inace, miske prelijep gol! kao i uvijek
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
a sto bodu ovi nasi.. nema covjek kad da napise na forumu... 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
lol tek sad dosao, kako nasi igraju, ako se nevaram dzeko je dao gol ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
2 gola Dezko , 1 MiskeBosnier je napisao/la:lol tek sad dosao, kako nasi igraju, ako se nevaram dzeko je dao gol ?
× Plava krv ispod koze ×
OleeMaliMemo je napisao/la:2 gola Dezko , 1 MiskeBosnier je napisao/la:lol tek sad dosao, kako nasi igraju, ako se nevaram dzeko je dao gol ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Dzeko 2 gola i asistencija, Miske gol i asistencija!Bosnier je napisao/la:lol tek sad dosao, kako nasi igraju, ako se nevaram dzeko je dao gol ?
- pirotehnicar
- Kontakt:
Dzeko : 2 gola, 1 asistencija
Misimovic : 1 gol, 1 asistencija
Briljantno!
Misimovic : 1 gol, 1 asistencija
Briljantno!
- Evil Genius
- Kontakt:
kakav je ovo show na kraju 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
malo me nervira ovaj trener. dzeko se zali na povredu i on ga ne vadi a vode 4:0. ne znam da je propustio ijedan minut ove sezone a igraju previse utakmica
potpisdamirko je napisao/la:malo me nervira ovaj trener. dzeko se zali na povredu i on ga ne vadi a vode 4:0. ne znam da je propustio ijedan minut ove sezone a igraju previse utakmica
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Carevi!
Ubi Dzeko!
Steta sto se ovaj Wolfsburg kasno sjetio kako se igra fudbal.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Joj koja igračina je Edin, svaki put me nanovo oduševi. S kakvom lakoćom daje golove, otresa protivničke igrače, ono sve ko bez šale. Za mene najbolji naš igrač ikad.
p.s. Miske je strašan bio isto, pogotovo prodor kod 2. Džekinog gola, tj. četvrti gol za Wolfsburg, jao kako se zaletio i promiješao igrače to je za pjesme.
Biće Edin aBd prvi strijelac lige, a onda samo nebo je granica

p.s. Miske je strašan bio isto, pogotovo prodor kod 2. Džekinog gola, tj. četvrti gol za Wolfsburg, jao kako se zaletio i promiješao igrače to je za pjesme.
Biće Edin aBd prvi strijelac lige, a onda samo nebo je granica
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Jao dzeke cak se okusao poslje tekme kao vodja navijaca hahahah 
Samo jedan klub Velež Mostar
Ma sjajno 
Dzeko je definitivno igracina ! Miske isto super odigrao ...
A najbolji je pozdrav na kraju bio ... ja mislim da nije bilo ponosnijih ljudi u tom trenutku od nas Bosanaca i Hercegovaca
A najbolji je pozdrav na kraju bio ... ja mislim da nije bilo ponosnijih ljudi u tom trenutku od nas Bosanaca i Hercegovaca
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Nisam upratio, šta je bilo na kraju, kakav pozdrav?Lara je napisao/la:Ma sjajno
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Kasno su se sijetili da im ona Vehcina bila najslabija karika.Trasimaco je napisao/la:Ubi Dzeko!![]()
Igra bi bila ista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzeko, Miske, Vedo i Sejotanzla je napisao/la:Nisam upratio, šta je bilo na kraju, kakav pozdrav?Lara je napisao/la:Ma sjajno
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Raja na okupu i ona BIH zastava ako ste uočili lol
Najači su samo da im još nogice prorade turboooo
Najači su samo da im još nogice prorade turboooo
Stvarno je nekad neobjasnjivo kako neki tim igra odlicno, pa lose, a ima iste igrace. Da su ovako igrali citavu sezonu, odnosno bar priblizno ovako dobro, sad bi bili u samom vrhu.harishp je napisao/la:Kasno su se sijetili da im ona Vehcina bila najslabija karika.
Igra bi bila ista.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hrasno15, Proximic, Toxin, tuzlanskinacin i 103 gosta.