FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KB-TM87 » 17 jun 2011, 23:16

nidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
Paša, prelazni rok nije ni počeo. :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 17 jun 2011, 23:21

nidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
Ma nece se na ovom zavrsit 99%!
A ako se zavrsi, onda cu bit pravo razocaran, jer kao klub sa najboljim finansijskim uslovima u zadnje dvije godine, mislim da se stvarno možemo pojačati kako treba. Govorimo kako smo daleko od Dinama, jesmo...Ali ako oni mogu dovodit igrače iz Leverkusena, Mopeliera...Možemo i mi bar ove bolje iz naše lige.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 17 jun 2011, 23:27

Najbolje bi bilo za jedan dan da kupimo 10 igraca ..vec pocela panika kako niko nece doci :lol:

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 17 jun 2011, 23:29

Baby je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Po meni zadnja linija bi trebala ovako izgledati:

---Marković---Nyema---Bogičević---Radovanović---

- Ne treba Stanića gurat na Mirkovo mjesto, on je više za ofanzive.
ispred perica i svraka
pa ispred njih ??? zeba visca
i u napadu adilovic :mrgreen:
i opet ispadanje iz evrope i patnja u ligi ?
et umjesto bogija, jese, onda bi se i moglo nesto napraviti, jer je odbrana odlicna za nase uslove
Prije svega pokretljiva odbrana, da je ne mogu pretrčavati kao protiv Hapoela :D
Nemoze nista odbrana kad ti protivnik kreira akcije i drzi te na 30 - 40 m od tvog gola cijelu utakmicu, kao sto je bilo protiv hapoela 1 poluvrijeme, ondje je zakazala citava ekipa i citav strucni stab i pala pod uticaj neiskustva igranja protiv jacih protivnika, lose taktite i loseg nacina treniranja i pripremanja za utakmicu

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 17 jun 2011, 23:34

Drug pa sto si na kraj srca majka mu stara..prelazni rok jos nije ni poceo a ti nam se vec skahario..pusti brigu na veselje,bice jos novih imena.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 17 jun 2011, 23:36

Zar je prelazni rok počeo :?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 17 jun 2011, 23:38

Hamo je napisao/la:
Nane nane Hamo se petlja u fudbal...nek se petlja sine a sutra ce na balet!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 18 jun 2011, 00:01

Kakav pesimizam u zadnjih desetak sati na forumu vezano za prelazni rok..vama izgleda odgovara kad se ljudi sprdaju s mogucim pojacanjima i raznoraznim imenima,znaci volite da sanjate,slusate bajke i price za malu djecu,samim tim prikazuje se i prava slika o starosnoj dobi pojedninih forumasa...cim je administrator konacno sta u kraj lupanjima i glupostima vi odma pali u depresiju,dajte malo se uozbiljite zar vi mislite da bi strucni stab dozvolio da se udje u sezonu bez konkretnih igraca koji nam ocito fale na vise pozicija..klub nije da se razumijemo mahala ili forum,pa da prica okolo sta je plan i kakav je plan sto daje jos jednu notu u ozbiljnisti rada celnika kluba,ljudi rade svoj posao i oni koji trebaju da znaju sta se desava znaju i to je dovoljno a kad dodje vrijeme svi ce te kao i kod pravi klubova biti blagovremeno obavjesteni putem zvanicnih medija...!!
Do tad opustenoo,zar ne vidite da se svaki dan lagano na dozu plasiraju prave informacije i vijesti,stadion,sponzori,
oprema(po meni prvi pravi profesionalni ugovor vezan za opremu u posljeratnom periodu),produzenje ugovora kljucnim igacima..itd,itd i bit ce ih josss

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 jun 2011, 00:21

KB-TM87 je napisao/la:
Paša, prelazni rok nije ni počeo. :lol:
koliko znam prozivka je u nedjelju,u ponedeljak se ide na pripreme .Najbolje za želju je da pojačanja dođu kad se završe pripreme taman će doći u formu oko 10. kola.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2011, 00:30

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 jun 2011, 00:34

Sehic (?)
Markovic - Gerhardt - Jese (?) - Radovanovic/Neki drugi (Casal? :D)
Svraka - Stanceski
Smajic (?) - Zeba - Visca
Adilovic (?)/Neki drugi

Klupa: Karic, Bogicevic, Beslija, Baljic, Savic, Colic....

Neznam po vama ali kad bi imali naprimjer ovu startnu postavu nebi bilo bas toliko lose. Ako nista barem za ove nase Saban Lige :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2011, 00:38

bistrikboy je napisao/la:Jese nece ostati u Splitu!

