FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HŠK ZRINJSKI
Bilbija Nemanja (IGRAČ)
2
Bekić Almir (IGRAČ)
2
Stojkić Pero (IGRAČ)
2
Ljubić Juraj (IGRAČ)
2
Filipović Miloš (IGRAČ)
2
Enin Ivan (IGRAČ)
2
Ibanez Luis Ezequiel (IGRAČ)
2
Bilbija Nemanja (IGRAČ)
2
Bekić Almir (IGRAČ)
2
Stojkić Pero (IGRAČ)
2
Ljubić Juraj (IGRAČ)
2
Filipović Miloš (IGRAČ)
2
Enin Ivan (IGRAČ)
2
Ibanez Luis Ezequiel (IGRAČ)
2
Djabe sto ne igra Bilbija i ko jos. Da izvedu 8 igraca na terenu mi opet ne bi mogli stvoriti gol sansu. A ako ne stvoris gol sansu ne mozes ni zabit gol.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav bolan Varešanović
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako je Mirza rješenje, bolje bez trenera igrat, dat Mersi nek ih loži s klupe. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Slavko Petrović je največa gnjida ove lige.Zadnje kolo ih ubiti i zakucati im zadnji ekser u sanduk.
Cuj Varešanovic, dajte bolan uozbiljite se, bolja opcija da Krste ode u penziju pa da nas vodi
Nadam se da su večeras Vinko i Emir bivši, a pozdravio bih dolazak Mirze i Faruka.
Davno sam pisao o ovoj ublehi od trenera i bio napadan od forumskih stručnjaka, koji se razumiju u fudbal ko Mara u neku stvar...Vidim sa su sada umjereni i da im Vinko više nije sveta krava...
Što se tiče smjene poslije četiri poraza u sedam mečeva ništa drugo nije moguće nego otkaz, da su iole korektni samo su trebali podnijeti OTKAZ...Toliko...nadam se da se Zip i co nisu pustili sa lan...
Davno sam pisao o ovoj ublehi od trenera i bio napadan od forumskih stručnjaka, koji se razumiju u fudbal ko Mara u neku stvar...Vidim sa su sada umjereni i da im Vinko više nije sveta krava...
Što se tiče smjene poslije četiri poraza u sedam mečeva ništa drugo nije moguće nego otkaz, da su iole korektni samo su trebali podnijeti OTKAZ...Toliko...nadam se da se Zip i co nisu pustili sa lan...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemamo potrebu dirati Vinka ako će Mirza doći
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ce Mirza doc, bolje da nas Krste vodi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
nikad ali NIKAD mu necu halaliti ono sprdanje sa navijacima. Od onij 100 000 do toga da ce ici poslije veleza ali nije rekao kad.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
i šoja je bolji u ovom trenutku od one dvojice,ne možeš svakako nikoga ozbiljnog dovesti za 3 sata,to je surova realnost,šanse mu jesu minimalne ali neka proba,na kraju se razići kao i sa ostalim analfabetama iz uprave
VVVBK
VVVBK
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati, da klub koji ima dobru finansijsku podlogu uvijek vrti ista imena glede trenera kao tad kad nismo imali za virsle.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Znam da 90 % ljudi ovdje ne podnosi nase domace trenere al ja mislim da Sarajevu treba domaci trener koji osjeca FKS 100% , kroz historiju titule i najbolje ekipe su bile kad smo imali domace igrace i trenere.
Ko god da dođe nece biti losiji od trenutnog stanja. Nama nije potreban trener na dugorocno, nego da stvorimo pozitivan sok u ovim preostalim utakmicama. Ako napravi uspjeh i bolje.
Danas moraju biti smjene ili cemo potonuti jos dublje i stvorice se jos veci problemi, pa cak ce se i stolice u upravi poljuljati ukoliko ne odreaguju na vrijeme.
Danas moraju biti smjene ili cemo potonuti jos dublje i stvorice se jos veci problemi, pa cak ce se i stolice u upravi poljuljati ukoliko ne odreaguju na vrijeme.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 18 apr 2021, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svaki otkaz na štetu kluba ili čak i neki dogovor da se pola isplati ne treba ni uzimati u obzir.
Ako već letit glave moraju, reć im nemate podršku, dajte otkaz i to je to. Vinko mi djeluje kao kulturan čovjek koji bi to prihvatio kao i njegov pomoćnik. Mene čudi što sam već nije podnio ostavku jer mi ne ide ovoliki pritisak sa onim njegovim plašljivim stavom.
Najgora opcija a možda i najrealnija je novčana kazna (koju zaslužuju) i opomena. Još gore bi bilo, moral bi im svima dodatno opao.
Ako već letit glave moraju, reć im nemate podršku, dajte otkaz i to je to. Vinko mi djeluje kao kulturan čovjek koji bi to prihvatio kao i njegov pomoćnik. Mene čudi što sam već nije podnio ostavku jer mi ne ide ovoliki pritisak sa onim njegovim plašljivim stavom.
Najgora opcija a možda i najrealnija je novčana kazna (koju zaslužuju) i opomena. Još gore bi bilo, moral bi im svima dodatno opao.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
U proljece 2010, Varešanović je nasljedio Calu Janjosa i ekipu koju je jedan gol djelio od grupne faze EL nije uspio ni u Evropu izvesti.Ja cu se objesiti ako Varešanović preuzme ekipu.
Ako je Mirza jedini nacin na koji bi dosao i Hadzibegic, gdje da potpisemo? Dobijamo mnogo boljeg i postenijeg SD, a trenera u najmanju ruku istog. Mirza jeste gnjida zbog proslog mandata, ali potreban nam je neko ko ce razdrmati ove pi.cke. U ovom trenu najbolja opcija je Cala + Hadzibegic, ali vjerujem da to nije realno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Faruk Hadzibegic zeli bivse igrace u klubu i opcenito domaci kadar. Njegovim dolaskom mislim da ce se klub okrenuti u potpunosti domacim kadrom i mladim igracima. Vjerovatno Hadzibegic zahtjeva Mirzu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, belosevic23, HordasDolacMalta, johntravolta123, juka55, mnon46 i 61 gost.