Paša, prelazni rok nije ni počeo.nidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ma nece se na ovom zavrsit 99%!nidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
A ako se zavrsi, onda cu bit pravo razocaran, jer kao klub sa najboljim finansijskim uslovima u zadnje dvije godine, mislim da se stvarno možemo pojačati kako treba. Govorimo kako smo daleko od Dinama, jesmo...Ali ako oni mogu dovodit igrače iz Leverkusena, Mopeliera...Možemo i mi bar ove bolje iz naše lige.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Najbolje bi bilo za jedan dan da kupimo 10 igraca ..vec pocela panika kako niko nece doci 
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Nemoze nista odbrana kad ti protivnik kreira akcije i drzi te na 30 - 40 m od tvog gola cijelu utakmicu, kao sto je bilo protiv hapoela 1 poluvrijeme, ondje je zakazala citava ekipa i citav strucni stab i pala pod uticaj neiskustva igranja protiv jacih protivnika, lose taktite i loseg nacina treniranja i pripremanja za utakmicuBaby je napisao/la:Prije svega pokretljiva odbrana, da je ne mogu pretrčavati kao protiv HapoelaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ispred perica i svrakaKB-TM87 je napisao/la:Po meni zadnja linija bi trebala ovako izgledati:
---Marković---Nyema---Bogičević---Radovanović---
- Ne treba Stanića gurat na Mirkovo mjesto, on je više za ofanzive.
pa ispred njih ??? zeba visca
i u napadu adilovic![]()
i opet ispadanje iz evrope i patnja u ligi ?
et umjesto bogija, jese, onda bi se i moglo nesto napraviti, jer je odbrana odlicna za nase uslove
Drug pa sto si na kraj srca majka mu stara..prelazni rok jos nije ni poceo a ti nam se vec skahario..pusti brigu na veselje,bice jos novih imena.nidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Zar je prelazni rok počeonidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Nane nane Hamo se petlja u fudbal...nek se petlja sine a sutra ce na balet!Hamo je napisao/la:Zar je prelazni rok počeonidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Kakav pesimizam u zadnjih desetak sati na forumu vezano za prelazni rok..vama izgleda odgovara kad se ljudi sprdaju s mogucim pojacanjima i raznoraznim imenima,znaci volite da sanjate,slusate bajke i price za malu djecu,samim tim prikazuje se i prava slika o starosnoj dobi pojedninih forumasa...cim je administrator konacno sta u kraj lupanjima i glupostima vi odma pali u depresiju,dajte malo se uozbiljite zar vi mislite da bi strucni stab dozvolio da se udje u sezonu bez konkretnih igraca koji nam ocito fale na vise pozicija..klub nije da se razumijemo mahala ili forum,pa da prica okolo sta je plan i kakav je plan sto daje jos jednu notu u ozbiljnisti rada celnika kluba,ljudi rade svoj posao i oni koji trebaju da znaju sta se desava znaju i to je dovoljno a kad dodje vrijeme svi ce te kao i kod pravi klubova biti blagovremeno obavjesteni putem zvanicnih medija...!!
Do tad opustenoo,zar ne vidite da se svaki dan lagano na dozu plasiraju prave informacije i vijesti,stadion,sponzori,
oprema(po meni prvi pravi profesionalni ugovor vezan za opremu u posljeratnom periodu),produzenje ugovora kljucnim igacima..itd,itd i bit ce ih josss
Do tad opustenoo,zar ne vidite da se svaki dan lagano na dozu plasiraju prave informacije i vijesti,stadion,sponzori,
oprema(po meni prvi pravi profesionalni ugovor vezan za opremu u posljeratnom periodu),produzenje ugovora kljucnim igacima..itd,itd i bit ce ih josss
koliko znam prozivka je u nedjelju,u ponedeljak se ide na pripreme .Najbolje za želju je da pojačanja dođu kad se završe pripreme taman će doći u formu oko 10. kola.KB-TM87 je napisao/la:Paša, prelazni rok nije ni počeo.nidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
- bistrikboy
- Kontakt:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sehic (?)
Markovic - Gerhardt - Jese (?) - Radovanovic/Neki drugi (Casal?
)
Svraka - Stanceski
Smajic (?) - Zeba - Visca
Adilovic (?)/Neki drugi
Klupa: Karic, Bogicevic, Beslija, Baljic, Savic, Colic....
Neznam po vama ali kad bi imali naprimjer ovu startnu postavu nebi bilo bas toliko lose. Ako nista barem za ove nase Saban Lige
Markovic - Gerhardt - Jese (?) - Radovanovic/Neki drugi (Casal?
Svraka - Stanceski
Smajic (?) - Zeba - Visca
Adilovic (?)/Neki drugi
Klupa: Karic, Bogicevic, Beslija, Baljic, Savic, Colic....
