Igra u ekipi koja je žestoko pala u nastavku sezone. Logički da će primati više golova, no Asmir je golman koji je sigurno među 5 najboljih u Engleskoj tako da očekujem da će otići u neki jači klub.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
jasmin10 je napisao/la:kakvih bola' 40 metaraSaurman je napisao/la:Fazon je da on nije bio na golu nego je bez razloga stajao na petercu a čovjek mu s 40m smjesti gol.Loše se postavio i ovo njemu ide na dušu.Shanks je napisao/la:A šta je to trebao da uradiOvakvi se golovi primaju/postižu jednom u životu, a Beg je imao taj peh da se to desi dok je on na golu.Ovo ne može Tito odbranit', a ne golman, pa pogledaj samo putanju lopte jbt.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Papastathopoulos je napisao/la:Jeli ja ovo cujem "bosna, bosna" il' se meni cini ?
De sredi te zvezdiceYucca je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:Jeli ja ovo cujem "bosna, bosna" il' se meni cini ?
http://****/ostale-glavne-vijesti/1399-foto-uivo-sa-britannije-specijalan-doek-u-stoke-u-za-navijae-iz-bih.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Iskreno,ne znas ko je gori u tom klubu.Vrlo vjerovatno da ce ispasti.grgr je napisao/la:koja katastrofa je ovaj stoke u ovoj polusezoni
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot] i 6 gostiju.