FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Burberry46 » 01 nov 2015, 20:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:Abd tek sad cemo.. Mada ne ljutim se ja na fks, svako bira nacin koji misli da ce mu donijeti pobjedu i to je uredu.. Ljutim se na nase igrace sto su pustili da ih se tuce..je.es zrinjski i cuvanje od kartona, udaraj noge lomi kad i tebe pa cemo o narednoj tekmi razmisljati kad dodje..rustema al bekica i dulju su ztenali slomit da hodat ne mogu i drugacije bi se igralo pa taman nek djeca igrajz slijeddce kolo, niko im a ne bi rekao..i normalno da je zasluzena pobjeda, ljudi ubise a oni ko pi.cke predvodjene najvecom husrefom nista ni prema sudiji ni prema igracima je.o ih naredna tekma
Malo ste vi poletili pa ste ocekivali pobjedu na Kosevu protiv aktuelnog prvaka, kakvi god da smo znate da nije lako igrati sa Sarajevom, mislim da nemate pobjede poslije rata na Kosevu, ljuti ste na naseg Husa a lik vam do sad predobro vodi ekipu i blizu je da vam obezbjedi evropska takmicenja poslije dugo dugo godina.
Danas muska utakmica i zasluzena nasa pobjeda
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 nov 2015, 20:14

Bekic vam je zabio gol jer je profesionalac, A NIJE SE RADOVAO. To vam je ok.
A Husref nije urlikao protiv Sarajeva, jer je to njegov klub. Ali je sigurno profesionalno pokusao da pobjedi.

Vise se obratite vasim igracima, ciji je pristup igri ko nasih igraca u Kaknju.

A to za vracanje lopte. Lopta vam je vracena, golman je gradi i ceka da izadje u golaut. Mogao je uzeti u ruke, a nije htio jer je krao vrijeme. Gdje je tu fer play. Uzmi loptu u ruke i nastavimo sa igrom, i sve ok.

Meni je drago sto nismo tada dali gol. Ali treba biti posten i reci da je cijelu stvar zakuhao vas golman. Vracena ti je lopta, koja polako polako izlazi vani, i ti je gradis ne zelis da je uzmes i pocnes igru. Uzas.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 nov 2015, 20:17

pinoglavi je napisao/la:Cestitke na pobjedi, samo mi je strasno zasmetao onaj 'fair-play' u 70oj min. :salut:
Kakav bolan ferplej? Lopta iz auta vraćena s centra vašem golmanu... O čemu se radi? To što je lik haman debil malo veći nego menadžer mu nemoj nama da priprisuješ.
Samo Saraj'vo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 nov 2015, 20:20

PitarBordo je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Cestitke na pobjedi, samo mi je strasno zasmetao onaj 'fair-play' u 70oj min. :salut:
Kakav bolan ferplej? Lopta iz auta vraćena s centra vašem golmanu... O čemu se radi? To što je lik haman debil malo veći nego menadžer mu nemoj nama da priprisuješ.
Ja evo prvi put vidim da prilikom vracanja lopte protivniku taj tim sebi stvara priliku da ugrozi gol, mozda nisu ostali dovoljno pametni kao vi. Stvarno nisam dosao da provociram i da se raspravljam, upravu si ti i sve super, pozdrav.
Nad tobom sunce najljepše sja

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 nov 2015, 20:24

pinoglavi je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Ja evo prvi put vidim da prilikom vracanja lopte protivniku taj tim sebi stvara priliku da ugrozi gol, mozda nisu ostali dovoljno pametni kao vi. Stvarno nisam dosao da provociram i da se raspravljam, upravu si ti i sve super, pozdrav.
Pa čekaj šta je trebalo? Nakon što je lopta vraćena preko pola terena... Da se čeka dok je Pirić gradi iz nekog razloga? Zašto? Nigdje na svijetu to nije situacija. Lopta čim se vrati utakmica se nastavlja, shvatio bih da je taj aut koji je vraćao tu loptu bio negdje oko 16terca, nego bukvalno kod naše klupe... i frajko je baci niko naš nije bio ni na 40 metara od gola... i naravno kad smo vratili loptu nastavila se tekma... Ne kontam stvarno šta očekuješ? Pirić primio loptu i zadržavao vrijeme, trebali su svi kao levati stojati dok šta?
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 nov 2015, 22:17

Izgleda da su neki ovdje zaboravili kakvi sarlatani su im vodili ekipu prije Husrefa, pa ga uhvatili prozivati zbog jedne ovakve gluposti. Treba izgleda opet vratiti onog Portugalca ili sta je vec bio.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 02 nov 2015, 02:07

AdiFKS je napisao/la:Bekic vam je zabio gol jer je profesionalac, A NIJE SE RADOVAO. To vam je ok.
A Husref nije urlikao protiv Sarajeva, jer je to njegov klub. Ali je sigurno profesionalno pokusao da pobjedi.

