Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

messilla
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la messilla » 03 jun 2015, 21:34

L'Avvocato je napisao/la:slika

Nikad doći ta subota. Predugo se finale čekalo.
A tek kad subota dođe pogotovo onih nekoliko sati pred tekmu. :crazy:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 jun 2015, 21:38

messilla je napisao/la: A tek kad subota dođe pogotovo onih nekoliko sati pred tekmu. :crazy:
Ma odo u teretanu, biti neka dva sata, doći, zaspati i ustati oko osmice :mrgreen:

Al' čekam ovo finale od 2003., kada smo ostali nedorečeni. Gorak okus još uvijek. Mada su meni teže pali porazi od Dortmunda i Reala. Pogotovo od Nijemaca gdje smo bili apsolutni favoriti.

Zato se nadam da će u subotu nekako sudbina biti na našoj strani. Već je bilo par naznaka tokom ove sezone :)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 jun 2015, 21:58

Pogba (Juventus): "Volim gledati FC Barcelonu, ali bih ih volio gledati kako gube u subotu. Znamo da nismo favoriti, ali to je finale. Dat ćemo sve od sebe, nemamo šta izgubiti i ko zna šta se može desiti. Ipak, Barça je najbolja i ima najbolji napad na svijetu. Igrati protiv Messija je ostvarenje sna. Leo je najbolji svjetski fudbaler."

Pirlo (Juventus): "Bio sam dovoljno sretan da igram protiv Xavija u nekoliko navrata. Radi se o sjajnoj osobi i pravom pobjedniku na travnjaku."

Busquets: "Nadamo se da ćemo osvojiti Ligu prvaka igrajući svoju igru. Bit će to težak susret, jer se radi o finalu i obje ekipe su prošle izuzetno teške prepreke kako bi stigle ovdje. Dat ćemo sve od sebe i pokušati pobijediti u bici u sredini terena. Juventus ima nekoliko veoma važnih igrača poput Vidala, koji je veoma kompletan fudbaler. Moramo biti bolji od njih."

Neymar Jr.: "Poznajemo Juventus, znamo da je to vrhunska ekipa koja se u finale nije plasirala slučajno. Bit će to teška utakmica, ali nastojat ćemo se prikazati u najboljem svjetlu. Mislim da će to biti najteža utakmica u cijeloj sezoni, ali želimo pisati historiju i blizu smo da to učinimo. Trener Luis Enrique je izdvojio nekoliko dana kako bi prostudirao našeg protivnika i mislim da smo se pripremili za njih na najbolji mogući način. Ako osvojimo Ligu prvaka, ofarbat ću svoju kosu u plavo."

:lol: ovi brazilci nikad nisu bili normalni

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 jun 2015, 22:28

Yebo subotu
Barcelona i Juve će igrati u Berlinu prije finala, tačnije u petak.

slika

Velika legenda Barce, Luis Figo :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 jun 2015, 22:43

Rajaz je napisao/la:Yebo subotu
Barcelona i Juve će igrati u Berlinu prije finala, tačnije u petak.

slika

Velika legenda Barce, Luis Figo :mrgreen:
Jedna od najvecih sramota a i najveci zayeb u historiji Barce što je Juda bio kapiten :facepalm:

gnjida se želi na foru utrpati u ekipu legendi Barce i Juventusa, ali mu navijaci nece to dozvoliti :nene: ako bude forsirao, , upast ce budale i prekinuti jednu finu revijalnu utakmicu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jun 2015, 23:02

Nisam ni blizu toliko uzbuđen koliko bih očekivao. Djelimično što sam već gledao kako osvajaju 3 titule što je mnogo više nego što prosječan navijač* doživi, pogotovo u tako kratkom vremenu. Ali najviše zato što sam se spremio bio za El Clasico u finalu i ništa ne može izjednačiti taj level uzbuđenja (osim utakmica repke), ali nesposobni klošari iz Madrida usrali stvar. Ne bi mi bilo krivo ni da Juve osvoji, zaslužili su poslije svega što im se izdešavalo i svih poraza u finalima. Jedino bi mi bilo zbog Xavija, šteta bi bilo da se ne oprosti sa trostrukom krunom kad je već tako blizu došao. A ne bi bilo loše ni gledati onaj grb prvaka svijeta na dresu godinu dana :mrgreen:

*simpatizer za osjetljive na tu temu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jun 2015, 23:04

Neko mora jbg ili Xavi ili Buffon i Pirlo.. Najveca je steta za Buffona

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 jun 2015, 23:53

FC Barcelona ‏@FCBarcelona 46m46 minutes ago
As UEFA informs us, by request of our Club, Luis Figo will not represent Barça in the Legends match in Berlin #FCBlive
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 jun 2015, 03:17

L'Avvocato je napisao/la: Mada su meni teže pali porazi od Dortmunda i Reala. Pogotovo od Nijemaca gdje smo bili apsolutni favoriti.

