Već duže pratim ovaj forum pošto je jedini aktivni gdje se mogu pratit novosti vezane uz Široki Brijeg.
Konačno su mi aktivirali račun nakon valjda 3-4 tjedna čekanja.
Komentirao bih ponajviše ove budalaštine koje se događaju u zadnjih 5 dana i smjene Branka Karačića.
Nakon nekoliko sezona se Široki bori na obadvije fronte jako uspješno a uprava se odluči na ovakav potez i moram priznati da sam jako razočaran jer mi nije nimalo jasno iz kojeg razloga su se odlučili na ovako nešto.
U prvenstvu ima još 13 kola što je i više nego dovoljno da se sustigne Želju ili do kraja učvrsti drugo mjesto a u Kupu si ostvario odličan rezultat sa pobjedom bez primljenog gola unatoč tome što nisi briljirao u toj tekmi. Rezultat je mjerilo svega na kraju i ako udješ u finale kupa nitko te brate neće pitati kako si igrao u polufinalu.
Pratio sam i redovite utakmice putem ****.com ili na BHT-1 ako je bio prijenos naravno tako da znam kako je Široki igrao određene utakmice.
Nakon takvih rezultata smijeniti trenera koji je momčadi donio glavu i rep je totalno neprofesionalno i nelogično a onda za glavnog trenera postaviti nekog poput Bloudeka samo polako ukazuje da smjena Karačića nema nikakve veze sa lošijom igrom u 3 utakmice na proljeću.
Netko tu spominje manjak atraktivnosti i napadačke igre,pa neka mi odgovori na sljedeće-
čemu srljanje prema naprijed i atraktivne igre ako bi primio 3-4 gola po utakmici i bio u sredini tablice. Ako hoćeš atraktivnosti dovedi Vjerana Simunića za trenera koji će ti raditi show uz aut liniju i nijedna tekma ti neće biti dosadna.
Čovjek je u ključnim utakmicama postavio momčad za ostvariti dobar rezultat i zato Široki i je tamo di je.
U službenoj objavi na stranicama Širokog oni isto to stave za razlog otkaza,manjak atraktivnosti i kao loši rezultati u prve 3 utakmice unatoč tome što se Karačiću sve stavilo na raspolaganje kao naprimjer pripreme u Antalyi. Hahahahaha..
Zar je grijeh izgubiti od Želje usred Sarajeva rezultatom 1-0. Pa da Roskam nije fulao onu 101% šansu bio bi egal i nitko se nebi žalio na ništa.
Čovjek je vapio za pravim napadačem u prijelaznom razdoblju i nikog mu nisu donijeli za napad. Kako da igra napadački bez pravog napadača.
Nije da opravdavam svaki potez Karačića,imao je par čudnih odluka poput držanja Ivankovića predugo u prvom timu ili npr. forsiranje Zakarića i sustava 4-2-3-1 iako je u početku više igrao 4-4-2 i bilo je tada uspješnije sve ali svi nešto griješe zar ne
A kad su već napravili ovako glup potez i smijenili ga,što nisu donijeli trenera koji bi im donio nešto više,već oni potpisali trenera za kojeg se zna kakve rezultate ima- nikakve.
Sretno nam bilo Široki dragi,ali zbog ovakvih poteza nam se pojedini ljudi u cijeloj BiH i dalje smiju ravno u lice.
Eto,toliko od mene za prvi post. Pozdrav svim navijačima Širokog i nadam se da ćemo se uspjeti nekako isčupati iz ove male krize iako ruku na srce,sad ne očekujem nešto previše. Vječni pesimist,šta ćeš