A tek kad subota dođe pogotovo onih nekoliko sati pred tekmu.L'Avvocato je napisao/la:
Nikad doći ta subota. Predugo se finale čekalo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A tek kad subota dođe pogotovo onih nekoliko sati pred tekmu.L'Avvocato je napisao/la:
Nikad doći ta subota. Predugo se finale čekalo.
Ma odo u teretanu, biti neka dva sata, doći, zaspati i ustati oko osmicemessilla je napisao/la: A tek kad subota dođe pogotovo onih nekoliko sati pred tekmu.
Jedna od najvecih sramota a i najveci zayeb u historiji Barce što je Juda bio kapitenRajaz je napisao/la:Yebo subotu
Barcelona i Juve će igrati u Berlinu prije finala, tačnije u petak.
Velika legenda Barce, Luis Figo
FC Barcelona @FCBarcelona 46m46 minutes ago
As UEFA informs us, by request of our Club, Luis Figo will not represent Barça in the Legends match in Berlin #FCBlive
L'Avvocato je napisao/la: Mada su meni teže pali porazi od Dortmunda i Reala. Pogotovo od Nijemaca gdje smo bili apsolutni favoriti.
Zato se nadam da će u subotu nekako sudbina biti na našoj strani. Već je bilo par naznaka tokom ove sezone
Rajaz je napisao/la:Hebaće vas Bego![]()
IspravljenoDonnie Darko je napisao/la:Nisam ni blizu toliko uzbuđen koliko bih očekivao. Djelimično što sam već gledao kako osvajaju 3 titule što je mnogo više nego što prosječan navijač* doživi, pogotovo u tako kratkom vremenu. Ali najviše zato što sam se spremio bio za El Clasico u finalu i ništa ne može izjednačiti taj level uzbuđenja (osim utakmica repke), ali nesposobni klošari iz Madrida usrali stvar. Ne bi mi bilo krivo ni da Juve osvoji, zaslužili su poslije svega što im se izdešavalo i svih poraza u finalima. Jedino bi mi bilo zbog Xavija, šteta bi bilo da se ne oprosti sa trostrukom krunom kad je već tako blizu došao. A ne bi bilo loše ni gledati onaj grb prvaka svijeta na dresu godinu dana
*gloryhunter za osjetljive na tu temu
Pozdrav navijaču Manchester Uniteda i Boston Celticsario_Ferdy88 je napisao/la:IspravljenoDonnie Darko je napisao/la:Nisam ni blizu toliko uzbuđen koliko bih očekivao. Djelimično što sam već gledao kako osvajaju 3 titule što je mnogo više nego što prosječan navijač* doživi, pogotovo u tako kratkom vremenu. Ali najviše zato što sam se spremio bio za El Clasico u finalu i ništa ne može izjednačiti taj level uzbuđenja (osim utakmica repke), ali nesposobni klošari iz Madrida usrali stvar. Ne bi mi bilo krivo ni da Juve osvoji, zaslužili su poslije svega što im se izdešavalo i svih poraza u finalima. Jedino bi mi bilo zbog Xavija, šteta bi bilo da se ne oprosti sa trostrukom krunom kad je već tako blizu došao. A ne bi bilo loše ni gledati onaj grb prvaka svijeta na dresu godinu dana
*gloryhunter za osjetljive na tu temu
Titula je bila samo san kad sam počinjao navijati za njihDonnie Darko je napisao/la:
Pozdrav navijaču Manchester Uniteda i Boston Celticsa
Razmišljao sam, ali pošto ne pratim taj sport odlučio sam se da prešutimrio_Ferdy88 je napisao/la:Titula je bila samo san kad sam počinjao navijati za njihDonnie Darko je napisao/la:
Pozdrav navijaču Manchester Uniteda i Boston Celticsa
Bolje da si išao sa Patsima, tad bi touche bio
logicnoRomariooo je napisao/la:spasio se chielini blamaze u finalu od najveceg svih vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.