Neznam po vama ali kad bi imali naprimjer ovu startnu postavu nebi bilo bas toliko lose. Ako nista barem za ove nase Saban Lige
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Naravno da nece,nije nikad ni trebao,bacali su suplju bez veze...isto kao sto i Amar baca suplju u novinama i za njega a i za mnoge druge...o tom potombistrikboy je napisao/la:Jese nece ostati u Splitu!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja sam na njega oko bacio ima vec godina i pol,mislim da bi mogao biti nesto kao Hare Alihodzic kod Amara,covjek za sve,vidjecemo tek je pocelo...boccaccio je napisao/la:Naravno da nece,nije nikad ni trebao,bacali su suplju bez veze...isto kao sto i Amar baca suplju u novinama i za njega a i za mnoge druge...o tom potombistrikboy je napisao/la:Jese nece ostati u Splitu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Apsolutno se slazem...radovao bi se kao malo dijete za njega,njemu niko do koljena ne moze u ovoj ligi,samo da ga Amar spremi...no kao sto kazes,vidjecemo,tek je pocelobistrikboy je napisao/la:Ja sam na njega oko bacio ima vec godina i pol,mislim da bi mogao biti nesto kao Hare Alihodzic kod Amara,covjek za sve,vidjecemo tek je pocelo...boccaccio je napisao/la:Naravno da nece,nije nikad ni trebao,bacali su suplju bez veze...isto kao sto i Amar baca suplju u novinama i za njega a i za mnoge druge...o tom potombistrikboy je napisao/la:Jese nece ostati u Splitu!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dečko što je pisao da je Nyema loša 1 na 1 je u pravu, i ja sam to primjetio i na Grbavici su ga levatili pogotovo protiv Veleža i Zrinjskog, pa eto i Rudara u posljednoj utakmici, ali sve se to da srediti.
A što se tiče Bogičevića, Bogi non si tocca što bi Italijani rekli i kraj priče...
Fakat Bogi je bio najbolji naš odbrambeni igrač u šampionskoj generaciji, ovu sezonu i ne računam, ali sve što je odigrao odigrao je na nivou, vratiti će se sad on u formu kad prođe pripreme, isto kao Perica...
Ukoliko dođe Ješe, ja mislim da ne bi bilo loše igrati sa formacijom 3-5-2...Probati, pa vidjeti kako će to izgledati...Mislim da imamo igrače za takvo nešto...
Štoperi: Bogi, Nyema i Ješe
Sredina: Stanić, Svraka, Stančeski, Zeba i Radovanović
Napad: Višća i recimo Adilović...
Mislim da ovo ne bi bilo loše...
A što se tiče Bogičevića, Bogi non si tocca što bi Italijani rekli i kraj priče...
Fakat Bogi je bio najbolji naš odbrambeni igrač u šampionskoj generaciji, ovu sezonu i ne računam, ali sve što je odigrao odigrao je na nivou, vratiti će se sad on u formu kad prođe pripreme, isto kao Perica...
Ukoliko dođe Ješe, ja mislim da ne bi bilo loše igrati sa formacijom 3-5-2...Probati, pa vidjeti kako će to izgledati...Mislim da imamo igrače za takvo nešto...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
visca u napadu? radovanovic u vezi?Bianconeri1988 je napisao/la:Dečko što je pisao da je Nyema loša 1 na 1 je u pravu, i ja sam to primjetio i na Grbavici su ga levatili pogotovo protiv Veleža i Zrinjskog, pa eto i Rudara u posljednoj utakmici, ali sve se to da srediti.
A što se tiče Bogičevića, Bogi non si tocca što bi Italijani rekli i kraj priče...![]()
Nane nane Ludlo ne zna šta je cinizam...nek' ne zna krivo shvatanje će ga koštat u nekoj situaciji.LudLo 4 je napisao/la:Nane nane Hamo se petlja u fudbal...nek se petlja sine a sutra ce na balet!Hamo je napisao/la:Zar je prelazni rok počeonidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mislim na Radovanovića kao poziciju Wing Back
A Višća kao ono second striker, da se kreće, otkriva i tako to...To ja za njega odlična pozicija...
A Višća kao ono second striker, da se kreće, otkriva i tako to...To ja za njega odlična pozicija...
Ž '21!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
ne vjerujem da ce osim eksperimentisat u evropskim utakmicama..Bianconeri1988 je napisao/la:Mislim na Radovanovića kao poziciju Wing Back![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A odigrat će oni 7-8 pripremnih utakmica protiv evropskih ekipa, može se to uigrati 
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Balorda, CCMuHa87, MoSaZeLjo1921, Orvel, Seher1921, WeekendOffender, Zagor i 86 gostiju.