Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
momci, zanima me dali neko zna dali u klipersima igra jamal crawford, posto pise da ce ga probati osposobiti, i dali za lakerse igra clark, isto i za njega pise, ako neko moze 100% da kaze igraju, ili ne igraju??
hvala unaprijed
hvala unaprijed
...rob do bagro...
Danas Diamantidis, večeras Atl.M, sreća pa sam se izvuko malo na ovaj tenis.
...i sad treba biti pametan za NBA.

...i sad treba biti pametan za NBA.

http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU
Igraju obojica.ibra_barca je napisao/la:momci, zanima me dali neko zna dali u klipersima igra jamal crawford, posto pise da ce ga probati osposobiti, i dali za lakerse igra clark, isto i za njega pise, ako neko moze 100% da kaze igraju, ili ne igraju??
hvala unaprijed
Nba
Durant (29.5) vise @ 1.85
Repriza proslogodisnjeg finala. Prosla tekma zavrsena pobjedom majamija 3 razlike, tada je durant upisao 35 poena. Durant u vaznijim tekmama uvijek zabija 30+. Tako ce biti najvjerovatnije i veceras. Cuvat ce ga Lebron, a durant je visociji od njega i izvlacit ce mu se na 2-3p.
Sretno ko isprati!
Repriza proslogodisnjeg finala. Prosla tekma zavrsena pobjedom majamija 3 razlike, tada je durant upisao 35 poena. Durant u vaznijim tekmama uvijek zabija 30+. Tako ce biti najvjerovatnije i veceras. Cuvat ce ga Lebron, a durant je visociji od njega i izvlacit ce mu se na 2-3p.
Sretno ko isprati!
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ma znaju se oni svi, nema tu neke taktike pretjerane, Durantula i LBJ ce u OVER, neko mora nositi ekipe, ko ce ako nece oni 

Zadnja izmjena: FOURTHOFFICIAL, dana/u 14 feb 2013, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
LAL - LAC 2 1,65
Očigledno je kako Lakersi muku muče ove sezone, a igraju protiv gradskih rivala koji napadaju sami vrh Zapada. Dok Lakersi pokušavaju da se pronađu još uvijek, Kobe sinoc najlosija tekma u zadnjih 8 godina, Gasola nema, Howard se pati s ozljedama, Clippersi su s vođom Paulom jedan od najboljih timova lige. U dosadašnja dva susreta ove sezone, oba su otisla na stranu Clippersa pa tako mislim da ce biti i večeras.
Howard -17,5 1,85
Igra brat očajno u posljednje vrijeme (u usporedbi s onim kako se od njega očekivalo), što zbog povrede, što zbog hemije u ekipi. U posljednjih 12 utakmica, samo 2 puta je išao preko ove granice. Zadnjih 10 utakmica je na prosjeku od 13.7 poena. Sinoc je imao jako dobru utakmicu protiv Sunsa (koji opet nemaju nikakvog visokog koji ce zaustaviti Howarda, za razliku od Clippsa) ali ipak večeras očekujem da ce Kobe biti taj koji ce povući, a da Dwight nece prebaciti ovu marginu.
To su neka moja dva tipa za večeras, ovo sam ja odigrao pa ćemo da vidimo.
Očigledno je kako Lakersi muku muče ove sezone, a igraju protiv gradskih rivala koji napadaju sami vrh Zapada. Dok Lakersi pokušavaju da se pronađu još uvijek, Kobe sinoc najlosija tekma u zadnjih 8 godina, Gasola nema, Howard se pati s ozljedama, Clippersi su s vođom Paulom jedan od najboljih timova lige. U dosadašnja dva susreta ove sezone, oba su otisla na stranu Clippersa pa tako mislim da ce biti i večeras.
Howard -17,5 1,85
Igra brat očajno u posljednje vrijeme (u usporedbi s onim kako se od njega očekivalo), što zbog povrede, što zbog hemije u ekipi. U posljednjih 12 utakmica, samo 2 puta je išao preko ove granice. Zadnjih 10 utakmica je na prosjeku od 13.7 poena. Sinoc je imao jako dobru utakmicu protiv Sunsa (koji opet nemaju nikakvog visokog koji ce zaustaviti Howarda, za razliku od Clippsa) ali ipak večeras očekujem da ce Kobe biti taj koji ce povući, a da Dwight nece prebaciti ovu marginu.
Ja cu stavitiFOURTHOFFICIAL je napisao/la:ma znaju se oni svi, nema tu neke taktike pretjerane, Durantula i LBJ ce u OVER, neko mora nositi ekipe, ko ce ako nece oni
Durant,james i paul vise.
HazimK je napisao/la:UEFA

Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
Nba tiket
Durant (29,5) vise @ 1.85
Paul (17.5) vise @ 1.85
La lakers (98.5) @ 1.85
Kvota 6.33
Nba tiket 2
James (29.5) vise @ 1.85
Westbrook (22.5) manje @ 1.85
Bosh (16.5) vise @ 1.85
Kvota 6.33
Sretno!!
Durant (29,5) vise @ 1.85
Paul (17.5) vise @ 1.85
La lakers (98.5) @ 1.85
Kvota 6.33
Nba tiket 2
James (29.5) vise @ 1.85
Bosh (16.5) vise @ 1.85
Kvota 6.33
Sretno!!
Zadnja izmjena: amko21, dana/u 15 feb 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
ja sutra ganjam ova 2 para :
Regensburg - Braunschweig .... JEDAN ILI OBA NE DAJU @1.85
Paderborn - Erzgebirge Aue .... JEDAN ILI OBA NE DAJU @1.90
pogledajte im medjusobne susrete :
1) http://www.flashscore.com/match/v5laMyA3/#match-summary" onclick="window.open(this.href);return false; ... Regensburg kad je kuci igrao, od do sada 3 puta sva tri je dosao ovaj tip.
2) http://www.flashscore.com/match/0h4UZZM5/#match-summary" onclick="window.open(this.href);return false; ... Paderborn kad je kuci igrao, od do sada 8 puta, 7 puta je dosao ovaj tip.
pa da vidimo, ukupna kvota @ 3.51
Regensburg - Braunschweig .... JEDAN ILI OBA NE DAJU @1.85
Paderborn - Erzgebirge Aue .... JEDAN ILI OBA NE DAJU @1.90
pogledajte im medjusobne susrete :
1) http://www.flashscore.com/match/v5laMyA3/#match-summary" onclick="window.open(this.href);return false; ... Regensburg kad je kuci igrao, od do sada 3 puta sva tri je dosao ovaj tip.
2) http://www.flashscore.com/match/0h4UZZM5/#match-summary" onclick="window.open(this.href);return false; ... Paderborn kad je kuci igrao, od do sada 8 puta, 7 puta je dosao ovaj tip.
pa da vidimo, ukupna kvota @ 3.51

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
-
- Kontakt:
hvala punoBrrrm je napisao/la:Igraju obojica.ibra_barca je napisao/la:momci, zanima me dali neko zna dali u klipersima igra jamal crawford, posto pise da ce ga probati osposobiti, i dali za lakerse igra clark, isto i za njega pise, ako neko moze 100% da kaze igraju, ili ne igraju??
hvala unaprijed

...rob do bagro...
Noćni

Dzaba vam novci, moji sinovci
snooker tako loše prošao da me sram i stavljat parove.. al tješi me to da i većini danas nije bilo meda
Uzeo sam 3 para od 3 različita forumaša, svi su uredno pali nakon par minuti utakmica
Loš dan za klađenje, valjda će sutra biti bolje.
kad smo kod sutra:
trump - advani 2 @3,60

