,nejma guzovace.
Kako ko ti je obrisao post, pa valjda si ti!Mancini je napisao/la:Ko mi je obrisao post?svejedno je napisao/la:To je ubaceni i prokuzeni element,nejma guzovace.Ovdje pljuju i lažu na mene a meni se briše post!Fino sam maloprije napisao da me ne uzimaš u usta.Prvo ste nedavno otjerali Balića svojim dosađivanjem a sada hoćete i mene ali ne ide to tako.A ovim gore provociranjem neka se malo pozabave moderatori.I još nešto,nije se rodio taj još u ovom gradu ko me može kupiti za pare!
Samo da napomenem!
Ne foliraj ti si na plati,nema guzovace,vozdricaMancini je napisao/la:Ko mi je obrisao post?svejedno je napisao/la:To je ubaceni i prokuzeni element,nejma guzovace.Ovdje pljuju i lažu na mene a meni se briše post!Fino sam maloprije napisao da me ne uzimaš u usta.Prvo ste nedavno otjerali Balića svojim dosađivanjem a sada hoćete i mene ali ne ide to tako.A ovim gore provociranjem neka se malo pozabave moderatori.I još nešto,nije se rodio taj još u ovom gradu ko me može kupiti za pare!
Samo da napomenem!
"Svejedno" je objasnio, zasto ti nije svejedno.svejedno je napisao/la:Ne foliraj ti si na plati,nema guzovace,vozdricaMancini je napisao/la:Ko mi je obrisao post?svejedno je napisao/la:To je ubaceni i prokuzeni element,nejma guzovace.Ovdje pljuju i lažu na mene a meni se briše post!Fino sam maloprije napisao da me ne uzimaš u usta.Prvo ste nedavno otjerali Balića svojim dosađivanjem a sada hoćete i mene ali ne ide to tako.A ovim gore provociranjem neka se malo pozabave moderatori.I još nešto,nije se rodio taj još u ovom gradu ko me može kupiti za pare!
Samo da napomenem!
Eh moj Mancini kada sam ja čitao ovaj forum prije pola godine ili godinu čini mi se, pa je bila neka rasprava na ovoj temi i osula se paljba po Nijazu i jos nekim ljudima u Olimpicu tada ti i jos jedan "fan Olimpica" branili ste ih i ukivali u zvijezde samo tako i evo nakon godinu i vise sve se skoro potvrdilo a izgleda i ti shvati neke stvari koliko vidim po tvojim postovima, jbg bolje ikad nego nikad ...Mancini je napisao/la:Ko mi je obrisao post?svejedno je napisao/la:To je ubaceni i prokuzeni element,nejma guzovace.Ovdje pljuju i lažu na mene a meni se briše post!Fino sam maloprije napisao da me ne uzimaš u usta.Prvo ste nedavno otjerali Balića svojim dosađivanjem a sada hoćete i mene ali ne ide to tako.A ovim gore provociranjem neka se malo pozabave moderatori.I još nešto,nije se rodio taj još u ovom gradu ko me može kupiti za pare!
Samo da napomenem!
Dok je vas drzao dobro vam je bilo. Vidim u tvom ocaju i bolu za odlaskom. Nije sada razlog da ga omalovazavas.Mancini je napisao/la:@Probisvjet,Svejedno Pustite šuplju,dosadnu priču i držite se svog spasioca.
Jedan je i samo jedan g.NIJAZ GRACIĆ i zato zajedno sa njim DO SMRTI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Cisco je napisao/la:Eh moj Mancini kada sam ja čitao ovaj forum prije pola godine ili godinu čini mi se, pa je bila neka rasprava na ovoj temi i osula se paljba po Nijazu i jos nekim ljudima u Olimpicu tada ti i jos jedan "fan Olimpica" branili ste ih i ukivali u zvijezde samo tako i evo nakon godinu i vise sve se skoro potvrdilo a izgleda i ti shvati neke stvari koliko vidim po tvojim postovima, jbg bolje ikad nego nikad ...Mancini je napisao/la:Ko mi je obrisao post?svejedno je napisao/la:To je ubaceni i prokuzeni element,nejma guzovace.Ovdje pljuju i lažu na mene a meni se briše post!Fino sam maloprije napisao da me ne uzimaš u usta.Prvo ste nedavno otjerali Balića svojim dosađivanjem a sada hoćete i mene ali ne ide to tako.A ovim gore provociranjem neka se malo pozabave moderatori.I još nešto,nije se rodio taj još u ovom gradu ko me može kupiti za pare!
Samo da napomenem!
bagrcavi je napisao/la:garant bila neka bogata vožnja, čim je pabizo ovako sretan
Jesi smješan,,,,pa dali ima pošteniji čovjek u Bosni od g.NIJAZA-hajde napiši i nemoj se praviti ,,,,,,,,,masa ljudi je sretna što jedan mali klub pravi dobre rezultate i zato idemo BILO GDE NAVIJAT pa bilo kako se zvao klub--------može biti i NIJAZ SITI,,,,,,GRACIĆ FOOTBAL CLUB ,,,,,,,nebitnooooooooooooooooooooooooooooooo jebagrcavi je napisao/la:garant bila neka bogata vožnja, čim je pabizo ovako sretan
Pa olimpic od kad je usao u PL nije nista napravio osim troska...pabizo je napisao/la:Jesi smješan,,,,pa dali ima pošteniji čovjek u Bosni od g.NIJAZA-hajde napiši i nemoj se praviti ,,,,,,,,,masa ljudi je sretna što jedan mali klub pravi dobre rezultate i zato idemo BILO GDE NAVIJAT pa bilo kako se zvao klub--------može biti i NIJAZ SITI,,,,,,GRACIĆ FOOTBAL CLUB ,,,,,,,nebitnooooooooooooooooooooooooooooooo jebagrcavi je napisao/la:garant bila neka bogata vožnja, čim je pabizo ovako sretan
S takvom opozicijom protiv sebe i takvom mržnjom koja se potvrđuje zadnjih dana Olimpic je napravio rezultat ravan prvaku svijeta.pile87 je napisao/la:Pa olimpic od kad je usao u PL nije nista napravio osim troska...pabizo je napisao/la:Jesi smješan,,,,pa dali ima pošteniji čovjek u Bosni od g.NIJAZA-hajde napiši i nemoj se praviti ,,,,,,,,,masa ljudi je sretna što jedan mali klub pravi dobre rezultate i zato idemo BILO GDE NAVIJAT pa bilo kako se zvao klub--------može biti i NIJAZ SITI,,,,,,GRACIĆ FOOTBAL CLUB ,,,,,,,nebitnooooooooooooooooooooooooooooooo jebagrcavi je napisao/la:garant bila neka bogata vožnja, čim je pabizo ovako sretan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.