Moje mišljenje...
Precijenjen: Illara
Podcijenjen: Khedira
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ti nisi dobar, da si obrnuto napisao imalo bi smislaGarfield je napisao/la:Napišite u komentare jednog precijenjenog i jednog podcjienjenog igraca iz ekipe Reala!
Moje mišljenje...
Koje komentare?Garfield je napisao/la:Napišite u komentare jednog precijenjenog i jednog podcjienjenog igraca iz ekipe Reala!
Moje mišljenje...
tyler durden je napisao/la:Koje komentare?Garfield je napisao/la:Napišite u komentare jednog precijenjenog i jednog podcjienjenog igraca iz ekipe Reala!
Moje mišljenje...
utripuju ljudi da su na fejsutyler durden je napisao/la:Koje komentare?Garfield je napisao/la:Napišite u komentare jednog precijenjenog i jednog podcjienjenog igraca iz ekipe Reala!
Moje mišljenje...
Jos dodaj na to 15M za nurija i garayaemir18 je napisao/la:Morata prodat za 20 Di Marija ce biti za 60,Khediraa 25-30.
James 75 i Kroos 25 jos smo u plusu
Ti slični tebi ste smiješni s tom pričom o finansijama i vašim tobože brigama o tim novcimatuzlak1987 je napisao/la:Vas haman ne mozw zahvatit ovaj finansijski fer plej.. A potrosite na cetiri igraca 350 miliona. Sto govori da je prica o tom fer pleju obicno laprdanje
Kako uopste prezivljavaju?Garfield je napisao/la:
Ramos i Di Maria imaju premale prihode.
Jasta je ,usrecili smo ihLillard je napisao/la:Znaci Sahina je otkupila Borussija?
Real u zadnjih 10 godina ima najvece prihode na svijetu. U posljednje 3 godine oni premasuju 500 miliona.tuzlak1987 je napisao/la:Vas haman ne mozw zahvatit ovaj finansijski fer plej.. A potrosite na cetiri igraca 350 miliona. Sto govori da je prica o tom fer pleju obicno laprdanje
Kakvi prihodi, drzava im suti kao i Barci... Jedina ekipa koja sve transparentno radi i da je u ogromnom plusu je Bayern.Mozambik je napisao/la:Real u zadnjih 10 godina ima najvece prihode na svijetu. U posljednje 3 godine oni premasuju 500 miliona.tuzlak1987 je napisao/la:Vas haman ne mozw zahvatit ovaj finansijski fer plej.. A potrosite na cetiri igraca 350 miliona. Sto govori da je prica o tom fer pleju obicno laprdanje
Akumulativno u posljednjih 12 godina, oko 4,3 milijarde prihoda.
Real je institucija, za razliku od plasticnih klubova u koje vlasnici preko fiktivnih firmi upumpavaju milione.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.