kad smo kod sutra:
trump - advani 2 @3,60
U desetom selu živi Antuntun!
Durant - 40 - winamko21 je napisao/la:Nba
Sretno ko isprati!
amko21 je napisao/la:Nba tiket
Durant (29,5) vise @ 1.85![]()
Paul (17.5) vise @ 1.85![]()
La lakers (98.5) @ 1.85.![]()
Kvota 6.33
Nba tiket 2
James (29.5) vise @ 1.85.
Bosh (16.5) vise @ 1.85.
Kvota 6.33
Sretno!!
amko21 je napisao/la:amko21 je napisao/la:Nba tiket
Durant (29,5) vise @ 1.85![]()
Paul (17.5) vise @ 1.85![]()
La lakers (98.5) @ 1.85.
Kvota 6.33
Nba tiket 2
James (29.5) vise @ 1.85.
Bosh (16.5) vise @ 1.85.
Kvota 6.33
Sretno!!
LAL - LAC 101:125Brrrm je napisao/la:LAL - LAC 2 1,65
Howard -17,5 1,85
Howard - 18
Nadam se da ste prepisali svehoshafka je napisao/la:Nba Tiket
James over
Durant over
Paul over
i pobjeda Clipersa
Najigraniji tipovi za večeras, ali eto da probam.
Kvota je oko 10
Sretno

Pustiću sunce da topi ljubav!
De Schepper +3,5
Istomin +4,5
Malisse +4,5
Raonic over 9,5
Istomin +4,5
Malisse +4,5
Raonic over 9,5
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Lille OSC v Stade Rennais
Lille OSC: Mavuba (15/0 m), Mendes (9/2 f)
Stade Rennais: Mensah (0/0 d), Pajot (17/0 m), Montaño (6/0 f), Pitroipa (19/6 f), Boye (14/0 d)
Exeter City v Accrington Stanley
Exeter City: Gow (23/4 f), O'Flynn (24/9 f), Sercombe (20/1 m), Oakley (30/0 m)
Accrington Stanley: Barnett (13/0 m)
TSV 1860 München v VfL Bochum
TSV 1860 München: Friend (1/0 f)
VfL Bochum: Fabian (0/0 d), Dabrowski (8/2 m), Freier (13/1 m), Ortega (8/0 m), Tasaka (18/2 m), Aydin (5/3 f), Dedic (20/4 f), Gündüz (0/0 f)
Akhisar Bld. v Galatasaray SK
Akhisar Bld: Gideon (7/0 f), Bikoko (2/0 f)
Galatasaray SK: Ceylan (1/0 g), Elmander (14/4 f), Erçetin (0/0 g), Melo (16/0 m), Ujfalusi (2/0 d)
Detroit Red Wings v Anaheim Ducks
Detroit Red Wings: Franzen (12/3 f), Bertuzzi (7/2 f) (both doubtful), Gustavsson (1/0 g), Colaiacovo (2/0 d), Smith (8/0 d), Mursak (1/0 f), Samuelsson (2/0 f), Helm (1/0 f)
Anaheim Ducks: Hiller (6/0 g) (doubtful), Fowler (6/0 d), Lindholm (0/0 d)
Lille OSC: Mavuba (15/0 m), Mendes (9/2 f)
Stade Rennais: Mensah (0/0 d), Pajot (17/0 m), Montaño (6/0 f), Pitroipa (19/6 f), Boye (14/0 d)
Exeter City v Accrington Stanley
Exeter City: Gow (23/4 f), O'Flynn (24/9 f), Sercombe (20/1 m), Oakley (30/0 m)
Accrington Stanley: Barnett (13/0 m)
TSV 1860 München v VfL Bochum
TSV 1860 München: Friend (1/0 f)
VfL Bochum: Fabian (0/0 d), Dabrowski (8/2 m), Freier (13/1 m), Ortega (8/0 m), Tasaka (18/2 m), Aydin (5/3 f), Dedic (20/4 f), Gündüz (0/0 f)
Akhisar Bld. v Galatasaray SK
Akhisar Bld: Gideon (7/0 f), Bikoko (2/0 f)
Galatasaray SK: Ceylan (1/0 g), Elmander (14/4 f), Erçetin (0/0 g), Melo (16/0 m), Ujfalusi (2/0 d)
Detroit Red Wings v Anaheim Ducks
Detroit Red Wings: Franzen (12/3 f), Bertuzzi (7/2 f) (both doubtful), Gustavsson (1/0 g), Colaiacovo (2/0 d), Smith (8/0 d), Mursak (1/0 f), Samuelsson (2/0 f), Helm (1/0 f)
Anaheim Ducks: Hiller (6/0 g) (doubtful), Fowler (6/0 d), Lindholm (0/0 d)
Bet Info Team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.