Zato se nadam da će u subotu nekako sudbina biti na našoj strani. Već je bilo par naznaka tokom ove sezone :)

Kako se sjećaš Riedlea ( inače moj najdraži igrač iz BVB-a ) i Rickena te Mijatovića tako ćeš se sjećati i MSN-a. :mrgreen:
Rajaz je napisao/la:Hebaće vas Bego :kafa:
:rol: :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jun 2015, 08:37

Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni blizu toliko uzbuđen koliko bih očekivao. Djelimično što sam već gledao kako osvajaju 3 titule što je mnogo više nego što prosječan navijač* doživi, pogotovo u tako kratkom vremenu. Ali najviše zato što sam se spremio bio za El Clasico u finalu i ništa ne može izjednačiti taj level uzbuđenja (osim utakmica repke), ali nesposobni klošari iz Madrida usrali stvar. Ne bi mi bilo krivo ni da Juve osvoji, zaslužili su poslije svega što im se izdešavalo i svih poraza u finalima. Jedino bi mi bilo zbog Xavija, šteta bi bilo da se ne oprosti sa trostrukom krunom kad je već tako blizu došao. A ne bi bilo loše ni gledati onaj grb prvaka svijeta na dresu godinu dana :mrgreen:

*gloryhunter za osjetljive na tu temu
Ispravljeno :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 jun 2015, 10:01

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2015, 10:14

nema nikakvih posebnih uzbudjenja pred finale,za barcu je to stvar rutine,tri titule u 10 godina zadnjih,blizi se cetvrta,prejak tim,prejaka forma,protivnik po mjeri,prejak nacin na koji se doslo do finala,sve ukazuje na to da dolazi i nova klempa

za navijace juventusa je to sigurno emotivnije sve,cekali su dugo povratak u sami vrh,prvo finale nakon mnogo godina,razumijem njihove zelje i nadanja,juve je gigant,svakako zasluzuje klempu,al realnost kaze Da je srece kceri da te beg uzme,al dabogda,cigani oko kuce hodaju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jun 2015, 10:21

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni blizu toliko uzbuđen koliko bih očekivao. Djelimično što sam već gledao kako osvajaju 3 titule što je mnogo više nego što prosječan navijač* doživi, pogotovo u tako kratkom vremenu. Ali najviše zato što sam se spremio bio za El Clasico u finalu i ništa ne može izjednačiti taj level uzbuđenja (osim utakmica repke), ali nesposobni klošari iz Madrida usrali stvar. Ne bi mi bilo krivo ni da Juve osvoji, zaslužili su poslije svega što im se izdešavalo i svih poraza u finalima. Jedino bi mi bilo zbog Xavija, šteta bi bilo da se ne oprosti sa trostrukom krunom kad je već tako blizu došao. A ne bi bilo loše ni gledati onaj grb prvaka svijeta na dresu godinu dana :mrgreen:

*gloryhunter za osjetljive na tu temu
Ispravljeno :kafa:
Pozdrav navijaču Manchester Uniteda i Boston Celticsa :kafa:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jun 2015, 10:43

Donnie Darko je napisao/la:
Titula je bila samo san kad sam počinjao navijati za njih :kafa:

Bolje da si išao sa Patsima, tad bi touche bio :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jun 2015, 11:01

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Titula je bila samo san kad sam počinjao navijati za njih :kafa:

Bolje da si išao sa Patsima, tad bi touche bio :mrgreen:
Razmišljao sam, ali pošto ne pratim taj sport odlučio sam se da prešutim :mrgreen:

Ali eto, hvala na pomoći :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Champions League 2014/15

Post Postao/la Pogba » 04 jun 2015, 13:56

Chiellini ne igra u finalu zbog povrede.
Veliki gubitak za Juve.
Barzagli je u cjelini kvalitetniji stoper i najbolji u ekipi, ali i on se oporavio od povrede i nece biti na 100%. Steta, i onako velika uloga underdoga se moze smatrati sada i vecom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BoxBox
Kontakt:

Post Postao/la BoxBox » 04 jun 2015, 14:12

Sreco, sreco. .kurata si !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2015, 14:27

spasio se chielini blamaze u finalu od najveceg svih vremena
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jun 2015, 14:34

Romariooo je napisao/la:spasio se chielini blamaze u finalu od najveceg svih vremena
logicno :beba:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.