FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2011, 00:38

bistrikboy je napisao/la:Jese nece ostati u Splitu!

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Naravno da nece,nije nikad ni trebao,bacali su suplju bez veze...isto kao sto i Amar baca suplju u novinama i za njega a i za mnoge druge...o tom potom :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2011, 00:41

boccaccio je napisao/la:

Naravno da nece,nije nikad ni trebao,bacali su suplju bez veze...isto kao sto i Amar baca suplju u novinama i za njega a i za mnoge druge...o tom potom :mrgreen:
Ja sam na njega oko bacio ima vec godina i pol,mislim da bi mogao biti nesto kao Hare Alihodzic kod Amara,covjek za sve,vidjecemo tek je pocelo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2011, 00:44

bistrikboy je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:

Ja sam na njega oko bacio ima vec godina i pol,mislim da bi mogao biti nesto kao Hare Alihodzic kod Amara,covjek za sve,vidjecemo tek je pocelo...
Apsolutno se slazem...radovao bi se kao malo dijete za njega,njemu niko do koljena ne moze u ovoj ligi,samo da ga Amar spremi...no kao sto kazes,vidjecemo,tek je pocelo :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jun 2011, 00:46

Dečko što je pisao da je Nyema loša 1 na 1 je u pravu, i ja sam to primjetio i na Grbavici su ga levatili pogotovo protiv Veleža i Zrinjskog, pa eto i Rudara u posljednoj utakmici, ali sve se to da srediti.

A što se tiče Bogičevića, Bogi non si tocca što bi Italijani rekli i kraj priče... 8-)

Fakat Bogi je bio najbolji naš odbrambeni igrač u šampionskoj generaciji, ovu sezonu i ne računam, ali sve što je odigrao odigrao je na nivou, vratiti će se sad on u formu kad prođe pripreme, isto kao Perica...

Ukoliko dođe Ješe, ja mislim da ne bi bilo loše igrati sa formacijom 3-5-2...Probati, pa vidjeti kako će to izgledati...Mislim da imamo igrače za takvo nešto...

Štoperi: Bogi, Nyema i Ješe
Sredina: Stanić, Svraka, Stančeski, Zeba i Radovanović
Napad: Višća i recimo Adilović...

Mislim da ovo ne bi bilo loše... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 18 jun 2011, 01:04

Bianconeri1988 je napisao/la:Dečko što je pisao da je Nyema loša 1 na 1 je u pravu, i ja sam to primjetio i na Grbavici su ga levatili pogotovo protiv Veleža i Zrinjskog, pa eto i Rudara u posljednoj utakmici, ali sve se to da srediti.

A što se tiče Bogičevića, Bogi non si tocca što bi Italijani rekli i kraj priče... 8-)

Fakat Bogi je bio najbolji naš odbrambeni igrač u šampionskoj generaciji, ovu sezonu i ne računam, ali sve što je odigrao odigrao je na nivou, vratiti će se sad on u formu kad prođe pripreme, isto kao Perica...

Ukoliko dođe Ješe, ja mislim da ne bi bilo loše igrati sa formacijom 3-5-2...Probati, pa vidjeti kako će to izgledati...Mislim da imamo igrače za takvo nešto...

Štoperi: Bogi, Nyema i Ješe
Sredina: Stanić, Svraka, Stančeski, Zeba i Radovanović
Napad: Višća i recimo Adilović...

Mislim da ovo ne bi bilo loše... :D
visca u napadu? radovanovic u vezi? :| :|

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 jun 2011, 01:15

LudLo 4 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:
nidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
Zar je prelazni rok počeo :?
Nane nane Hamo se petlja u fudbal...nek se petlja sine a sutra ce na balet!
Nane nane Ludlo ne zna šta je cinizam...nek' ne zna krivo shvatanje će ga koštat u nekoj situaciji.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jun 2011, 01:15

Mislim na Radovanovića kao poziciju Wing Back :D

A Višća kao ono second striker, da se kreće, otkriva i tako to...To ja za njega odlična pozicija... :D
Ž '21!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 18 jun 2011, 01:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Mislim na Radovanovića kao poziciju Wing Back :D

A Višća kao ono second striker, da se kreće, otkriva i tako to...To ja za njega odlična pozicija... :D
ne vjerujem da ce osim eksperimentisat u evropskim utakmicama..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jun 2011, 01:27

A odigrat će oni 7-8 pripremnih utakmica protiv evropskih ekipa, može se to uigrati :D
Ž '21!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jun 2011, 01:34

Torlak Jesea za dorucak jede

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 18 jun 2011, 01:34

nidi je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
nidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
Paša, prelazni rok nije ni počeo. :lol:
koliko znam prozivka je u nedjelju,u ponedeljak se ide na pripreme .Najbolje za želju je da pojačanja dođu kad se završe pripreme taman će doći u formu oko 10. kola.
Više si očekivao od prelaznog roka, jel. Šampion Borac je ostao bez Maletića i Steve Nikolića a vrlo vjerovatno Čorića i Avdukića. Najbolji igrači im odoše. Ostade im samo Raspudić. Imaće velikiiiiih problema da izbore Europu i naredne sezone. U ligi šampiona se treba natovariti protiv njih i zaraditi dobre pare. Singl naravno :mrgreen:

Komšinice isto tako imaju problema sa igračkim kadrom + ovo oko skupštine i statuta. To će se sigurno odraziti na ostanak pojedinih igrača i eventualna pojačanja.

Široki je stabilan. Samo oni, niko više. Barem trenutno.