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Naravno da nece,nije nikad ni trebao,bacali su suplju bez veze...isto kao sto i Amar baca suplju u novinama i za njega a i za mnoge druge...o tom potom :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2011, 00:41

boccaccio je napisao/la:

Naravno da nece,nije nikad ni trebao,bacali su suplju bez veze...isto kao sto i Amar baca suplju u novinama i za njega a i za mnoge druge...o tom potom :mrgreen:
Ja sam na njega oko bacio ima vec godina i pol,mislim da bi mogao biti nesto kao Hare Alihodzic kod Amara,covjek za sve,vidjecemo tek je pocelo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2011, 00:44

bistrikboy je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:

Ja sam na njega oko bacio ima vec godina i pol,mislim da bi mogao biti nesto kao Hare Alihodzic kod Amara,covjek za sve,vidjecemo tek je pocelo...
Apsolutno se slazem...radovao bi se kao malo dijete za njega,njemu niko do koljena ne moze u ovoj ligi,samo da ga Amar spremi...no kao sto kazes,vidjecemo,tek je pocelo :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jun 2011, 00:46

Dečko što je pisao da je Nyema loša 1 na 1 je u pravu, i ja sam to primjetio i na Grbavici su ga levatili pogotovo protiv Veleža i Zrinjskog, pa eto i Rudara u posljednoj utakmici, ali sve se to da srediti.

A što se tiče Bogičevića, Bogi non si tocca što bi Italijani rekli i kraj priče... 8-)

Fakat Bogi je bio najbolji naš odbrambeni igrač u šampionskoj generaciji, ovu sezonu i ne računam, ali sve što je odigrao odigrao je na nivou, vratiti će se sad on u formu kad prođe pripreme, isto kao Perica...

Ukoliko dođe Ješe, ja mislim da ne bi bilo loše igrati sa formacijom 3-5-2...Probati, pa vidjeti kako će to izgledati...Mislim da imamo igrače za takvo nešto...

Štoperi: Bogi, Nyema i Ješe
Sredina: Stanić, Svraka, Stančeski, Zeba i Radovanović
Napad: Višća i recimo Adilović...

Mislim da ovo ne bi bilo loše... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 18 jun 2011, 01:04

Bianconeri1988 je napisao/la:Dečko što je pisao da je Nyema loša 1 na 1 je u pravu, i ja sam to primjetio i na Grbavici su ga levatili pogotovo protiv Veleža i Zrinjskog, pa eto i Rudara u posljednoj utakmici, ali sve se to da srediti.

A što se tiče Bogičevića, Bogi non si tocca što bi Italijani rekli i kraj priče... 8-)

Fakat Bogi je bio najbolji naš odbrambeni igrač u šampionskoj generaciji, ovu sezonu i ne računam, ali sve što je odigrao odigrao je na nivou, vratiti će se sad on u formu kad prođe pripreme, isto kao Perica...

Ukoliko dođe Ješe, ja mislim da ne bi bilo loše igrati sa formacijom 3-5-2...Probati, pa vidjeti kako će to izgledati...Mislim da imamo igrače za takvo nešto...

Štoperi: Bogi, Nyema i Ješe
Sredina: Stanić, Svraka, Stančeski, Zeba i Radovanović
Napad: Višća i recimo Adilović...

Mislim da ovo ne bi bilo loše... :D
visca u napadu? radovanovic u vezi? :| :|

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 jun 2011, 01:15

LudLo 4 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:
Nane nane Hamo se petlja u fudbal...nek se petlja sine a sutra ce na balet!
Nane nane Ludlo ne zna šta je cinizam...nek' ne zna krivo shvatanje će ga koštat u nekoj situaciji.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jun 2011, 01:15

Mislim na Radovanovića kao poziciju Wing Back :D

A Višća kao ono second striker, da se kreće, otkriva i tako to...To ja za njega odlična pozicija... :D
Ž '21!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 18 jun 2011, 01:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Mislim na Radovanovića kao poziciju Wing Back :D

A Višća kao ono second striker, da se kreće, otkriva i tako to...To ja za njega odlična pozicija... :D
ne vjerujem da ce osim eksperimentisat u evropskim utakmicama..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jun 2011, 01:27

A odigrat će oni 7-8 pripremnih utakmica protiv evropskih ekipa, može se to uigrati :D
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Balorda, CCMuHa87, MoSaZeLjo1921, Orvel, Seher1921, WeekendOffender, Zagor i 86 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []