HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
felix123
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Šteta za poraz, nažalost na kraju nespretno izgubljena utakmica, kad je dvorana se digla, imamo napad, ali ništa.
Momci glavu gore , guraj dalje, nadoknaditi domaći poraz pobjedom vanka.
Zrinja puno bolje odigrao na Pecari u pripremnoj utakmici prije sezone, ovo danas antikošarka, Knežević opalio 14 trica, citava ekipa 38, znači silovanje šuta do ibera i mi smo danas sami sebe pobjedili sa 24 izgubljene lopte, a s tim ne možep pobjediti nikoga, a kamo li ekipu kao Zrinja koja ima glavu i rep.
Zrinjski sigurno ide u Ligu 6, a mi ćemo kao i lani strepiti do zadnjeg kola.
Zrinja puno bolje odigrao na Pecari u pripremnoj utakmici prije sezone, ovo danas antikošarka, Knežević opalio 14 trica, citava ekipa 38, znači silovanje šuta do ibera i mi smo danas sami sebe pobjedili sa 24 izgubljene lopte, a s tim ne možep pobjediti nikoga, a kamo li ekipu kao Zrinja koja ima glavu i rep.
Kara,Brown i trener na kraju sasadiše ali jbga... Samo da publika bude jos bolja u iducim utakmicamafelix123 je napisao/la:Šteta za poraz, nažalost na kraju nespretno izgubljena utakmica, kad je dvorana se digla, imamo napad, ali ništa.
U subotu protiv Mladosti u Mrkonjicu.... Sto ocekivati osim to da nam nece postavit zonu 
Opet nesretan poraz... Pa jel moguce ovo...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nije to nesreća nego ne znaju
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Neiskusni su*.... 15 razlike prosutKingJamesMVP je napisao/la:Nije to nesreća nego ne znaju
-
felix123
- Kontakt:
Močnik polako pokazuje ono čega sam se pribojavao...silovanje šuta za 3 i dva napada u zadnjoj minuti gubi loptu i promaši tricu.
Raduje vraćanje Čolaka, te sve bolje partije Zupca i M.Držnjaka.
Kara se muči nešto u zadnje vrijeme, mora se skoncetirirati maksimalno i potegnut kad najviše treba i povest ovu ekipu do Lige 6... ima to u sebi zasigurno.
Glave gore , guraj dalje.
Kara se muči nešto u zadnje vrijeme, mora se skoncetirirati maksimalno i potegnut kad najviše treba i povest ovu ekipu do Lige 6... ima to u sebi zasigurno.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Pije Kara previše, stalno ga viđam u gradufelix123 je napisao/la:Močnik polako pokazuje ono čega sam se pribojavao...silovanje šuta za 3 i dva napada u zadnjoj minuti gubi loptu i promaši tricu.
LeBron James
A bio bi Mocnik jos bolji da imamo jos nekog iskusnog na 3-4... Razigravao bi vise, ne moze samo Djuguma... Kara pokazuje da nema u glavi i da ce mu to bit daleko najveci problem, srlja previse... Crni nije igrao drugo poluvrijeme, jos bi nam trebalo da se opet ozljedi, a i sudci su nas napunili faulima u zadnjoj cetvrtini..felix123 je napisao/la:Močnik polako pokazuje ono čega sam se pribojavao...silovanje šuta za 3 i dva napada u zadnjoj minuti gubi loptu i promaši tricu.
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 082&lng=en
Nasi juniori u 2 ligi BiH seniorskog ranga savladali Brotnjo 103-62... Odlicni Jure Planinic, Batinic(10as), M.Šušak i stariji Dreznjak
Nasi juniori u 2 ligi BiH seniorskog ranga savladali Brotnjo 103-62... Odlicni Jure Planinic, Batinic(10as), M.Šušak i stariji Dreznjak
Meni osobno najdraza pobjeda, kako se slavilo onu vecer... Lijepa sjecanja
Poslano sa mog SM-A510F
Poslano sa mog SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kakve su to utakmice bile, to su bili pravi derbiji, pune dvorane, mrzili smo se ali i poštovali, ova treća utakmica u Sarajevu je bila "pobjeda svih pobjeda", koliko se samo apaurina "glocnulo" za vrijeme utakmice u Širokom Brijegu, ali ono slavlje poslije dolaska iz Sa u 2 ujutro je neopisivo, tu noć Široki Brijeg nije spavao, sve je bilo pijano, sve gorilo, i ono nezaboravno Martine, Martine, .... !!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Kakve su to utakmice bile....u skenderiji 7-8000 ljudi, na pecari 4-5000...
O'cemo opet el clasico
O'cemo opet el clasico
York, nažalost za to bi trebalo ponajprije puniti Pecaru i tako privući sponzore, krenuli smo dobro ali samo da nas ova 2 poraza ne zaustave...york je napisao/la:Kakve su to utakmice bile....u skenderiji 7-8000 ljudi, na pecari 4-5000...
O'cemo opet el clasico
Mislim da je kod njihOrjuna je napisao/la:Gdje se igra protiv Posušja? Smrde na ovce
A teško i mi bez neke podrške....Orjuna je napisao/la:Vrati ćemo se mi na stare staze slave, samo za Bosnu ne znam...
[ PRIPREME ZA SPARSE ]
Sutra naši košarkaši idu u Šibenik odigrati pripremnu utakmicu protiv naših sportskih prijatelja KK Jolly JBS! Utakmica se igra od 18:30h na Baldekinu, a naša momčad na put ide bez Čovića i Batinića, dok je Brown upitan za sutra!
U subotu od 18h igramo protiv OKK SPARSA! Zna se da će, našim momcima VAŠA podrška biti prijeko potrebna! Pokažimo da možemo napraviti još bolju atmosferu od one u hercegovačkom derbiju i u dobrom broju popunimo Pecaru!
Podijelite ovo, pozovite prijatelje kako bi što više ljudi bilo obavješteno o utakmici!
SVI NA PECARU!
Sutra naši košarkaši idu u Šibenik odigrati pripremnu utakmicu protiv naših sportskih prijatelja KK Jolly JBS! Utakmica se igra od 18:30h na Baldekinu, a naša momčad na put ide bez Čovića i Batinića, dok je Brown upitan za sutra!
U subotu od 18h igramo protiv OKK SPARSA! Zna se da će, našim momcima VAŠA podrška biti prijeko potrebna! Pokažimo da možemo napraviti još bolju atmosferu od one u hercegovačkom derbiju i u dobrom broju popunimo Pecaru!
Podijelite ovo, pozovite prijatelje kako bi što više ljudi bilo obavješteno o utakmici!
SVI NA PECARU!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.