Ako sagledamo na taj način situaciju, u startu, imamo skoro pa zagarantovanu Europu i naredne sezone. Realno. Bez pretjerivanja.

Mi smo zadržali kompletan igrački kadar. Riješili se "nepotrebnih igrača". Ćulum u suštini nije loš igrač ali imam osjećaj da se ozbiljno računa na Stančeskog. Čovjek je došao na polusezoni, povrijedio se odmah na početku priprema i pauzirao da početka sezone. Nespreman, nije bio u nekim ozbiljnim kalulacijama. Sada vjerujem da jeste. Odlaskom Ćuluma se otvara mjesto za Zolotića. Po meni, odličan potez. Lagano se uvodi mladi perspektivni igrač u prvi tim.

Adilović je sigurno pokretljiviji od Popovića. Sa par izmjena u ekipi dobijaš mnogo brži protok lopte. Umjesto "sporih Lazara i Ćuluma" dobijaš mnogo brže igrače. Još jedno-dva pojačanja i to je to. A nije ni počelo.

Još ako Šeha ostane, nema dalje. Ako ga složimo, biće dobrih para.

Ti nezadovoljan ? Da mi je znati šta je u tvojoj glavi.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 jun 2011, 01:46

na koliko su zeba i visca potpisali god. jel 2 ?

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 18 jun 2011, 02:40

Vjerujem da ce iduce sezone zaprijetit jos i Velez i Olimpik,ali o tom po tom. U sustini se slazem,evropa nebi treala doc u pitanje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 jun 2011, 09:51

bob je napisao/la:na koliko su zeba i visca potpisali god. jel 2 ?
Višća ja mislim ima ugovor do 2013, kao i Šehić, dok Zeba ima do ljeta 2012, znači 2 godine ugovor.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 jun 2011, 10:17

Prosle godine kad su se izvlacili parovi za evropu bile su grupe, negdje sam procito da je to i ovaj put slucaj, pa me zanima jesul' vec podijeljene te grupe ili ?

Usput, moja zelja je da dobijemo jedan od ovih klubova:
Red Bull Salzburg, Austria Beč, Anorthosis, Žilina, Nacional, Poltava, Sheriff Tiraspol, ADO Den Haag, Lokomotiv Sofia, Gaziantepspor, Olympiakos Volou (poredani su po koeficijentu od najveceg do najmanjeg) zato sto bi prolaskom nekih od ovih timova, odma' u trecem pretkolu bili nosioci i izbjegli bi ekipe tipa Atletico Madrid.
FKŽ !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 18 jun 2011, 10:23

Omar500 je napisao/la:
bob je napisao/la:na koliko su zeba i visca potpisali god. jel 2 ?
Višća ja mislim ima ugovor do 2013, kao i Šehić, dok Zeba ima do ljeta 2012, znači 2 godine ugovor.
Meni se cini da Visca ima jos jednu godinu ugovora, to znaci sljedecu sezonu jos samo, mozda grijesim :D treba to provjeriti :D
Mes Que Un Club

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 18 jun 2011, 10:35

Evo po transfermarkt-u sa ugovrima stojimo ovako, ovdje cu sad da stavim momke kojima ugovor istice na kraju sljedece sezone:

1. Ibrahim Sehic 30.06.2012
2. Benjamin Colic 30.06.2012
3. Zajko Zeba 30.06.2012
4. Edin Visca 30.06.2012
5. Elvir Coliv 30.06.2012

Ima jos nekih momaka kojima ne pise koliko imaju jos ugovor i to je to :D, bit ce zanimljivo sad sa produzivanjima ugovora, ako se Seha proda sto je realno, Benjamina, Zajku i Edina bi trebalo produziti do 2014 godine ako nista :D.

I da Svraka, Jamak i Perica imaju ugoore do 30.06.2013 godine
Mes Que Un Club

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 18 jun 2011, 11:08

TeaM87 je napisao/la:Prosle godine kad su se izvlacili parovi za evropu bile su grupe, negdje sam procito da je to i ovaj put slucaj, pa me zanima jesul' vec podijeljene te grupe ili ?

Usput, moja zelja je da dobijemo jedan od ovih klubova:
Red Bull Salzburg, Austria Beč, Anorthosis, Žilina, Nacional, Poltava, Sheriff Tiraspol, ADO Den Haag, Lokomotiv Sofia, Gaziantepspor, Olympiakos Volou (poredani su po koeficijentu od najveceg do najmanjeg) zato sto bi prolaskom nekih od ovih timova, odma' u trecem pretkolu bili nosioci i izbjegli bi ekipe tipa Atletico Madrid.
Razmišljaj drugačije nikoga od ovih timova nemožemo pobjediti. Ali u slučaju da nam dođe slabij tim možemo ga proći a u sljedećoj rundi možemo uz malo sreće izbjeći ove jače timove. Ako ne onda bar da nas izbaci Atletico a ne neka Poltava. Netreba ni spominjati da bi puno više ljudi došlo gledati Atletico nego bilo koga od gore navedenih. ;)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 18 jun 2011, 11:39

UFF , kako bi nam Dialiba sada dobro doso zamisli ovo : Visca - Dialiba - Zeba :D

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 18 jun 2011, 11:42

Odbrambeni igraci bi ono ko u nadrealistima pitali jedan drugog, jel prosao ovuda Nelson Pike :mrgreen:
Dan danas mi je pred ocima ona akcija Štila i Dialiba eh sad protiv koga smo igali veze nemam, ali je bila bas perverzija (preverzija).
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, casual033, Lecler i 41 gost.