Vise se obratite vasim igracima, ciji je pristup igri ko nasih igraca u Kaknju.

A to za vracanje lopte. Lopta vam je vracena, golman je gradi i ceka da izadje u golaut. Mogao je uzeti u ruke, a nije htio jer je krao vrijeme. Gdje je tu fer play. Uzmi loptu u ruke i nastavimo sa igrom, i sve ok.

Meni je drago sto nismo tada dali gol. Ali treba biti posten i reci da je cijelu stvar zakuhao vas golman. Vracena ti je lopta, koja polako polako izlazi vani, i ti je gradis ne zelis da je uzmes i pocnes igru. Uzas.
:salut:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 02 nov 2015, 12:22

Ovog vam malog iz Amerike sto je na posudbi u Travniku igraci Olimpika opasno hvale.. Kazu da je zvjerka.. Kobiljar ili nesto tako..
BUDI ŽELJO !!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 nov 2015, 12:28

Nista novo, vidi se da zna.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 nov 2015, 11:09

Evo vraća vam se Stepanov :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 nov 2015, 11:23

Ajzea je napisao/la:Evo vraća vam se Stepanov :)
znamo ima već 2 dana ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 nov 2015, 11:42

A konto muštuluk ugrabit kad je već i zvanično :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 nov 2015, 21:11

Komšije sretno, zgazite ih.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 nov 2015, 19:50

Danas sam malo slušao vašeg predsjednika Kustu na radiu, fin čikica pravo.Nekako mi kao običnom slušaocu djeluje cool skroz.Poziva raju na Galatu , to je tema emisije bila, a usput malo o Ješiću, omladini vašoj i kampu.Kaže neki problemi sa travom pa tek na Proljeće očekuje otvorenje.Kako sam ga ja shvatio , cilj kluba u budućnosti će biti promoviranje mladih igrača, kao Ješic je upravo taj kalibar, voli gurati omladince.
Meni se sviđa takvo razmišljanje, yebo horuk i te stvari, sistem burazeru i dat će rezultata 100%

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 14:46

Sta je rec pitari? Ajde sto godinama ne mozete da 'napravite' reprezentativca (iako vam je onaj izrod sjedio na klupi pet godina), sad jos i okrecete leda repki (cast izuzecima)? Sramota... :puke:

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 17 nov 2015, 14:53

SlevinKelevra je napisao/la:Sta je rec pitari? Ajde sto godinama ne mozete da 'napravite' reprezentativca (iako vam je onaj izrod sjedio na klupi pet godina), sad jos i okrecete leda repki (cast izuzecima)? Sramota... :puke:
Šta je pisac htio reci :crazy:
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 14:54

hzkg je napisao/la:
Procitaj na glavnoj temi.... 5 minuta nakon sto smo ispali pisu kako im je Sarajevo vaznije od repke, i da je Duljevic bolji od Lulica. :rol: :urnebes: :shock: :oops:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 17 nov 2015, 14:59

@slevin lazes jbg. To prvo je bilo i tacno je, a za Dulju su se slozili mnogi i van nase teme, ne samo za njega vec za bilo koga drugog da gore od Lulica ne bi sigurno mogli odigrati pa bio to Dulja, Hajrovic, Hajradinovic, Suljic, Eldin Hadzic il' neko sesti, deseti. Ono je dno, odron, kulavicki i izdajnicki.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 17 nov 2015, 15:01

SlevinKelevra je napisao/la:
hzkg je napisao/la:
Procitaj na glavnoj temi.... 5 minuta nakon sto smo ispali pisu kako im je Sarajevo vaznije od repke, i da je Duljevic bolji od Lulica. :rol: :urnebes: :shock: :oops:
I sada si ti prema par postova pojedinaca zakljucio da su pitari okrenuli ledza reprezentaciji, sto misli nekoliko ljudi ne znaci da i svi ostali tako razmisljaju, generealizujes :nene:

FK Sarajevo ima igrace koji mogu igrati u reprezentaciji upravo si naveo jednog a to je Duljević, sigurno je da se ne moze jos uvijek mjeriti sa kvalitetom i iskustvom koje ima Lulic ali ne mozes osporiti da ima kvalitet i da na momka treba obratiti paznju.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 17 nov 2015, 15:02

SlevinKelevra je napisao/la:
hzkg je napisao/la:
Šta je tu problem? Mnogima je Sarajevo važnije od repke. Duljevic nije bolji od Lulica, nego je Zidan za onog foliranta.
Das Ist Walter

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 35 gostiju.